Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
connie_21.gif
...ostalo iz paketica ispod jelkice...u mraku, dok nisu dosli drugi. :kolac:

Danas nisam, imam jos coko- keksice i kokos-kiflice (domace), spremila sam mak, jos da odlucim sta tacno sa njim. A rolnice su bile super. :kolac:

- - - - - - - - - -

Skupljao metle. :lol:
ajde mars :evil:

- - - - - - - - - -

Moj deda je spaljivao vestice.. tako je baba i umrla..

da je znao kako se vestica natacinje i od nje pavi umiljata baba ne bi moro se bakce sa baba vesticom i rostiljanjem
sta ti je genetika :aha:

ne volim ih ni ja, al dva dana nista slatko jela nisam pa sam malko prgava i ne biram sad sta god da je slatko davaj :lol:
Domace kekse volim, jos sa puterom, njam. Moji bi samo kremaste kolace i torte i dure se kad ih ignorisem. :lol:
Zbrckaj nesto na brzaka, bilo sta. Makar onaj brzi kolac pa utrpaj neke vocke i super. Ja pre neko vece napravila taj kolac iz mog detinjstva, taman uz mleko ili caj za dorucak.
Neki dan sam uzela testo za sam rolne, ali ih jos uvek nisam napravila...
Imas li kalupe? Ma brzo to ide, a i brzo se pojede. :lol:

Domace kekse volim, jos sa puterom, njam. Moji bi samo kremaste kolace i torte i dure se kad ih ignorisem. :lol:
Zbrckaj nesto na brzaka, bilo sta. Makar onaj brzi kolac pa utrpaj neke vocke i super. Ja pre neko vece napravila taj kolac iz mog detinjstva, taman uz mleko ili caj za dorucak.

Imas li kalupe? Ma brzo to ide, a i brzo se pojede. :lol:

u zadnje vreme ne pravim vise kolace i torte, tj jako retko, postoji razlog za to
sutra cu da kupim nesto slatko....al do sutra treba preziveti
menjaj temu bre :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back