DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
eo malo
ti ?
- - - - - - - - - -
si gora od mene jebbote kad god dođem ti visiš ovde
ti ?
- - - - - - - - - -
si gora od mene jebbote kad god dođem ti visiš ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vim dal sam zaboravila juhuhuhu dej ste![]()
eo malo
ti ?
- - - - - - - - - -
si gora od mene jebbote kad god dođem ti visiš ovde![]()
..ili je to ili vrebas u pozadini a kao satro nisi tu...missim, kako bi ti inace znao da ja stalno visim ovde...![]()
Jao Slincika, bas ti zavidim.![]()
na čemu bre da mi zavidiš,pijem tut gut i hladim tabane s njim u isto vreme,gorem!
idem,nešto ste mi sumnjivi,utripovo sam se sada kao da ste se svi nešto dogovorili da me zeznete,svi nešto ćute i izbegavaju me...daj boze da sam vam samo dosadio
na čemu bre da mi zavidiš,pijem tut gut i hladim tabane s njim u isto vreme,gorem!
idem,nešto ste mi sumnjivi,utripovo sam se sada kao da ste se svi nešto dogovorili da me zeznete,svi nešto ćute i izbegavaju me...daj boze da sam vam samo dosadio
lepo si to primetio
svi se kao nađu u određeno vreme, uzvrpolje se..a onda tajac.
Šta li rade tada bokte zno...
Videla sam te pa zaboravila da citiram...sladoled i vocni kolac sa breskvama uz to, dinja, lubenica i sve sezonske vockice, crne krupne tresnje da ne zaboravim, biraj!ja drmam krevetac a mo nece da mi posvetu paznju Pogledajte prilog 447345 bar neki kolacic da da
Videla sam te pa zaboravila da citiram...sladoled i vocni kolac sa breskvama uz to, dinja, lubenica i sve sezonske vockice, crne krupne tresnje da ne zaboravim, biraj!)))