Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kisses-and-hugs-nxp7ri.jpg

To, a i što ti ovde čokolada dođe ko ulaznica, prvo ti pretresu džepove da vide šta nosiš pa se rukuju sa tobom. Vidiš ova crvena, slatko ne jede (oće da smrša, lovi muža?), al i dalje uredno sprema slatkiše da je ne bi očerupali mi ovdašnji zombiji željni šećera.

- - - - - - - - - -

Nači čim neko zapeni vade se vanilice das umiri.

Jutros nadjem u sanducetu ovo:

Cao Konju ti mene ne znas ali ti se obracam ovim putem jer je tako lakse. Ja te puno volim i nije vazno ko sam ali sam poznata javna licnost i izgledam veruj mi jako dobro. Iznenadio bi se kad bi shvatio ko sam ja. Hocu da ti kazem da mi se dosta dopadas i ne ne mogu da podnesem one tvoje kucke sa krstarice.. i japanku i mo i redhedavu i canu i hirku mizacu.. mrzim ih sve! Ti si samo moj i nemoj slucajno da pomisljas bilo sta u drugom pravcu. Uskoro cu ti se prezentirati a ti ne budi nestrpljiv nego ostani tako lep i duhovit kao sto si i uvek.. :heart:

Pa zato što je mrmot onda zavio čokoladu u foliju... :aha:

Al ovaj mrmot ne zavija čokolade u folije, ovaj mrmot je zajeban, prvo puca pa postavlja pitanja...

Ma koga ložim, nik mi je epsko kretenski, moram da ga menjam. Ne znam ni koji ***** mi bi pa sam se ovako oslovio. Beše samo admini mogu da ti promene nik?

To, a i što ti ovde čokolada dođe ko ulaznica, prvo ti pretresu džepove da vide šta nosiš pa se rukuju sa tobom. Vidiš ova crvena, slatko ne jede (oće da smrša, lovi muža?), al i dalje uredno sprema slatkiše da je ne bi očerupali mi ovdašnji zombiji željni šećera.

- - - - - - - - - -

Nači čim neko zapeni vade se vanilice das umiri.

E pa jbg, ja sam onda ovde nepoželjan. Slatkiše retko jedem. Evo, jedino slatko što imam u kući trenutno su sušene brusnice. To neće proći... ne? Ok, tako sam i mislio. Sam ću naći izlaz. :mrgreen:

@Hari, kakvog muža, ovaj jedan mi je dosta, šta da radim sa dva muža, ko to da nahrani... :zeek:

@Konju, bio si kul lik. Evo, :zag: za kraj... Nedostajaćeš nam, skoro sam sigurna, makar ponekad...

@Badass, mislim da admini, ali pitaj Ninu, ona će ti reći... Sad daj čokoladu, dok ne promeniš nik... :ceka:
Daj te brusnice, ako nemaš drugo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back