DOBRE SVEKRVE

Uh jedva cekam da delim kuhinju sa sveki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je nesto najlepse... znaci secam se kad me je jednom zamolila da oljustim 2kg krompira trebalo joj i ja kazem dragom, idem u drugu kucu, bicu u kuhinji da ti pomognem majci i on mi kaze: Super samo idi, bas lepo! I ja odem i zapricamo se sveki i ja, i radimo i dolazi dragi i kaze dosta vas dve, vrati mi se zeno, nedostajes mi! A sveki i ja u smeh! :rotf: :heart:

Blago tebi!
Kujna je bila jedina teritorija koju, precutno, niposto nismo delile.
Naime, moja je sveki, nazalost bila nikakva kuvarica, ali zato neprevazidjena majstorica za torte i kolace!
A ja sam, opet suprotno. Kuvam ko zmaj, a od kolaca znam da napravim samo keks tortu i to ako neko drugi premaze fil!:sad2:
Zato nikada nismo kuvale zajedno. Cist racun - duga ljubav!:heart:

A zasto je super, a zasto dvolicna?! :???:

Obozava me, mazi me, pazi me a svima drugima se smije u facu, ogovara ih, govore da su glupi, da su seljaci. A meni kaze "Vidi, da ti nisi najljepsa i najzgodnija nikada ne bi dosla u nasu kucu", i misli to ozbiljno. Prvo ne smatram sebe najljepsom a ni njih nesto preterano lepim ali oni su uvjereni da su kucom lepi i da snajka mora biti krasotica. Pa cure moje zar nije dobra? Ipak bi ja ostala ovdje gdje su dobre svekrve.:super:

Obozava me, mazi me, pazi me a svima drugima se smije u facu, ogovara ih, govore da su glupi, da su seljaci. A meni kaze "Vidi, da ti nisi najljepsa i najzgodnija nikada ne bi dosla u nasu kucu", i misli to ozbiljno. Prvo ne smatram sebe najljepsom a ni njih nesto preterano lepim ali oni su uvjereni da su kucom lepi i da snajka mora biti krasotica. Pa cure moje zar nije dobra? Ipak bi ja ostala ovdje gdje su dobre svekrve.:super:

:eek: :eek: :eek:

Meni je sve to malo bljak... :sad2: nadam se da ti nikad neces postati ta druga u njenim ocima... :sad2:

Ma necu, samo ona smatra da je u "trendu" u odnosu na sve ostale, da niko nema pojma a ona jedino ima. Svi joj se suprotstave ja jedino cutim i smeskam se. Zato mene obozava a drugi je svi nerviraju. Pa daj zamisli koliko je ona ubedjena da su kucom lepi, pa ona to javno govori, ja kad nisam umrla od smeha kada mi je rekla koliko su oni lepi. Ma daj molim te ko bi normalan sebe toliko hvalio. Meni je super jer me ne napada, i tako iz dana u dan se smijem njihovim glupim zaključcima. Neki dan neka manekenka na tv-u lepa kao andjeo, ja prokomentarisem da je lepa, a ona meni "pa snajka lepsa si ti, da nisi bila bi ona mesto tebe ovde", ali cure ona to misli ozbiljno. Ne dize ona tu mene u visine vec sebe i svog sina. Ne mogu da verujem da je ubedjena da su najljepsi i najbolji.:hahaha:

Ma necu, samo ona smatra da je u "trendu" u odnosu na sve ostale, da niko nema pojma a ona jedino ima. Svi joj se suprotstave ja jedino cutim i smeskam se. Zato mene obozava a drugi je svi nerviraju. Pa daj zamisli koliko je ona ubedjena da su kucom lepi, pa ona to javno govori, ja kad nisam umrla od smeha kada mi je rekla koliko su oni lepi. Ma daj molim te ko bi normalan sebe toliko hvalio. Meni je super jer me ne napada, i tako iz dana u dan se smijem njihovim glupim zaključcima. Neki dan neka manekenka na tv-u lepa kao andjeo, ja prokomentarisem da je lepa, a ona meni "pa snajka lepsa si ti, da nisi bila bi ona mesto tebe ovde", ali cure ona to misli ozbiljno. Ne dize ona tu mene u visine vec sebe i svog sina. Ne mogu da verujem da je ubedjena da su najljepsi i najbolji.:hahaha:

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Ja sa takvima ne bih mogla ama bas nikad da zivim... Svaka tebi cast! :klap:

E da znas kako je super, kad ja njima kazem "jest meni drago sto sam ja u vasoj kuci, ma nigdje bolje nema", naravno ja se zezam a oni sretni da ih vidis samo :rotf: iz dana u dan sve neke nove gluposti, kazem ja svekrvi, "joj ne da mi se ofarbati danas sutra cu", a ne "snajka idi odmah, ja cu cuvati dete, moze neko sutra doci pa te videti takvu". (s porastom). Oni su kucom za neke dobre komedije.:super:

E da znas kako je super, kad ja njima kazem "jest meni drago sto sam ja u vasoj kuci, ma nigdje bolje nema", naravno ja se zezam a oni sretni da ih vidis samo :rotf: iz dana u dan sve neke nove gluposti, kazem ja svekrvi, "joj ne da mi se ofarbati danas sutra cu", a ne "snajka idi odmah, ja cu cuvati dete, moze neko sutra doci pa te videti takvu". (s porastom). Oni su kucom za neke dobre komedije.:super:

:super::super:
Ti si draga ziv primer da Umiljato janje dvije majke sisa!:ok:

A sta ces? Ne vredi protiv njih ici, ne bi bilo kraja. A ovako je bar interesantno. Genijalni su.:lol:

Ako i malo mozga imaš iskoristi ga, ne mislim da nemaš, no rekoh, iskoristi sve što imaš, zaposli vešticu maksimalno, a sve na kontu toga: moram kod frizera, kod kozmetičara, kod pedikira, manikira, u solarijum, ma izmisli šta ti padne na pamet, samo da im ostaneš lepa, ali dete ne bi trebalo da im ostavljaš, ako razumeš:(:(:(

ja skidam kapu svim zenama koje se usele u muzevljevu kucu :klap:

neke se usrece dok se neke osushe od sekiracije

u svakom sluchaju hrabar potez

Imam jednu komshinicu

divna, mlada, obrazovana i ima sa muzem dvoje dece

jedna onako vrlo slatka i suptilna zenica, prava dama

zadnji put kada sam je videla jadna se osushila

mislim izdrzljiva je, dosta cuti i trpi u sebi zarad harmonije ali to se vidi

svekrva je prijatna onako za razgovor

ali se vidi da je jako oshtra na jeziku i nikad ne znash shta hoce da ti poruch

sve neshto u nekim oblandama

to sam osetila poshto se cesto vidjamo zbog dece