Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto je moj komsiluk vristeci trenutno...neka sitna deca samo vriste i placu. Tesim se da im je odmor kratak. :lol: I jadan moj deda komsija, siznuce od onolike decurlije, samo vice sa terase - ne kidajte cvece, ne cupajte cvece, ne kidajte sljive zelene su...

- - - - - - - - - -

Jesi li ok Cano? :zag:

A sta i ako jesu na forumu...odmah kreni neki drugi jezik, ne razumes nista. :lol:
Moja cerka uzela spanski i italijanski da obnovi, pitam sto, a ona - oni ce meni "ne razumemo engleski, epa mi razumemo spanski i italijanski pa da vidimo ko je jaci". :lol:
(radi nesto za amere, pa se latinosi prave ludi)

...pa znam deda komšiju... što mi krade stihove i rime...:rotf:

Pomenuo Slincika neke madjare...sto sam ja pre nekog vremena slusala neki njihiv bend (samo da se setim kako se zovu), a menadJer im iz Leskovca. :lol:

- - - - - - - - - -

...pa znam deda komšiju... što mi krade stihove i rime...:rotf:

...e taj! :lol:

Sto mi ga zao na momente, ustvari zao mi za nas u kompletu, jer smo mi poludivlji izolirani ljudi, navikli na mir i tisinu i kad u ovom periodu krene dreka velegradjana, svi smo pod stresom. :lol:

Pomenuo Slincika neke madjare...sto sam ja pre nekog vremena slusala neki njihiv bend (samo da se setim kako se zovu), a menadJer im iz Leskovca. :lol:

- - - - - - - - - -

...e taj! :lol:

Sto mi ga zao na momente, ustvari zao mi za nas u kompletu, jer smo mi poludivlji izolirani ljudi, navikli na mir i tisinu i kad u ovom periodu krene dreka velegradjana, svi smo pod stresom. :lol:

...pa ko napravi toliku decu...?

...ja tamo nisam zalazio...:rotf:

Jesi li ok Cano? :zag:

A sta i ako jesu na forumu...odmah kreni neki drugi jezik, ne razumes nista. :lol:
Moja cerka uzela spanski i italijanski da obnovi, pitam sto, a ona - oni ce meni "ne razumemo engleski, epa mi razumemo spanski i italijanski pa da vidimo ko je jaci". :lol:
(radi nesto za amere, pa se latinosi prave ludi)

Nisam, ali bicu....hvala na brizi..:heart:
Sto bi rekla jedna gospodja - izdrzljiva sam...:lol:

Neka obnavlja...sto vise jezika znas, vise vredis...
Da imam vise zivota, jedan bi samo jezicima posvetila..nista 2go ne bih radila...

- - - - - - - - - -

Ne tim jezicima na koje minon misli...:lol:

Nisam, ali bicu....hvala na brizi..:heart:
Sto bi rekla jedna gospodja - izdrzljiva sam...:lol:

Neka obnavlja...sto vise jezika znas, vise vredis...
Da imam vise zivota, jedan bi samo jezicima posvetila..nista 2go ne bih radila...

- - - - - - - - - -

Ne tim jezicima na koje minon misli...:lol:

Ona je ucila i ruski i nemacki. Nemacki joj bio velika ljubav dok se nije promenio prof na fakultetu i dosla neka priucena guska. Toliko nije imala pojma, da joj je moja cerka otisla kuci pre ispita i rekla joj - vi morate da nam date uske okvire koje cemo da imamo na ispitu, jer znate manje od nas, necu zbog vas da kvarim sebi prosek. I ova, sta ce, izvadi papir i da joj sva pitanja. :lol:
Ali mala je to rekla kuci tek kad je zavrsila sa tim ispitom. Ja se sokirala. :sad2: A sa zenom sam se sretala na nekim svadbama, slavama...znamo se, posle sam, ko Slincika, strogo pazila da ne pomenem cerku u razgovoru, glumim da je ne poznajem. :lol:

- - - - - - - - - -

...i jos na usmenom trazila stari profesor da bude prisutan. Jao to moje dete, kako preozbiljno shvata neke stvari.
...
upsss, malo nas zemljotresi ljuljaju ovih dana.

Ona je ucila i ruski i nemacki. Nemacki joj bio velika ljubav dok se nije promenio prof na fakultetu i dosla neka priucena guska. Toliko nije imala pojma, da joj je moja cerka otisla kuci pre ispita i rekla joj - vi morate da nam date uske okvire koje cemo da imamo na ispitu, jer znate manje od nas, necu zbog vas da kvarim sebi prosek. I ova, sta ce, izvadi papir i da joj sva pitanja. :lol:
Ali mala je to rekla kuci tek kad je zavrsila sa tim ispitom. Ja se sokirala. :sad2: A sa zenom sam se sretala na nekim svadbama, slavama...znamo se, posle sam, ko Slincika, strogo pazila da ne pomenem cerku u razgovoru, glumim da je ne poznajem. :lol:

- - - - - - - - - -

...i jos na usmenom trazila stari profesor da bude prisutan. Jao to moje dete, kako preozbiljno shvata neke stvari.
...

Ma svrbi je trepavica i bole je uho! :lol:

- - - - - - - - - -

...

eto tako kada čujem kako pametne dece ima,nije mi ni žao što se zlopatim,radim kao džukela i sve me živo boli...a jbg,moram fizički da se kidam da ne bih imao vremena da radim šta ne treba...a opet stignem...a razboleću se tako,nije dobro:lol:

eto tako kada čujem kako pametne dece ima,nije mi ni žao što se zlopatim,radim kao džukela i sve me živo boli...a jbg,moram fizički da se kidam da ne bih imao vremena da radim šta ne treba...a opet stignem...a razboleću se tako,nije dobro:lol:

Cuvaj se Slincika, voli sebe.

- - - - - - - - - -

Koje zvezdičice? Grand? Uzi onda onu debilnu literaturu pa citaj...mozda se nasmejes..:lol:
...ma oni klinci, mali malecki i slatki su bas i pevaju pravu muziku, nema folka.i nije grand.

- - - - - - - - - -

mene je jednom i izlečio
minon je sam po sebe lekovit. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back