Joj, ja se bas trudim da ne sudim, ne pravim razlike... ali... Oni me nekako plase.
U jednom periodu mi je bilo zanimljivo da citam knjige bas sa tom tematikom, ispovesti muslimanskih zena. Sada, koliko je istina, koliko propaganda- ne znam... Ali jedna od najgorih scena koju sam procitala je udaja nevine devojke za muskarca od nekih 60 god. koji je imao nekoliko zena pre i ni sa jednom dete. Naravno, problem nije bio u njemu

nego u tim zenama. Kako bi on, muskarac, mogao biti falican!?! Posto je udata na silu i osecala prezir prema njemu, stegla se, uplasila i nije nikako mogao da prodre u nju. Dok je lezala na ledjima, za ruke i noge su je drzale njegova mama i sestra, a on joj je oduzimao nevinost. Posle je pobegla i bila ljubavnica nekog bogatasa koji je bio divan prema njoj, ali to je zacin da ulepsa prici, mislim

Kamenovanje, secenje noseva... sve mi je to prestrasno.
- - - - - - - - - -
U nekom crnackom plemenu zasivaju devojcice da bi im seks bio bolan i iskljucivo nacin za prosirenje vrste, nikako uzitak. Cini mi se da kod njih nakon porodjaja zena odmah ide da kopa a muz legne u krevet, glumi bolove i prenemaze se, i njemu se donose pokloni