Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
konju evo ti lubenice

- - - - - - - - - -

ok i ostalima

- - - - - - - - - -

kupila sam letnje pantelone i tek danas kod kuće vidim da imaju proreze skroz sa strane :zper:

auuuu hirojka sine,šta je lubenica,a sve prezrele,vidi se na 1.50 kako im je suva peteljka
šta ja znam,ja tu o spotu nisam puno ni razmisljao,više mi na umu da je to neko morao da proizvede i baci,nadam se samo da je bio pametan i napravio dogovor s njima da oni poberu sve te silne lubenice i očiste mu njivu da bi mogao čovek da tarupira,nije ni to lako po ovom suncu

auuuu hirojka sine,šta je lubenica,a sve prezrele,vidi se na 1.50 kako im je suva peteljka
šta ja znam,ja tu o spotu nisam puno ni razmisljao,više mi na umu da je to neko morao da proizvede i baci,nadam se samo da je bio pametan i napravio dogovor s njima da oni poberu sve te silne lubenice i očiste mu njivu da bi mogao čovek da tarupira,nije ni to lako po ovom suncu

dali su ih kozama na kraju

a je l ti smeta ako se ceca maže lubenicama

Poslednja izmena:
Ma gde bre da plate kada je pola Srbije napustilo bostane pre vremena...eto nje u sledećem spotu sa brokolijem i kupusom,a ima garant jedan i sa malinama,samo što je još u izradi...ja bih napravio spot da skačem na glavu u brdo krastavaca prvoklasnih kornišona i izderem nos

- - - - - - - - - -

Hirka nam je ovih dana oštra,baš mi se dja što je takva:)

- - - - - - - - - -

Evo ti jedna čudna pesma,meni se dopada,znači verovatno nikom drugom:lol:

giphy.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back