Ja sam vikend provela kod svekrve!
I uživala u njenim kolačima!!!
I uživala u njenim kolačima!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam vikend provela kod svekrve!
I uživala u njenim kolačima!!!![]()

Njene čuvene "bakine kolače" i fenomenalnu tortu sa plazmom, čokoladnim bananicama i žele bombonama!!!
Ja sam je pravila po njenom receptu, ali mi ni jedan jedini put nije uspela!!!

Verujem, kockoce, dajedva čekaš da vidiš tvoju svekrvu!!!
I naklopaš se njenih specijaliteta!!!![]()

Njene čuvene "bakine kolače" i fenomenalnu tortu sa plazmom, čokoladnim bananicama i žele bombonama!!!
Ja sam je pravila po njenom receptu, ali mi ni jedan jedini put nije uspela!!!

I moja je normalna a i ja se trudim...
Slazemo se prijateljski od prvog dana-postovanje je kljucna rec.
ma ti ćes svejedno džabe i otići na taj ispit, nema ništa od toga, nećeš ti to ni poloziti, samo ćes bezveze pare baciti i bla bla bla. Dok je moja svki sasvim drugačiji tip. Ona vjeruje u mene i bodri me, čak i kad ja mislim da i nisam baš dobro naučila, ona me nagovori da ipak odem na ispit i da pokušam, jer je ona sigurna da ja znam dovoljno da mogu poloziti, samo sto sam ja prefekcionista, i ako nisam bas sve naucila ja ne bi ni izlazila.E baš tako, bez poštovanja nema ni ljubavi. Ja svoju sveki stavrno obozavam a i ona mene. Na svakom koraku i svkom prilikom me samo hvali svima, kako sam ja sposobna za sve, kako mi se divi što uspjevam da ujedinim i kućne obaveze, muža, dijete, posao ipored svega toga redovno dajem godinu za godinom na fakultetu. I stvrno mi je velika podrška što se tiče fakulteta. Moja mama je nako više pesimističan tip, i čim ja neučim po čitave dane pred ispit ona odma počne gonđati:ma ti ćes svejedno džabe i otići na taj ispit, nema ništa od toga, nećeš ti to ni poloziti, samo ćes bezveze pare baciti i bla bla bla. Dok je moja svki sasvim drugačiji tip. Ona vjeruje u mene i bodri me, čak i kad ja mislim da i nisam baš dobro naučila, ona me nagovori da ipak odem na ispit i da pokušam, jer je ona sigurna da ja znam dovoljno da mogu poloziti, samo sto sam ja prefekcionista, i ako nisam bas sve naucila ja ne bi ni izlazila.

Uh zenska uze mi rec iz tastature... znaci jedvaaaaaaaa cekaaaaaaaaam...![]()
![]()

Kockice curo, pa zar ti već nisi u svekinom zagrljaju, ako dobro pratim, trebalo još pre par dana da kreneš za Šabac, ne?
dragiceeeee... smmmrccc...
Kinezi mi ne daju da odeeeeem... (eh sad mi treba smajli koji place krokodilske suze!)... ne daju mi da odem kod moje svekiiiiiiii... moram ovde da ostanem jos minimum 7 dana ako ne i vise... 
Smrc...dragiceeeee... smmmrccc...
![]()
![]()
Kinezi mi ne daju da odeeeeem... (eh sad mi treba smajli koji place krokodilske suze!)... ne daju mi da odem kod moje svekiiiiiiii... moram ovde da ostanem jos minimum 7 dana ako ne i vise...
![]()

A sto ti pile ne daju, nevaljalci nijedni.
Nemoj plakati, brzo ce to proci. A kada ti je termin za porodjaj?![]()
znaci posandrcacu ovde jos tih 7 do 14 dana... 
i da pojedem aman zaman vise nesto lepo i normalno... 
Ne daju Kockici i meni da odemo jer su kao uveli neke gluposti zbog Olimpijade i smaraju nesto oko vize...znaci posandrcacu ovde jos tih 7 do 14 dana...
Eh termin je tek u Februaru ali hocu u Srbiju da bih makar stigla na triple test da vidim dal je sve ok sa bebom i hocu da vidim kumu i Svekiiiiiiiiiiiiiiiiii da pojedem aman zaman vise nesto lepo i normalno...
![]()
ako ti je, jer ti dobra svekrva
............ali ovo , nego izdrzi jos malo 
[/B]
jooj zao mi, ide mi se da ti posaljem nesto, ali ozbiljno, zbog niceg te drugog ne zalimako ti je, jer ti dobra svekrva
............ali ovo , nego izdrzi jos malo
![]()

U! Super recept! Moram da ga isprobam - al ce klinci da se raduju!!!Kockice curo, pa zar ti već nisi u svekinom zagrljaju, ako dobro pratim, trebalo još pre par dana da kreneš za Šabac, ne?
Evo vam svima drage snajke jedan jednostavan a fiiiiiiiniiiiiiii recept za nepečenu tortu, zvanu "lenja žena" ja ga obožavam.
I kora: 2 šlaga umutiti bez šećera u 2dcl. hladne min.gaz.vode, dodati 200gr. bilo kog mlevenog keksa, pa u pleh.
II kora: 2 šlaga umutiti bez šećera u 2dcl. hladne min. gaz. vode, dodati 200gr. sezonskog voća na kockice, pa preko prve kore.
III kora: 2 šlaga umutiti bez šećera u 2dcl. hladne min.gaz. vode, dodati 200gr. eurokrema i na one dve kore.
Ostaviti u frižideru dva do tri sata, mmmmm

E, to je GLAVNI razlog sto sam cenila svoju sveki. Mogle smo nas dve i da se cerupamo dva sata, posle sednemo, popijemo kafu i gotovo.
A sacuvaj boze da je ikada dopustila da IKO ISTA kaze o nama. Ma, pravo se u oci zaletala, nikad nije dala na porodicu!![]()
Evo i mene sa obećanim receptom za plazma-tortu!!!
Evo i mene sa obećanim receptom za plazma-tortu!!!
Umutiti 1 krem šlag od čokolade, 200 gr šećera u prahu, 500 gr mlevenog keksa bevita, 300 gr mlevene plazme, čaša koka-kole! Preko smese sitno narendati žele bombone i iseckati čokoladne bananice! Preko toga staviti šlag!
Prijatno!!!
![]()