Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sanjam ja kao.. žensko. I kaže meni Majkl Bolton.. Znaš.. reko sam ti da te volim.. ali sam te slagao. Moja osećanja prema tebi su jača od ljubavi.. Nemoj Majki majke ti.. kažem mu ja.. šta će ove ljubomorne kučke da kažu.. puna ih je krstarica.. Baš me briga za njih, osim toga ovo nije krsta već tvoj san ako se sećaš.. (tu sam prećutao.. u pravu je čovek)

:zaljubljena:
uzimam, i kolače i nju :cao:
Obavesticu je. :lol:
Napravila si ih! :heart: Lepi su!
Kako su ti se dopali?

Jesam i odlicni su! Mozda ih ostavim malo deblje sledeci put. Bitno deci se svidjaju i njihovim drugarima, smazase ih; a pravila sam ih za nekog drugog. Bice reprize, nemam drugi izbor. :lol:

- - - - - - - - - -

Inace, cerka je prvi put uhvatila da "crta" kolace i malo po malo bivala sve bolja. Sledeci put bice peceni maher za igranje sa medenjacima. :lol:

Savršeni su za prvo šaranje! :klap:
A debljinu staviš kako ti odgovara. Meni jednom bili tanki kad sam promenila sodu bikarbonu... Videćeš već, ali super su... Doduše, ja ih više ne jedem, dosadili mi... :heart:

Kasno sam se setila da sam mogla da ih obesim kao lampione, sto opet ne bi bila nikakva garancija da ih ne bi pojeli. Jos je cerka i decku napakovala, da ponese. :lol:

Kad bi Mo znala koliko ovde "zvechi" bez nje...nemash kome ni 'bar dan retji...:aha:
:uja:

Pa gde si ti? :zag: :heart:

To isto kaže Mo za minona a minon za Konja :hahaha:
...i to se zove - lancana ljubav. :lol: :kiss:

Dobar dan!

a5b7fa12c674bc53481bd4adadf1f65f.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back