Dobre djevojke,one idu...

8-)Ma dajte koja je to podela na dobre i na lose devojke.Mislim jeste da ima pojedinih primeraka koje degradiraju zenski rod.Ali sta trebamo da sedimo,gledamo u pod sa svezanom roza masnicom oko glave?:grin:Ne bih rekla.Sada svaka devojka koja zna sta hoce definisana je kao losa.

8-)Ma dajte koja je to podela na dobre i na lose devojke.Mislim jeste da ima pojedinih primeraka koje degradiraju zenski rod.Ali sta trebamo da sedimo,gledamo u pod sa svezanom roza masnicom oko glave?:grin:Ne bih rekla.Sada svaka devojka koja zna sta hoce definisana je kao losa.

ne,ne bix se ja slozila sa tobom,jer lepo je kad neka devojka zna sta hoce,al pitanje je sta ona xoce...ako hoce nesto dobro to je ok...al ako zna sta hoce pa hoce da postane ''kučka'' mislim da to sto ona zna sta hoce nije bas ok,bolje i da ne zna sta hoce...........i kako ovo fino napisah,sigurna sam da ste skaptali sta sam htela da kazem,il niste?

to je tako pa tako....pfff....sto sa vise kucki budu,to su vece face likovi... ma svi su oni kreteni,nema tu sta....ni kucke im nisu ravne:-(

Baš tako....Nijedna devojka ne može da bude toliko veliki skot kakav bilo koji dečko može...

Хехе... ајд' само полако :)

'ајмо да се нађемо на пола... рецимо да смо исти... ево ја бих први рекао да је баш обрнута ствар него што ви причате, али ево бићу солидаран и прихватити једнакост... због чега? Па све је релативно, све зависи шта ко сматра скотизмом, а доста зависи и од искуства која имамо тј која су нам се догодила. Па ето, полазећи од тога ја познајем само једног лика који је стварно био стока (додуше и дан данас је такав) према девојкама, док су сви остали које познајем били бра по једном жртве једне необуздане кучке и тим поводом пропатили много...

Немојте бити искључиве, водите љубав а не рат и тако то :)

ne,ne bix se ja slozila sa tobom,jer lepo je kad neka devojka zna sta hoce,al pitanje je sta ona xoce...ako hoce nesto dobro to je ok...al ako zna sta hoce pa hoce da postane ''kučka'' mislim da to sto ona zna sta hoce nije bas ok,bolje i da ne zna sta hoce...........i kako ovo fino napisah,sigurna sam da ste skaptali sta sam htela da kazem,il niste?
Kako si ga definisala, svaka ti čast! :lol:

u raj bash sve...
itd itd :mrgreen:
postavljam ovu temu jer vidim da je sve vishe njih sa avatarima,nickovima,pozadinama,porukama "I'm not a bitch,I'm THE bitch",bitch u ovoj i onoj varijanti,sve vishe devojaka se tako definishe...
pa,mozhda sam ja staromodna,ali gde su nestale "dobre devojke" kad su na scenu nastupile kuchke? :?
Pa,wjerowatno se postawljaju tako jer ne zhele da ih neki mushki skot powrijedi...pa se postawljaju tako kao da su one te koje powrjedjuju mushkarce...Tako neshto,blah;),a ima i dobrih,ali poshto je malo dobrih mushkaraca,onda...

Back