A i duša sam od čoveka,tuku mi se neke mačketine u dvorištu,idem sad da pustim Bobiku,da se ne bi poubijale.Saće one videti čija majka crnu vunu prede.I idem da spavam,pre 12,a-ha!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da mi ipak odemo sa slincikom....covek je milijoner i pusi dobru travu...![]()

...ja cu pored lampice u frizider...

...vas dve... hajde lepo malo u ćošak...![]()

Konj ide u dzep moje svilene bluze!
- - - - - - - - - -
Sutra biram nove cvike...
- - - - - - - - - -
Naocalasta cana..
Pa kad nisi rek"o da volis letovanja.......
Samo jedes nezdravu hranu......![]()

Konj ide u dzep moje svilene bluze!
- - - - - - - - - -
Sutra biram nove cvike...
- - - - - - - - - -
Naocalasta cana..

.
...tu je već zauzeto...![]()

Ja imam nove!![]()

laku noc.. mtu![]()
...posteno, sto da vodis ribu kad mozes da uhvatis, poljubis i vratis nazad u reku....ja letujem na krčedinskoj adi... pecajući kapitalce...
...ne bi mi palo na pamet da vodim nešto žensko... da me maleriše...![]()
laku noc.. mtu![]()
Mogu ja uz konja..
- - - - - - - - - -

...pa može... konj je velikomučenik...![]()
...posteno, sto da vodis ribu kad mozes da uhvatis, poljubis i vratis nazad u reku.![]()

Hocu, kad me ufotkaju.Mogu ja uz konja..
- - - - - - - - - -
PoFali se...![]()

...pa znas kad bih je ja vratila, ako je vec pecam - nikada....vratim... ako mi slučajno ne upadne u friz...
...videli to svi od nemaca, poljubiš pa vratiš, i svi se primili, i slikaju i snimaju... to se baš proširilo...
...u medjuvremenu nemci su shvatili da je to glupost... i sad si u obavezi da u opremi imaš tučak, čim je izvadiš iz vode odmah bam u glavu...
...ali taj novitet se nije nešto proširio medju pecarošima...![]()

Vidim Krstarica je ozbiljno shvatila moje pretnje da ukoliko mi ne nadje dve tri zgodne forumasice.. da cu da se raznesem veceras na sred foruma sa megakilotonskom bombom.