dobre ribe part X

ne, ne izgleda ona samo, nego ti se upali lampica, znaci krene ti panika da nisi tako dobra ko shto si mislila, moze da bude i deblja od tebe ili gluuplja ali ima NESTO.
svi se valjda stalno stitimo od tog saznanja pa umemo da ga ne osetimo, ali mozda treba povremeno osetiti to cisto da se zivne.
mozda kad si majka to stanje prestane imas druga posla, zato su zene majke

pa ak nista imas manje vremena da primecujes a imas dodatno kime se bavish, a mozda i druge zene gledas vise kao moguce majke, a manje kao zene

ebiga ne necu da resavam situaciju time : )) ili ocu :sad2:

Sve to ima samo kratkotrajan efekat. I jako mi je zao sto neke zene u jednom momentu (tacnije tada kada postanu majke) sebe iskljucivo svode na to materinstvo. Posle kriv djavo... ;)

a sto stalno treba nesto da rADE? ono sto mroas da budes nekakav? sta ih briga

mada ok kosi se sa mojim pitanjem

e drugo zene, sta radite kad postanete necija BITCH

Nisi me bas najbolje razumela, cini mi se. Pokusacu ovako: sredjuju se dok su mlade, paze na to....i onda neke kad postanu majke zapostave taj aspekat koristeci to sto su sad majke kao izgovor. Ono u fazonu "ja sam svoje odradila, dosta od mene". Kao da se sa rodjenjem deteta njihov zivot okoncao. Jako los trip.

ne, ne izgleda ona samo, nego ti se upali lampica, znaci krene ti panika da nisi tako dobra ko shto si mislila, moze da bude i deblja od tebe ili gluuplja ali ima NESTO.
svi se valjda stalno stitimo od tog saznanja pa umemo da ga ne osetimo, ali mozda treba povremeno osetiti to cisto da se zivne.

moze ona da ima zvezdu na celu, tip kojeg ne interesuju flertuse ne bi ni dozvolio da se tebi pale lampice, ako se zbog toga pale. zato ti i kazem, takvi koji su privuceni njima su dobri samo sebi a meni moze samo lampica za sopstvenu glupost da se upali, da se zapitam sta mi je to trebalo u zivotu.
kada sam sama, ne osecam se ugrozeno drugim privlacnim zenama. prijateljice su mi, izlazimo zajedno, delimo puno toga i ne sagledavam ih kao pretnju ma koliko one bile sarmantnije, pametnije, seksipilnije, zgodnije, prijatnije...

Nisi me bas najbolje razumela, cini mi se. Pokusacu ovako: sredjuju se dok su mlade, paze na to....i onda neke kad postanu majke zapostave taj aspekat koristeci to sto su sad majke kao izgovor. Ono u fazonu "ja sam svoje odradila, dosta od mene". Kao da se sa rodjenjem deteta njihov zivot okoncao. Jako los trip.

zasto zena valja jedino ako se sredjuje? odnosno provede dnevno neko vreme radeci nesto sa svojim telom (znaci ne fizicke vezbe)
ok, neko ne mora uopste valjda da radi sa svojim telom nista pa je lep... ali vecina mora da se bakce

moze ona da ima zvezdu na celu, tip kojeg ne interesuju flertuse ne bi ni dozvolio da se tebi pale lampice, ako se zbog toga pale. zato ti i kazem, takvi koji su privuceni njima su dobri samo sebi a meni moze samo lampica za sopstvenu glupost da se upali, da se zapitam sta mi je to trebalo u zivotu.
kada sam sama, ne osecam se ugrozeno drugim privlacnim zenama. prijateljice su mi, izlazimo zajedno, delimo puno toga i ne sagledavam ih kao pretnju ma koliko one bile sarmantnije, pametnije, seksipilnije, zgodnije, prijatnije...

