latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
moja svekrva je super...ne namece se,tiha je,vredna,dobra...na lebac da je mazes
a svekar.....
![]()
njega cu da ogovaram na neiscrpnoj
ahahahah
mislim da treba da otvoris temu za svekre

da vidimo iskustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja svekrva je super...ne namece se,tiha je,vredna,dobra...na lebac da je mazes
a svekar.....
![]()
njega cu da ogovaram na neiscrpnoj
'eeeebo te, ala ti menjaš svekrve, k'o Cigan konje !!!Zadovoljna svojom potencijalnom svekrvom u potpunosti, a bivsom svekrvom nisam bila zadovoljna od trenutka kad smo se upoznale.
.
sve sam ja to mislila, dok sasvim slucajno nisam cula sta mi zbori iza ledja
volela bih da ti tako ceo zivot ostane, al ono, nesto mi to sumnjivo
'eeeebo te, ala ti menjaš svekrve, k'o Cigan konje !!!![]()
ovdje već dugo imamo neiscrpnu temu o svekrvama, na kojoj svi samo kukaju na svoje svekrve. a hajmo da cujemo, ima li neko da je zadovoljan sa svojom svekrvom, pa da počnemo taku temu. pa da i one koje nisu zadovljne sa svojom svekrvom mozda ovdje pokupe koje savjet, kako postupati sa njima i da njihove budu bolje.
Samo napraviti što veće i bezbednije odstojanje, i u kilometraži i u intimiziranju. Leka nema, ovo je alternativna metoda.
ja cu tek u Januaru otici do Bosne,do svekrve,na slavu..trudim se da zakopam ratnu sekiru,pretpostavljam da ce biti mica maca do slave,a posle kom opanci kom obojci..
'eeeebo te, ala ti menjaš svekrve, k'o Cigan konje !!!![]()
I moja, vidjamo se o Novoj godini i slaviAjd kad se sve hvalite,pa ajd i ja!
Moja je najbolja,sjajna,ma ne bih je menjala nizasta na svetu,jer je nekih 200km udaljena od mene,pa nek tako i ostane,sto dalje vise se volimo!![]()
Verovatno postoji neka razlika koja mi momentalno ne pada na pamet, neka sustinska.![]()
Taman sam htela da stavim ponovo ovu temu na pracenje kako bih ucila na vreme kako biti dobra svekrva i onda sam se setila da sam za sada samo tashta u potencijalu.I sada se pitam zasto uopste postoje dva naziva u srpskom za te dve vrste bakuta. Verovatno postoji neka razlika koja mi momentalno ne pada na pamet, neka sustinska.
![]()
Daco.a sta si ti,leba ti radila 18 godina?I sad se pitas sta ces bez nje!
Unajmis kucnu pomocnicu i resen problem.
Sto se zene udaju uopste kada nisu sposobne da vode domacinstvo?![]()
Tako je......obe su bakute ali razlika ko nebo i zemlja.......No, bilo kako bilo ove mlade zene koje svim srcem pljuju po zenama koja im je rodila muza a isti taj im napravio dete, jednoga dana ce biti isto to......svekrve........i sta ce onda da se desi........kad krene pljuvacina frontalno....Nesto tu nije u redu sustinski, ali mi svasta pada na pamet pa bolje da popijem kafu i shire...........![]()
Vala ako ikad postanem svekrva, svakako cu se ponasati kao mama mog deckai kao moja baka
, a ne kao mama mog pokojnog muza pa me niko nece pljuvati. To je bar laka stvar odluke i vaspitanja. I najgora snaja ne moze nista zameriti finoj svekrvi koja gleda svoja posla i ne trpa nos u zivot uze porodice svog deteta.