minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
ja drmam krevetac a mo nece da mi posvetu paznju Pogledajte prilog 447345 bar neki kolacic da da
...da minon kolačić... pa da razdrmusamo taj krevet do kraja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja drmam krevetac a mo nece da mi posvetu paznju Pogledajte prilog 447345 bar neki kolacic da da
...da minon kolačić... pa da razdrmusamo taj krevet do kraja...![]()
neko se usudio da velikog Zoroa briše..?
Pa će posle da (opet) moli da Zoro ovud piše?
neko se usudio da velikog Zoroa briše..?
Pa će posle da (opet) moli da Zoro ovud piše?
ne isplati ti se odma da ti kazem, bankrotiraces![]()
Danas sam imala decu od 8, 7 i 3 godine na cuvanje, mozda zato slabo uocavam decu veceras.![]()
...i tramp je bankrotirao nekoliko puta... šta ima veze...![]()
...i posle pravac bela kuca!...i tramp je bankrotirao nekoliko puta... šta ima veze...![]()
Danas sam imala decu od 8, 7 i 3 godine na cuvanje, mozda zato slabo uocavam decu veceras.![]()
ja mentalno imam 5, taman se uklapam Pogledajte prilog 447348
elem..to whom it may concern..samo da se dakle zna da svi znamo da konj nije konj nego deran sa kačketom.
![]()
Mene je dete veceras oraspolozilo crtezom...bas sam bila šiškebab..
Obecao je da ce nas nacrtati kako setamo...gledam crtez, nema nas...pitam gde smo...pijemo kafu u kuci...![]()
...i posle pravac bela kuca!![]()
Taman...jos ako i ti volis Masu i medu, primice te u drustvo bez testiranja.![]()
Taman...jos ako i ti volis Masu i medu, primice te u drustvo bez testiranja.![]()
...ma jok... pravac kod melanije u belu spavaću sobu...
...metla je samo odskočna daska...
![]()
Nisi......el sam pričao vic za mašu i tita...?![]()
i sta je sa picom da se razvode?
...ja sam joj na četu rekao da sam bogatiji od trampa...
...i rekla je da ozbiljno razmišlja o razvodu...![]()
Nisi...![]()
A Melanija, ona je meni bas seksi zena. I ko se jos razvodi od americkog predsednika, nema sanse.
Nisi...![]()
A Melanija, ona je meni bas seksi zena. I ko se jos razvodi od americkog predsednika, nema sanse.