zar ne zavidis "flertusama" sto im to nekako ide? bar nekad u nekim situacijama i dodje ti sve da razbijes, pretp. da ti radis nesto intelektualno, profesorka si... i onda ti sve izgleda bez veze a eto ta flertusa ona ima to sto vise vredi od svega sto si se ti mozda cimala i glupo it je
pogotovo ako npr ima zavrsen fakultet i ume nesto itd

zar ne zavidis "flertusama" sto im to nekako ide? bar nekad u nekim situacijama i dodje ti sve da razbijes, pretp. da ti radis nesto intelektualno, profesorka si... i onda ti sve izgleda bez veze a eto ta flertusa ona ima to sto vise vredi od svega sto si se ti mozda cimala i glupo it je
pogotovo ako npr ima zavrsen fakultet i ume nesto itd

ne, flertovanje je deo igre zavodjenja... koja je za neke umetnost, a za neke skup vestina i tehnika koje primenjujes na nekom drugom. za mene, u zamenu za igru ne mozes da dobijes autenticna osecanja i zato me ne interesuje tako nesto, to ne moze da mi da odnos kakav zelim. svo njhovo flertovanje je jalovo, posebno kada napune odredjene godine - htele bi da mogu da vrte oko prsta i zavode jake partnere a ne shvataju da oni vide njihove lazi i citaju ih, bas zato sto su jaki. one igrom mogu da zavedu samo neke ljude, koji padaju na to ali mene takvi ne interesuju ni najmanje.
ja sam u fazi u kojoj apsolutno ne podnosim kada neko pokusava tako nesto sa mnom. jedino sto vrednujem kod muskarca je prirodnost i direktnost, bez zavlacenja i bez taktika a takvi muskarci ni sami ne vole kada ih neko zavlaci i pokusava da se igra njima. tako svaka ptica leti sa svojim jatom.
ti im u stvari dajes puno moci koje one realno uopste nemaju, i to samo zato sto ih ne poznajes i zato sto se ne druzis sa zenama dovoljno. da imas prijateljice videla bi da nema mega riba tako kako ih ti zamisljas i da su bas igracice u stvari nesrecne.

Hm...analogno njenom nesto dodje tvoje nista, na to mu se svede na kraju?

Ukoliko obe imate nesto onda od zainteresovanog muskog primerka zavisi koje nesto bira za sebe...zar ne? Ukoliko ona ima nesto a ti posedujes nista iako objektivno imas sve isto sto i ova koja ima nesto, onda dolazim do zakljucka da se tebi nista samo pricinjava i da si previse zainteresovano za tudje nesto (pa makar to nesto bilo sasvim bezvredno), toliko da ne vidis svoje nesto...koje se nekome mozda svidja. Ljubomora je uzaludan posao u kome si uvek gubitnik. Iako je gora od tebe na javi u tvojoj dusi je bolja i nista se tu ne moze...

ne, pa imam nesto ali nemam taj bonus koji ona ima. znaci imam 4 necega a ona ima 4+ i taj + odnese prevagu. mada nije da mi smeta, sad mi smeta

nije gora cim je tamo a nisam tamo, da sam bolja bila bih tamo. mogu da ne gledam tako nego sve onako ok, da nije vazno ali sad je tako. sad ih zamisljam i sad sam cudoviste. al dobro promeni se slika
i sad me bas zabole da se nekom moje nekakvo jadno bedno nesto svidja. jeste znam da je to antipsiholoski

mada mislim da mi se sad on recimo javi da bih ga odje.bala slatko

da ovo je malo cudno ali sad je trenutno tako pa ce se vratiti normalno

Poslednja izmena:
dda ovo je glupo i niko me ne cita, zato ako si bash zaludan za ovo imas psihologe :roll: ili sedi i vari
ne travu nego vari sitaucaiju koje kao ni nema
ni sa kim nisam ni u stanju da komuniciram pitaj s kim sam komunicirala zadnjih pola godine makar kako >!!?!?!?

prosto en umem ljudi su ko marsovci stalno nesto mora da pazis, doduse i oni treba od mene da paze. mozda i ne treba da komuniciram. mozda bi pocelo sve da nisam ovo napisala. mozda sam onako freak bez vfeze ok valjda

bar da sam fraek oni znaju neke vestine

ok, medju vama ima onih koje se ne stide da su Dobre ribe znaci nema tu lazne skromnosti, onako topli osecaj vas prozme kad se o njima prica jer znate da ste na toj strani. niste cak ni samo obicna lepa zena udata i ok nego ste Dobra riba

ali, svako je ljudsko bice i svako ima problema. svi imamo razlicite probleme.

koji problem imaju Dobre ribe?
ili ajde, Ribe koje nemaju problem da navataju tipa cak su se mozda nekad i zaljubile i sve to

koje bre dobre ribe na forumu?
to sve gerijatrija

Back