Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo se pljujete nemate preca posla.. ja vas ne razumem.. kako vam ne dodje da zamislite da ste neka zivotinja kao recimo konj pa stavite masku kao recimo sirom zatvorenih ociju.. pa kao pocnete da muvate forumasice na pp.. pa vam upali jednom dva puta pa se razuzdate pa posle pocnete da se krijete al vas nadju pa vas opet iskoriste pa postanete seksualni polubog foruma.. i na kraju kad vas snaga izda.. dodjete na dobrojutro dobardan da pricate gluposti..

nemate preca posla...

Samo se pljujete nemate preca posla.. ja vas ne razumem.. kako vam ne dodje da zamislite da ste neka zivotinja kao recimo konj pa stavite masku kao recimo sirom zatvorenih ociju.. pa kao pocnete da muvate forumasice na pp.. pa vam upali jednom dva puta pa se razuzdate pa posle pocnete da se krijete al vas nadju pa vas opet iskoriste pa postanete seksualni polubog foruma.. i na kraju kad vas snaga izda.. dodjete na dobrojutro dobardan da pricate gluposti..

nemate preca posla...

:-)))

Njega bre.. sto mislimo o njemu..

- - - - - - - - - -

Volim slatko.. ali od kako je Mo pocela da zabusava i spava do podne.. poceo sam previse da se gojim.. a to nije dobro za moj krajnji cilj postanka fitnes forumasice...

:-))) I kako da se ne smejem?? :-))

- - - - - - - - - -

Nema tu šta da se objašnjava, tako je kao što piše, shvatite kako hoćete... :aha:
~~~~~~~

Ja sam videla kako Bambi izgleda i baš je sweet... :flert:

Hvala. :) :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back