Dobre djevojke,one idu...

u raj bash sve...
itd itd :mrgreen:
postavljam ovu temu jer vidim da je sve vishe njih sa avatarima,nickovima,pozadinama,porukama "I'm not a bitch,I'm THE bitch",bitch u ovoj i onoj varijanti,sve vishe devojaka se tako definishe...
pa,mozhda sam ja staromodna,ali gde su nestale "dobre devojke" kad su na scenu nastupile kuchke? :?
ne znam evo ja sam dobra,moj avatar meditira uz mirisne stapice i pravi se da je zen :)

Kad su prema meni dobri, i ok ja sam fina...mnogo mnogo fina.
Al kad nisu dobri....e onda sam zla...i u stanju sam da uradim tako nesto gadno...mnogo mnogo gadno...umem jako dobro da vratim milo za drago

I mislim da ne vredi u zivotu uvek biti fin. Mozda neke jos nije, ali mene je zivot naucio i iz iskustva uvek kazem "zgazi-ili ces biti zgazen"

Bitch = sponzorusha (ne mislim na prevod u sluchaju da neko oce da ispadne glup)
Oduvek me je nerviralo kad riba za sebe kaze da je bitch (i takodje na forumima srecem raznorazne avatare i sigove tipa: ja sam bitch, pa shta etc.)
To i one fore sa playboy znakom

y printzipy te dobre devojke sy i dalje prisytne naravno...npr kad sebe oslovljavam sa bitch to chinim iz chistog zezanja dakle nishta ozbiljno i realno...
y syshtini vetjina tzyra misli da je bolje predstaviti se kao najvetja bitch nego krha nezna printzezitza kojy tje svi zaebavati kako stigny...i zbog toga iza tog bad,bitch krijy one tzyre koje zele da ostave ytisak jake i opasne tzyre kojy nijedan dechko netje poniziti i povrediti...
Na prvi pogled ja sam krhka nezna princezica...zbog toga nikom i ne pada na pamet da me zajebava,ponizi ili povredi...suprotno,svi hoce da me zastite od "surovog sveta"...;):)

Da, dobre devojke, one idu, "podju" sa deckom, i idu. On ih pita "Hoces li da podjemo" i one podju sa deckom. :D A mene sa deckom veze pitanje ubiti ili ne ubiti, i pitanje zivota i smrti, jer ja, po 100 puta ponavljam, stvarno umem da volim vise od svih, jer je moja inteligencija te vrste, emocionalna inteligencija. Ja kad volim tu mora da se radi o pitanju zivota i smrti.

u raj bash sve...
itd itd :mrgreen:
postavljam ovu temu jer vidim da je sve vishe njih sa avatarima,nickovima,pozadinama,porukama "I'm not a bitch,I'm THE bitch",bitch u ovoj i onoj varijanti,sve vishe devojaka se tako definishe...
pa,mozhda sam ja staromodna,ali gde su nestale "dobre devojke" kad su na scenu nastupile kuchke? :?

dobre devojke se samo u filmovima pojavljuju:mrgreen:

Back