dobri odnosi?!

:)

Ne, ja to nikada necu shvatiti, OK je da s nekim ne zelimo da budemo iz mali milion razloga, al da neko ko nam je odgovarao i s kim smo bili intimni najednom postaje gadan, opak i zao, samo zato sto tesko prihvata nas odlazak, e to mi je totalna enigma kako se taj tako naprecac promenio na gore i podivljao, postao crn u dusi. Pre ce biti da je ono projektujem zlotvora kad pomislim na tebe da bi te lakse sutnula/o...

pa zato stalno pricham da je ljubav sebichna..."pa kako cu bez tebe"...imal' sebichnije izjave?!
istinski altruizam samo je mit...verujem da chak nije ni zivotna aspiracija random subjekta posmatrano u bilo kom vremenskom toku
ipak...najbolji smo...zar ne :lol:

Ma i ja sam, eto i mi smo kao Bosanci il' te Bosnjac, ko zna... Bilo kako bilo, dobro je da neko obraca paznju na to!
Elem, sto to ti pises na ekavici? :)

Не, ја сам Србин из Републике Српске, никакав ни босанац ни бошњак.

Зато што сам тамо само рођен, зато што цео живот живим овамо. :)

• Podržavam
Reactions: JJR
Не, ја сам Србин из Републике Српске, никакав ни босанац ни бошњак.

Зато што сам тамо само рођен, зато што цео живот живим овамо. :)
Ja to vise posmatram sa neke opustene tacke gledista, bez nekih patriotskih i nacionalnih zamaranja. Da, svakako i ja sam Srpkinja, te je to je bilo vise sale radi. :)
Znas, Bosanac je sinonim za glupost :)

Ma kakvo bre druženje posle veze, to ne misle ni oni koji to kažu.
Najbolje je sad praviti od govana pitu.
A s druge strane, to je indisponiranje druge strane, ponašati se prema njemu/njoj kao da je debil - znaš sad smo raskinuli, ali sve je ok, jer ćemo se družiti i dalje, ništa ne brini, biću ja tu da ne svisneš od tuge zamnom... more marš nazad u jajnu ćeliju

tačno
ako nekad prigusti, da može uvek da se vrati
kaze mi jedna kao doci cu za bgd videcemo se popiti kafu..ja reko necemo..sine kako je prsla kao.. dobro..necemo..iznenadila se mislila da bi se ja vidjo s njom kao lud sam ne sluzi mi samo za vikend praznjenje..posle da vidis kako truje i laze kad sam joj skratio krilca..ja da ti hranim ego pichka ti materina raspala..pff:lol:

Ja to vise posmatram sa neke opustene tacke gledista, bez nekih patriotskih i nacionalnih zamaranja. Da, svakako i ja sam Srpkinja, te je to je bilo vise sale radi. :)
Znas, Bosanac je sinonim za glupost :)

И ја сам максимално опуштен, само кажем да моја националност није босанац ни бошњак што је измишљено деведесетих, већ Србин :)

Аха, и црногорац за лењост, па поклопише све што су могли :lol:

Ma kakvo bre druženje posle veze, to ne misle ni oni koji to kažu.
Najbolje je sad praviti od govana pitu.
A s druge strane, to je indisponiranje druge strane, ponašati se prema njemu/njoj kao da je debil - znaš sad smo raskinuli, ali sve je ok, jer ćemo se družiti i dalje, ništa ne brini, biću ja tu da ne svisneš od tuge zamnom... more marš nazad u jajnu ćeliju
Pristalica sam tvoje izjave :D

И ја сам максимално опуштен, само кажем да моја националност није босанац ни бошњак што је измишљено деведесетих, већ Србин :)

Аха, и црногорац за лењост, па поклопише све што су могли :lol:

Da, da, slažem se :)
Da ne spamujemo vise temu, hajde kod mene na kaficu :D

Ahahah... Sam si trazio... :per:
-relativno vlazno ljubljenje po vratu,
-ceskanje po ledjima,
-graickanje usiju (vec pomenuto)
-golicanje stopala...
Necu vise, svakako sam otisla predaleko... :lol:

хаххахахахааха..

Чекај, јеси ти свесна шта си себи сад урадила и шта ће ти се десити са инбоксом? :lol: :lol:

i ima još jedan problem na ovom forumu, prekinuću ove gore što se ljube, a to je neko opšte shvatanje, ničim utvrđeno, šablon koji je psotavljen na osnovu ličnog doživljaja dubko usađenog u tu psihu iz koje ne može napolje nikako, nego samo kroz etiketu svih ljudi, a on ide ovako:
1. dobar dečko, naivan, ona kučka, oladila ga samo tako, još hoće da budu prijatelji - svaki muškarac je takav i svaka žena je takva
2. muškarac je ok, drži se dogovora, a žena je ta koja preteruje i sama izaziva nevolju i neslaganje - opet, svaki muškarac je takav i svaka žena je takva

to su ta dva tipa iskustava koja su doživljena i ona se stalno sudaraju ovde na forumu, kao da je to nešto bitno i strogo određeno i kao da je uvek tako,a to je jedan slučaj od 457796212 slučajeva u komunikaciji i odnosima koju krenu kako ne treba
sve izvan toga navedenog je laž, mit, fantazija, izmišljotina

tu je neko budala. verovatno ti.

hehe, pa mozda :)

meni se ipak cini da nema razloga da se ljutimo svadjamo mrzimo :)

znas lako je posle nekog raskida optuzivati drugu stranu za neuspeh i pricati okolo lose o njoj. ali ja razmisljam tako da ako je neko bezveze pa zasto sam onda bio sa njim hmh? odnosno, sta je bilo bilo je, necu ipak da brisem deo svog zivota kao gumicom, ipak lepo je bilo. i ipak bolje da budemo drugari nego sta ne poznajemo se..? ne razumem to, do juce sam sa nekim spavao i ljubio se i pricao najintimnije a sutra taj neko mi je omrazeni neprijatelj koga cak vise ni ne poznajem?

i ima još jedan problem na ovom forumu, prekinuću ove gore što se ljube, a to je neko opšte shvatanje, ničim utvrđeno, šablon koji je psotavljen na osnovu ličnog doživljaja dubko usađenog u tu psihu iz koje ne može napolje nikako, nego samo kroz etiketu svih ljudi, a on ide ovako:
1. dobar dečko, naivan, ona kučka, oladila ga samo tako, još hoće da budu prijatelji - svaki muškarac je takav i svaka žena je takva
2. muškarac je ok, drži se dogovora, a žena je ta koja preteruje i sama izaziva nevolju i neslaganje - opet, svaki muškarac je takav i svaka žena je takva

to su ta dva tipa iskustava koja su doživljena i ona se stalno sudaraju ovde na forumu, kao da je to nešto bitno i strogo određeno i kao da je uvek tako,a to je jedan slučaj od 457796212 slučajeva u komunikaciji i odnosima koju krenu kako ne treba
sve izvan toga navedenog je laž, mit, fantazija, izmišljotina

Немој више да идеш на ана.рс, утиче на тебе

Back