dobre ribe part X

u stvari te ribe imaju neke moci pa pokupe one koje bih da mene pokupe i da ne odu kod riba posto se meni jave.
:I
pa dobro, ne treba mozda biti pohlepan a ko da i emam nesto u zivotu. mada i to sto imam mozda dodju ribe i odnesu.
mozda preterujem.
neklad mi je zao tako je dobar trip. ali ne umem da igram igru :I trip pa trip
a ribe umeju priordno ne moraju da misle. a ovaj je ipak dosao prvo kod mene pa ode. polupuna a ne poluprazna
mada preterujem s tom razlikom izmedju mene i riba

e ovako: vi ste jadna zena i dodju vam takvi i ne mozete da ih oterate i seksate se... i sta je onda bilo

vi ste hottica i dolaze macani pravi ili ono solidni momci i vama je ok solidno ne razmisljate to je manje vise dobardan

hteli ste macane pa ste shvatili da ste se uvalili jer vas i biju
...
sta ste vi, ako ste prva pricajte o tome

e ovako: vi ste jadna zena i dodju vam takvi i ne mozete da ih oterate i seksate se... i sta je onda bilo

vi ste hottica i dolaze macani pravi ili ono solidni momci i vama je ok solidno ne razmisljate to je manje vise dobardan

...

pored takvih ekstrema postoje i normalni odnosi koje imaju obicne normalne zene ...milioni njih..
i izgled nema veze sa tim...ko sta nalazi ko sta sebi dozvoljava ili ne dozvoljava

: )

ok preteralo malo
znaci samo se prijavite ako ste prva eventualno treca, ovo drugo ne mora

htela sam link na gore moju poruku ono Prva, drug atreca... : I

...

Poslednja izmena:

Back