Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vas na kratko pozdravim... :)
Danas i sutra slobodni dani. Drzavni praznik, vojna parada i sl. Mi smo pobegli u prirodu. Divna jesen. Prekrasne boje. :)

Sad uzivam u francuskoj salami sa leshnicima i hlebom zapecenim sa tilsiter sirom. Jednostavno, but i like it. :)
Minone - ona sunka, sir i masline izgledaju sjajno. :inlove: I skroz profi secenje i sve. Bravo! :)
Ja imam makinu za secenje. Kao one u prodavnicama, samo nesto manje velicine.

Btw - nisam ljuta na bilo kog. :p
Slincika, shvatila sam to kao shalu, pa ne brini. :)

Pa jeste bila ironična šala na tvoj račun,izvini neću više,da se neko drugi ne bi naljutio:)

...ja sam se večeras oslonio na tebe... i ništa nisam spremio...:lol:

Nisam slikala, sad kao da nisam ni spremila. ;) :p

Sutra idemo da kupujemo drvece. Vec smo jedan pitomi kesten posadili, ali nam treba jos jedan, jer inace nece radjati. I dva stabla jabuka.
Nekako mi se svo ovo kopanje, sadjenje mini baste i sada drveca, mnogo svidja. Vidim se okruzena kokoskama, kozama, prasicima... :)
Hocu da budem seljanka! :D

Svi troje! Popusimo lulu mira (Slincika :zper:), drmnemo po rakiju i zapevamo... :p

...važi... ali prvo ti ga ljubi...:lol:

Booger_sneeze_girls_reaction.gif

Ništa od mog forumašenja danas,potrešen sam i ne mogu da se otmem.Idem,da i drugi mogu da dodju.Recite im da i dalje o njima mislim sve najlepše,pa neka se ljute i dalje,ne mogu im se izvinjavati kada nemam za šta:heart:

- - - - - - - - - -

Slincika-pushika, bi li ti go vozio bicikl?
U kraju cesto vidjam zensku na bicikli. Uvek je gola, ali tasnu i obucu ima. :)

pa samo ako sam siguran da ne bih ozebo,da ne kažemo kozjebo

- - - - - - - - - -

...važi... ali prvo ti ga ljubi...:lol:

Booger_sneeze_girls_reaction.gif

heheeeeeeeee,e tako sam i ja seljačina,masna,pokvarena....:rotf:

- - - - - - - - - -

Ali stvarno ljudi nije smešno,skenjao sam se

Kako je moguce da vise niko ne obraca paznju na konja? Pa konj je faca! Konj je jedinstvena tvorevina koja se radja jednom u 15000 godina. I u vasim zivotima je kao kometa.. sad je tu i ponovo za 14999 godina..

- - - - - - - - - -

Brzo neko od vas da mi zadovolji sujetu i ego inace rizikujete da mesto komete postanem meteorska kisa..

- - - - - - - - - -

Bamby je prosla pored mene musava od francuske salame sa lesnicima.. a ja imam krckalicu za lesnike.. pa gde je tu kosmicka pravda?

- - - - - - - - - -

Uostalom moji savremenici ne razumeju moj vizionarski rad.. i sve ovo sto radim ostavljam nesebicno pokoljenjima na dar.. zauvrat trazim samo malo palacinki i poneki sex...

- - - - - - - - - -

Ništa od mog forumašenja danas,potrešen sam i ne mogu da se otmem.Idem,da i drugi mogu da dodju.Recite im da i dalje o njima mislim sve najlepše,pa neka se ljute i dalje,ne mogu im se izvinjavati kada nemam za šta:heart:

Bas mi je drago sto smatras da nemas za sta da se izvines, bice mi lakse...i meni bi mozda sve izgledalo bzvz da sa strane posmatram samo javnu pisaniju i da ne uzimam u obzir i komunikaciju od pre....nego, nemoj da se potresas bzvz, nebitno je sta jedna x tamo misli,..ne preplicem javnu prepisku s pp, ne volim suptilna podjebavanja, ni sarkazam, ni ironiju u bliskim kontaktima...s obzirom da neki ne mogu da postave granice, prihvatljivo mi je da komuniciram iskljucivo javno, sa svima..

So, relax..sve je ok, nema nikakvih zamerki..a svako neka misli sta mu volja..ne bih vise o tome...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back