- Poruka
- 27
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojela sam par parcica tublerona cokolade i sad mi je
nisu slatkisi za mene
Tako ti i treba kad nisi podelila sa nama...
Dan svima i....
Uffff, zvinim se, nisam chitala...samo primetila da sveKlish zeleno...pozhar...Negde pozar...kanaderi me nadlecu satima, usi bole od buke.![]()
jbt ja sad lepo shvatih da potpuno mešam Little Redhead, Winx Vilu i The fifth element.
Iebali vas avatari..sve ko na kalup..
Uffff, zvinim se, nisam chitala...samo primetila da sveKlish zeleno...pozhar...
Pozdrav svima...odoh da chituckam neke temilice...
Zapisuj covece, zapisuj...ako ja sad stavim u avatar Dzefa B. pomesaces me sa sobom, jao nama tek onda.jbt ja sad lepo shvatih da potpuno mešam Little Redhead, Winx Vilu i The fifth element.
Iebali vas avatari..sve ko na kalup..
S
~~~~~~~~~~~~~
Modesti, gde požar? Šumski?
Budi dobra, ili cu da ti posaljem ove cike da ti bace kisu.
![]()
a stavi slobodno iovako ne pamtim ni šta sam ja sve rekao ni ko je ko ni ko je klon ni ko je s kim ni ko je protiv koga
šutiram na prvu loptu pa kom gol kom faul kom prečka
Kapi...
Ali pitam se zashto...
Zashto aviJon nije u svim nezhnim nijansama crne boje...
Fotkica je praznik za ochi buMbili...![]()
...swasta mi se cita...rekoh odakle tebi "to".
- - - - - - - - - -
Predlazes da ga gotik okitim, kad parkira?![]()
Ti si negde juzno, omakne ti se po koja rec odande...znaci, sasvim realno, mogu da te sretnem. I ako te sretnem i pitam - kako na forumu Slincika, da znas da sam to ja, nemoj da se pravis lud i glumis da nisi Slincika.voajerisao sam po ovom dvvds,nema ništa,sve pobrisano,a nije meni bitno da ja vidim koga,realno retko je ruznu devojku danas videti,već me jepe nešto drugo,da me ne skonta neko ovde,neko ko me poznaje,mada ok teško,ali zamisli neko mi pridje na ulici i veli mi,e kako je na forumu?juuuu,pa bio bih kao ona devojka sa reklame što je završila na mostu,kako bih ja podneo to psihičko nasilje,ja ne znam,morao bih se ukokati nema druge
- - - - - - - - - -
jaoooo vidi ovo gore,imamo novog korisnika iz madjarske,iz djera,sluša kubansku muziku...pa,Üdvözlöm hős, aki az ördögöt csinálsz itt?
- - - - - - - - - -
baš je dojaja,kao da si na plaži na moru,samo sto mi slabo volimo da idemo na more...a dobro,nije znao čovek
Garant komsinica vec negde sunca d00pe, ne bi se ti tako lako predao....slinči, tolika je vrućina da se ne isplati ni komšinicu da poprskaš...![]()
Garant komsinica vec negde sunca d00pe, ne bi se ti tako lako predao.![]()
znaš šta bi bilo kada bi mi prišla i rekla gde si slincika?
samo bi poteklo niz nogavice,ja bi pobegao,trčao bi kao forest gamp,kao klinac kad sam bio pa me vijao čuvar na ribnjaku,trčao kilometrima do kuće bez stajanja,a i onda realno nisam bio u kondiciji,a inače da je bilo još tolko,i to bi istrčao
i onda bi se ošišao naćelavo i pustio brkove
- - - - - - - - - -
kakav sam pajser,zaboravio sam da idem u prodavniicu...saću ja brzo doći,hoćete vi biti tu?))
ej ćao dzastin biberi,danas sam nešto klonuo
voajerisao sam po ovom dvvds,nema ništa,sve pobrisano,a nije meni bitno da ja vidim koga,realno retko je ruznu devojku danas videti,već me jepe nešto drugo,da me ne skonta neko ovde,neko ko me poznaje,mada ok teško,ali zamisli neko mi pridje na ulici i veli mi,e kako je na forumu?juuuu,pa bio bih kao ona devojka sa reklame što je završila na mostu,kako bih ja podneo to psihičko nasilje,ja ne znam,morao bih se ukokati nema druge
Sto je moj komsiluk vristeci trenutno...neka sitna deca samo vriste i placu. Tesim se da im je odmor kratak....komšinica je već stigla da pocrni ko ciganče...![]()
Jesi li ok Cano?I ja sam...
Bas sam o tome razmisljala danas...nesto me masa gledala, pa pomislih da nisu na forumu mozda...
Slusaj ovo slinci...nemoj da odustanes odma, mnogo je dobro...