Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tamo ima lekovito blato?

- - - - - - - - - -

mene nekad čudno gledaju ali ne pretpostavljam na koji način me vide, mada sam dosta okrenuta sebi

- - - - - - - - - -

ok ovo ignorišite nastavimo sa igalom
: ))))

Da tamo zivim,ima plaza sa blatom ali mi ne idemo nikad tamo..Deca nam dobiju viruse i sto djavola..pa ne preporcujemo :(..Izgleda pustaju kanalizaciju u more.Ljudi su vise u dz nego na plazi

Konj ima specifican smisao za humor..

Konj time hoce da kaze da mu je samo bambi stalno pred ocima...

Za Keti si sam kriv.. da si klikno na njen profil video bi da ima album sa 4 slike (i nadamo se da ce okaciti jos) koje je sama crtala.. i devojka/zena fanstasticno crta...

Video sam sada :lol: ja to polako na tenane...
Za ovo ostalo sam predpostavio ...Prehladjen sam kao zver mrzi me da radim bilo sta, da gledam nesto ili da isprobam sony ili da spavam:lol:

Koliko crteza imas do sad? Jel si pohadjala naku skolu ili?

7 gotovih i jedna skoro pa gotova :D.Nisam isla u skolu ,samouka sam.Mada sam pre par meseci otisla da doradim tehniku kod Dirk Dzimirskog

- - - - - - - - - -

7 gotovih i jedna skoro pa gotova :D.Nisam isla u skolu ,samouka sam.Mada sam pre par meseci otisla da doradim tehniku kod Dirk Dzimirskog

Zadnjih godina sam se pronalazila sa pejzazima,uljem na platnu,gipsom...Napokon sam se pronasla,nikad nije kasno.Mozda postanem poznata kad umrem :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back