dobre ribe part X

mada isto sam podelila ljude na visu i nizu klasu?
ok pobedila je. a nije zato sto e riba nego ima valjda pamet. a ima pamet jer je ucila i vozi auto. i imala je karijeru
gde je tu problem? stalno mora da se pomera
nikad da sedne.
?

ne, ti, delis ljude na visu klasu (sebe) i nizu (mene)
jer mnogo patis, ali suvise je visoko da bi opisala a i nije dostupno svima
tako nekako
pa patim ne znam za sta da se odlucim :((((((((((((
mada isto sam podelila ljude na visu i nizu klasu?
ok pobedila je. a nije zato sto e riba nego ima valjda pamet. a ima pamet jer je ucila i vozi auto. i imala je karijeru
gde je tu problem? stalno mora da se pomera
nikad da sedne.
?
pa problem ocigledno postoji! de je? :( i ja imam problem, al ne znam kako da ga resim

nemaju problem, nemaju posao, traze posao

ili imaju dobar posao pa crkavaju da odrze posao ali ova tema jede sama sebe. ili da prehrane decu da im deca budu dobro ili zele decu a nema dece i to
heh
pitam zato sto sam tako mrzela neke evidentno lepe zene, ali sam onda pomislila, dobro, mora da i one imaju nesto sto im je tesko, ne vidim sta je to, ali to mora da postoji. pa ajd sta bi to bilo

cek, jel pitas za probleme sa muskarcima ili u vezi sa njima ili bilo koje zivotne probleme? :confused:
realno, imaju iste probleme, sto je vec vise puta receno, a sve ostalo(narocito u vezi sa muskarcima) je uglavnom u njihovoj glavi
a "lijepa pamet" nema veze sa lepom glavom :lol:

ok, medju vama ima onih koje se ne stide da su Dobre ribe znaci nema tu lazne skromnosti, onako topli osecaj vas prozme kad se o njima prica jer znate da ste na toj strani. niste cak ni samo obicna lepa zena udata i ok nego ste Dobra riba

ali, svako je ljudsko bice i svako ima problema. svi imamo razlicite probleme.

koji problem imaju Dobre ribe?
ili ajde, Ribe koje nemaju problem da navataju tipa cak su se mozda nekad i zaljubile i sve to

dobre ribe nemaju probleme...:lol:

ok, medju vama ima onih koje se ne stide da su Dobre ribe znaci nema tu lazne skromnosti, onako topli osecaj vas prozme kad se o njima prica jer znate da ste na toj strani. niste cak ni samo obicna lepa zena udata i ok nego ste Dobra riba

ali, svako je ljudsko bice i svako ima problema. svi imamo razlicite probleme.

koji problem imaju Dobre ribe?
ili ajde, Ribe koje nemaju problem da navataju tipa cak su se mozda nekad i zaljubile i sve to

:think: U vreme kada sam (kazu) bila extra komad ne secam se da sam imala nekih vecih problema. Sve mi bre bilo potaman. Radila sam sta sam htela, spavala do kad sam htela, izlazila, provodila se, milina. Sad kad sam dobrodrzeca teta problemi su mi - po redu velicine: 1) RANO USTAJANJE (mrzim, mrzim, mrzim, nevidjeno hejtujem!) 2) sedenje u kancelariji 8 cuki 3) manjak slobodnog vremena i povremeno manjak para 4) mozda neutemeljen osecaj zivotne neslobode.

Eto.

Problem je taj da i dobre ribe imaju samo jedan život, pa iako mogu da imaju dosta frajera bez po muke moraju da odustanu od te privlačne perspektive ako žele da budu u iole ozbiljnoj vezi.
Znači to je još gora muka nego kad ni ne možeš da smuvaš nekoga - možeš, a ne smeš.
Pa hajde reci, je l' nije to oličenje pakla na zemlji?

:worth:
Kakav je to pakao i napad na moral. Udas se, rodis, po defaultu se obicno vratis u ranije ili jos zamamnije stanje veoma brzo i ista basta istog kafea slini na kvadrat. A nije da su svi za odbaciti. Plus ako si se udala samo zbog para nagonski zauzimas kontra gard. Najteze je biti dobra riba a imati karijeru, brak i decu, losima je to prirodan sled.
Neudata a dobra - tragedija. Ponuda adekvatnih partnera je u minusu. Ili su ozenjeni ili su zauzeti ili su kreteni. Neadekvatnih tona, al sta vredi?

Ja sam dobra riba! Bila u cvetu mladosti... :mrgreen:
Problemi su isti kao i kod ostalih... Valjda...:think:

Nego, iz ove perspektive, glavni moj problem je što ja toga tada nisam bila svesna! :dash::lol:

:think: U vreme kada sam (kazu) bila extra komad ne secam se da sam imala nekih vecih problema. Sve mi bre bilo potaman. Radila sam sta sam htela, spavala do kad sam htela, izlazila, provodila se, milina. Sad kad sam dobrodrzeca teta problemi su mi - po redu velicine: 1) RANO USTAJANJE (mrzim, mrzim, mrzim, nevidjeno hejtujem!) 2) sedenje u kancelariji 8 cuki 3) manjak slobodnog vremena i povremeno manjak para 4) mozda neutemeljen osecaj zivotne neslobode.

Eto.
sto vas dve mislite da se dobra riba moze biti samo sa 20god? :D :zplez:
gospodjice,ne vidim razlog da pricas u proslom vremenu (zaista mislis tako?) za taote ne znam

Back