Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...opet džangrlja ko pivske flaše u gepeku...![]()
A da probam da posaljem malo energije sa juga, ne moze da skodi.![]()
...pošalji bre onog tvog komšiju sa dominama... zoroov centar odmah zatreperi...![]()
jel ima neko ideju za filmsta da gledam
jel ima neko ideju za filmsta da gledam
lako je tebi Mod, ti bar imaš zemljotrese..
Da otvorimo temu - zagolicajte Zoroa, ja sam uvek da se pomogne.![]()
Deda bre nema vremena da se smara kao Zoro, kuca sabrana dela....slikali ga neki dan, trebala sam da snimam sina njegovog, kako daje instrukcije. A na videu moji pucvali su podrska, komsijska, nesebicna.![]()
Dve nedelje se ljuljuskamo konstantno. Sad sam usla u fazu da mi nije normalno da par sati ne zaljulja, ili bar da se oglasi jezero. Jer i na najmanji potres prethodi buka iz jezera. A da ima panicara - ima, preselili se u kampove. Razumem da neko zivi u trosnoj kuci, pa da se pomeri na sigurnom, ali prvi su zauzeli mesto oni sto ni po jednoj osnovi nisu ugrozeni, samo kokodacu kako su uplaseni i da "drzava preduzme nesto". Ja bi njih sada dodatno plasila sa specijalnim efektima.![]()
U Japanu, na Japanskom jezeru.koje je to jezero?
Ti si u Japanu negde?
Anketa prvo....čuj temu... da otvorimo turnir... šah, domine, balote... mada ovo treće nije bezbedno...![]()
...zvini zvini zvinjavamo se....ja a nikako da smirim goozcu na jednom mestu, sve vreme sam ovde onde. Pa cao!Znači, niko ni da mahne....
Odoh ja sa ove teme... Zbogom....
njah....![]()
smorio me trejeler![]()