Dobro, ajde... Nije bila prevara

gost 230618

Veoma poznat
Poruka
10.610
Dakle, koji je to najsmešniji razlog za koji ste čuli da je neko opravdao prevaru. Znači prevarenom partneru se prodaju razne priče opravdanja, pa čak i negiranja prevare :roll:

Na primer, čuo sam jedared kada riba kaže: ali on nije svršio u mene, tako da je to ok.

Čuvena muška rečenica: ali ona meni nije ništa značila, samo kres i to je to.

Dajte neki "dobar" primer :per:

najgluplji izgovor je pijanstvo..a najgluplji postupak je da se potisne neko koga vole

Ali toga stvarno ima.
Posle jednog "žešćeg" ispraćaja u JNA
probudim se ujutro, ženska pored mene.
Dali je šta bilo i neznam.

A muka tek predstoji.
Odemo da doručkujemo,
ona me upozna sa roditeljima.

Ma bilo je;
"Bež'te noge..."

PS: Tada nisam imao devojku.
Dao sam sebi 6 meseci odmora
od ženskog smaranja.

Poslednja izmena:
јес вала кажу нсам хтео/хтела да те повредим
ето тако он иш'о да се нађе с другом и случајно му рац упао у неку вађајну
а она шетала пудлицу и ето случајно села на китицу
дешава се?

Dakle, koji je to najsmešniji razlog za koji ste čuli da je neko opravdao prevaru. Znači prevarenom partneru se prodaju razne priče opravdanja, pa čak i negiranja prevare :roll:

Na primer, čuo sam jedared kada riba kaže: ali on nije svršio u mene, tako da je to ok.

ova tema se mozhe sagledati i sa sledetje tachke

npr. da li postoji moguchnost da partner namjerno izaziva prevaru da bi imao razlog da prekrati b(m)rachne muke? ako je osoba prevarena ona u drushtvu ima opet daleko bolji polozhaj zauzme ulogu tuzhno prevarene persone svi je sazhaljevaju a ona ovamo u mraku sva sretna da se reshila brachnog druga trazhi novu osobu i uzhiva u slobodi

Nemam nikakav smeshan razlog , ali imam jako glup...
Zena kad je rodila dete i kad je isto imalo 5-6 meseci, muza je uhvatila ne u prevari nego u konstantnom varanju sa istom osobom(znaci paralelna veza)...razlog mu je bio:
Nisam se snasao u roditeljstvu.. obracala je paznju vise na dete nego na mene...zbunjen sam sa prinovom, a "mator konj" ima 40 god, ma uzas...
Naravno, ova njegova zena nece vise ni da cuje za njega...
A sto se tice tih prevara "za jednu noc"...da se razumemo - ne opravdavam... nego, ne mogu da shvatim koliko osoba treba da bude glupa pa da dozvoli da je ona druga otkrije u istoj...
Ono sto se ne zna lakse je da se podnese...
Ono sto prvo pomislim, nemoj samo da prenese neku bolest...pa tek posle sleduje osecanje razocarenja, teskobe i sl...

svaki izgovor je glup

oral nije prevara :roll:

štaznam...nisam pričao sa onima koji su prevarili...a ovi što su "prevarili" u toku zabavljanja...šta znam...to varanje u toku zabavljanja za mene nije nekakva prevara vredna pomena i čuđenja i zgražavanja...

Prevara koja se desila samo zbog seksa nema opravdanje,ali zato ona druga koja je nastala zbog raznih problema u trenutnoj vezi,nedostatka ljubavi,tolerancije,psihickog i fizickog zlostavljanja i drugih,ozbiljnih razloga sigurno ima.Samo sto se u takvom slucaju ,nakon prevare i veza obicno rastura.Tada to i nije samo prevara,vec nesto drugo.
Nikada nisam cula od svojih prijatelja da je neko na bilo koji nacin opravdavao prevaru.Mozda i varaju,ali ja to ne znam.Sto se mene same tice,do sada nisam bila prevarena(ili mozda samo ne znam) da bih cula neko glupo objasnjenje.

Prevara koja se desila samo zbog seksa nema opravdanje,ali zato ona druga koja je nastala zbog raznih problema u trenutnoj vezi,nedostatka ljubavi,tolerancije,psihickog i fizickog zlostavljanja i drugih,ozbiljnih razloga sigurno ima.Samo sto se u takvom slucaju ,nakon prevare i veza obicno rastura.Tada to i nije samo prevara,vec nesto drugo.
Nikada nisam cula od svojih prijatelja da je neko na bilo koji nacin opravdavao prevaru.Mozda i varaju,ali ja to ne znam.Sto se mene same tice,do sada nisam bila prevarena(ili mozda samo ne znam) da bih cula neko glupo objasnjenje.
gde si bila pre deset godina...:heart:

Back