sokvisnja
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Sta znaci biti "dobar frajer"?
Evo uzmes Lachowskog, decko je supermodel a zene i dalje govore da je "isfeminiziran". I to one odvratne i prosecne, koje znaju da ih on ne bi pogledao 2 puta.
Na forumu je to takodje cesta pojava, gde me nekakvi bogalji komentarisu i kritikuju iako sam i fizicki i intelektualno 100 milja ispred istih
Tako da...tesko je kvantifikovati to "dobar frajer"...
Nisam ni znala ko je Lachowski...sada sam pogledala.
Ne postoji tip koji ce se svima svideti, kao ni riba. Nekome je Lachowski super, jer voli takav tip muskaraca, nekome nije. Nase zene recimo imamo dosta razlicit ukus za muskarce u odnosu na zene iz drugih nacija. Nase vole mnogo krupnije muskarce, tipicnu nasu musku gradju, dosta mase, visinu, grube crte lica. Tako da mi nije cudno sto je nasima ovaj tip isfeminiziran. On je brazilac koliko vidim, i savrsena je za strankinje jer one vole ovakve tipove.
Problem je sto ljudi nazivaju ruznim ono sto njima nije lepo. Ne mora ti biti lepo, ali daleko od toga da je ruzno ako nije tvoj tip. Zavisi sve iz koje perspektive gledas. Ne postoji univerzalno dobar tip, ali to je onaj za kojeg vecina kaze da je dobar. Na primer.