Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
...ostalo iz paketica ispod jelkice...u mraku, dok nisu dosli drugi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ostalo iz paketica ispod jelkice...u mraku, dok nisu dosli drugi.

Znaci, prsa u prsa...

Danas nisam, imam jos coko- keksice i kokos-kiflice (domace), spremila sam mak, jos da odlucim sta tacno sa njim. A rolnice su bile super.mo jel ti to opet neke kolace pravis
ja jos imam traume od onih sam rolnica, da me manete sa kacenje slika tih lepotinja![]()

Moj deda je spaljivao vestice.. tako je baba i umrla..

ajde marsDanas nisam, imam jos coko- keksice i kokos-kiflice (domace), spremila sam mak, jos da odlucim sta tacno sa njim. A rolnice su bile super.
- - - - - - - - - -
Skupljao metle.![]()

Moj deda je spaljivao vestice.. tako je baba i umrla..

ajde mars![]()

A to je zato sto moji slabo jedu te suve kolace, sve moram sama. :![]()
![]()

Domace kekse volim, jos sa puterom, njam. Moji bi samo kremaste kolace i torte i dure se kad ih ignorisem.ne volim ih ni ja, al dva dana nista slatko jela nisam pa sam malko prgava i ne biram sad sta god da je slatko davaj![]()
Imas li kalupe? Ma brzo to ide, a i brzo se pojede.Neki dan sam uzela testo za sam rolne, ali ih jos uvek nisam napravila...

Domace kekse volim, jos sa puterom, njam. Moji bi samo kremaste kolace i torte i dure se kad ih ignorisem.![]()
Zbrckaj nesto na brzaka, bilo sta. Makar onaj brzi kolac pa utrpaj neke vocke i super. Ja pre neko vece napravila taj kolac iz mog detinjstva, taman uz mleko ili caj za dorucak.
Imas li kalupe? Ma brzo to ide, a i brzo se pojede.![]()

u zadnje vreme ne pravim vise kolace i torte, tj jako retko, postoji razlog za to
sutra cu da kupim nesto slatko....al do sutra treba preziveti
menjaj temu bre![]()

Imas li kalupe? Ma brzo to ide, a i brzo se pojede.![]()

Caooooo!zdravo mala![]()

Evo ja bih rado za tebe...samo ne znam hoce li preko pp da stignu.Imam...ali vise bih volela da ih neko drugi napravi...

Imam...ali vise bih volela da ih neko drugi napravi...

Caooooo!
Evo ja bih rado za tebe...samo ne znam hoce li preko pp da stignu.![]()

Menjam - Onda med...samo zdravo.![]()

sedi sin debil i nece da jede, mama ga tera - ajde sine jedi, to je zdravo
mali gleda u tanjir mahne i kaze - zdravo
e tako i taj tvoj med kolko je zdrav![]()

Sa slatkisima da me se manes,ne pominji to zlo![]()