Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gotovo svi iz Heroja izuzimajuci zavodnika...bilo je par mladjih glumaca.Drugarica mi je rekla da je videla nekog glumca iz hrvatske serije (nisu ni Kapichic ni Stojmenovic).Na prethodnim cocktail-ima su se pojavljivali Madzgalj i Amidzic,na ovom ih nisam video.Ne znam da li te neko posebno zanima

Shto se utisaka tiche,ne znam nisam preterano pratio manifestaciju poshto je drugarica ponela neku knjigu pa smo trazili monologe za prijemni...
U sushtini nishta specijalno.Vukobratovic je najavio Ivanu,Zablacanskog i Saletovica (seniora),posle kraceg ivaninog govora,zajedno su napali curana i to bi otprilike bilo to.

Drug Chlan:
Gotovo svi iz Heroja izuzimajuci zavodnika...bilo je par mladjih glumaca.Drugarica mi je rekla da je videla nekog glumca iz hrvatske serije (nisu ni Kapichic ni Stojmenovic).Na prethodnim cocktail-ima su se pojavljivali Madzgalj i Amidzic,na ovom ih nisam video.Ne znam da li te neko posebno zanima

Ког заводника? Иначе лепо си све препричао, онако школски... :-D

Igrom slucaja sam ucestvovala u snimanju "Carlstona za Ognjenku" i mislim da je Kapicic odlicno odradio svoju ulogu, isto kao i Katarina Radivojevic i takodje Sonja Kolacaric!Nenad Jezdic je odlican glumac mada ga svi povezuju sa nekim siledzijama.Dobro, tako je i poceo.U ovom filmu je dobio ulogu zavodnika i vredi pogledati kada film izadje!Dragan Jovanovic je odlican!Niko nema pravo da kritikuje Bjelu, on je ikona, A drugo je to sto su ga pare pokvarile i sto drzi celo nase glumiste.Boris Milivojevic ne zasluzuje da se tako prica o njemu jer je odlican.Sto se tice zena, opste je poznato da uglavnom ulaze preko veze.Iz pouzdanih izvora znam!Paulina Manov je O.K!

marlen_kini:
kokanovo pravo ime nije sandokan. jedino ako ga nije promenio. jer sam ja videla njegovu lk, i to vise puta.

Вероватно га је променио, јер замисли блама, да на плакату пише:

"ЧИКАГО" - режија САНДОКАН МЛАДЕНОВИЋ!!!

Људи би се убили од смеха, а тек колеге...
:-D

Shta nije u redu s tobom? Charlton je katastrofa od filma (na nevidjeno, kao i svi nashi filmovi).
Bjela ne moze da bude ikona, ikona je Beli andjeo u Mileshevi, a Bjela je izdrkano matoro netaletnovano govedo. Evo, ja imam pravo da ga kritikujem, jer me smara vec dvaes godina. Shta znachi "pare gapokvarile"? Nisi mogla da mu dash goru kvalifikaciju iako ga kao branish.
Paulina Manov je bezveze, gledao sam je iks puta i nipochemu je nisam zapamtio.
Dragan Jovanovic je fah glumac, isto kao i Boris Milivojevic, i Katarina Radivojevic, i 99% nashih "glumaca". A od branjenja tvojim "argumentima", sigurno nece postati bolji.

Nije Istina da je Carlston Sranje od filma!ne znam da li si imao priliku da pogledas trejler, ali bih ti preporucila!Skini ga sa sajta.Filom koji je najskuplji kod nas, i koji nije pravljen za nase trziste, koji prvi put ima kod nas ima tako originalnu pricu, rezirao ga reditelj koji je poznat u svetu, student generacije, prvi koji ima tu vrstu animacije, film za koji muziku pravi poznati kompozitor proslavljen i u Holivudu........Da ne nabrajam vise!Ali ljudi iz ekipe su i ocekivali takvu reakciju jer ljudi kod nas jednostavno nisu naviikli na tako nesto!Veruj mi da znam sta pricam.Film ide na KAnski Festival i jos prosle godine su ga otkupile 53 zemlje sveta.Nije istina da su svi nasi filmovi sranje!Najezim se kada cujem da neko tako nesto kaze, samo zato sto je postao sablon, naravno kada ovo kazem, ne mislim na filmove-reklame!Pogledaj trejler obavezno!

uskrsjajata4pd4.jpg

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ ХРИШЋАНИМА!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back