Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba mi promena da ne bih ponovo završio u kanalu, mslm ovde mi zaista pomoglo da se malo izlupetam sa ljudima, opustim nakon radnog dana ali sad više ne radim i imaću previše vremena barem dok ne odem na sledeći posao. Mada se kod mene to dosada završavalo samo vraćanjem nakon par meseci il godinu pod novim nadimkom, ko me se seti setio se, ko ne još bolje.

- - - - - - - - - -

Ono kao kad žene hoće nešto da promene u svom životu i to se završi na boji kose, u ekstremnijim slučajevima frizure.

Znam taj momenat, promena boje kose ume da bude jako lekovita.

Ako misliš da je odlazak odavde promena koja ti treba, onda samo napred. Ja ti želim da središ to što te muči u životu i da ga povedeš tokom koji ti prija. Samo, svaki život ima onaj neki deo nesređen, to je sasvim normalno.

Kad planiraš da kreneš?

Treba mi promena da ne bih ponovo završio u kanalu, mslm ovde mi zaista pomoglo da se malo izlupetam sa ljudima, opustim nakon radnog dana ali sad više ne radim i imaću previše vremena barem dok ne odem na sledeći posao. Mada se kod mene to dosada završavalo samo vraćanjem nakon par meseci il godinu pod novim nadimkom, ko me se seti setio se, ko ne još bolje.

Neces. Nemoj se opterecivati trenutnim stanjem, pokusaj maksimalno da ga iskoristis, koliko je to moguce s obz na okolnosti...mi ovde ti mozemo biti podrska...da se ne ubedacis bespotrebno...<3

Možda najbolje preseći ko čovek, ajd da probam, mada nisam karakter, neću izdržati: dobri ljudi, dobri konju, svi ostali, nadam se da nisam nekog zaboravio, svako dobro u Novoj Godini i godinama koje slede, sreće, radosti i zdravlja želim. Zbogom i doviđenja (i hvala na svim ribama). z:poz:

Ma gde ces HariHari? Pa ovo mesto sluzi da dodjes i odes kad ti se hoce, napises sta ti dodje, muzika se ne placa, sto bi odbacio tu jedinstvenu mogucnost? z:(

Cuvaj se i opet dodji. :zpozdrav:

Ti, da nisi mrdnula negde, sedi tu i pevaj! :zag: :heart:

- - - - - - - - - -

...pa kako cu obucena da se tusiram? :grudvanje3:

Prosto. Obuces skafander.. i stavis crevo u njega i odvrnes cesmu dok se ne napuni. Kad se napuni izvuces crevo i sipas neki gel za tusiranje i stavis kacigu i djuskas po kuci pola sata. Posle pola sata.. odvijes kacigu i ispustis svu vodu.

- - - - - - - - - -

A gde ćeš ti? Ne može danas! :zimag:

- - - - - - - - - -

Mrzim kad ljudi odlaze, makar i odavde... :sad2:

Ja cu da ostanem sve dok mi dilajt ne bude trazio sliku...

Cao Pepeljugo! :zag:

Sto mi danas dan nekako sve tuzan...dodjem ovde i HariHari otisao. :(

Ne tuguj...:zag:
Heri ce se vratiti...

A gde ćeš ti? Ne može danas! :zimag:

U cirkus...i need some drama stuff....

Ti, da nisi mrdnula negde, sedi tu i pevaj! :zag: :heart:

pioneer.gif

Gledam bad genius...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back