minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Pa da, sad sam i ja konj, baš ti hvala, Minone...![]()
...eeeh, da su svi kao konj ne bi ljudi odlazili... nažalost preovladali su oni drugi... da ih ne imenujem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, sad sam i ja konj, baš ti hvala, Minone...![]()

Zaista te zanima odgovor ili pitaš onako?
...eeeh, da su svi kao konj ne bi ljudi odlazili... nažalost preovladali su oni drugi... da ih ne imenujem...![]()
Treba mi promena da ne bih ponovo završio u kanalu, mslm ovde mi zaista pomoglo da se malo izlupetam sa ljudima, opustim nakon radnog dana ali sad više ne radim i imaću previše vremena barem dok ne odem na sledeći posao. Mada se kod mene to dosada završavalo samo vraćanjem nakon par meseci il godinu pod novim nadimkom, ko me se seti setio se, ko ne još bolje.

Možda najbolje preseći ko čovek, ajd da probam, mada nisam karakter, neću izdržati: dobri ljudi, dobri konju, svi ostali, nadam se da nisam nekog zaboravio, svako dobro u Novoj Godini i godinama koje slede, sreće, radosti i zdravlja želim. Zbogom i doviđenja (i hvala na svim ribama).![]()

...hari, ti si prvi potegao odlazak... zašto...?

Ćao, Hari, ćao, Hari.
Vrati nam se nekad, ako nas bude bilo...
Ćao, Mod!![]()

A mene niki ne pita zasto idem...![]()

Dobro.. ja cu ostati.. ali od sad vise ne morate da se skidate goli.. i ko me sta pita... nek snosi posledice mog odgovora![]()

A mene niki ne pita zasto idem...![]()

Ti, da nisi mrdnula negde, sedi tu i pevaj!![]()
- - - - - - - - - -
...pa kako cu obucena da se tusiram?![]()
A gde ćeš ti? Ne može danas!
- - - - - - - - - -
Mrzim kad ljudi odlaze, makar i odavde...![]()
Cao Pepeljugo!![]()
Sto mi danas dan nekako sve tuzan...dodjem ovde i HariHari otisao.![]()

A gde ćeš ti? Ne može danas!![]()
Ti, da nisi mrdnula negde, sedi tu i pevaj!![]()
![]()
.....
Ja cu da ostanem sve dok mi dilajt ne bude trazio sliku...
Ne tuguj...
Heri ce se vratiti...
U cirkus...i need some drama stuff....
![]()

Kakve veze ima? Ja sađ tražila neki dan, pa nisi dao, tako i njemu kaži i gotovo...
ali ja ne umem da mu kazem ne...