Dobre djevojke,one idu...

y printzipy te dobre devojke sy i dalje prisytne naravno...npr kad sebe oslovljavam sa bitch to chinim iz chistog zezanja dakle nishta ozbiljno i realno...
y syshtini vetjina tzyra misli da je bolje predstaviti se kao najvetja bitch nego krha nezna printzezitza kojy tje svi zaebavati kako stigny...i zbog toga iza tog bad,bitch krijy one tzyre koje zele da ostave ytisak jake i opasne tzyre kojy nijedan dechko netje poniziti i povrediti...

ali to je samo spolja,zar ne?
Mogu da se kladim da nisu toliko hladne i imune na sve to koliko tvrde...:?
ako si dobar ne morash nuzhno biti i budala...

Pa znash kako, ja sam u osnovnoj sa dechacima igrala fudbal, i nijedna nije smela nishta da mi pisne za moj nachin zivota, oblachenja, ponashanja...... A sada idem u srednju shkolu, nosim shtikle, oblachim se fancy, ali sam ista ona Dunja unutra :D Tako da..... "Odecja ne chini choveka"

Mada :oops: shtikle uglavnom nosim kad mi fali samopouzdanja da spustim nekog tipa na zemlju ili neshto slichno :D

ma naravno da je to samo spolja...zato sam i rekla da zele samo da ostave ytisak...glyma je sve to verovatno...
mada y vremeny y kome zivimo chini mi se da je biti dobar sinonim za biti bydala..y retkim slychajevima se isplati biti takav...:roll:

Jbt prekinite da brstite o bilo kojoj boji.Nije tema.
@nensy
pa,tehnichki,ako dopushtash da te vuku za nos,da.
ja sam dobra dok su dobri prema meni :mrgreen:
onog trenutka kad ni oni nisu fini,ne moram ni ja vishe da budem dobra.
ali te devojke se uglavnom u startu postavljaju sa stavom kuchke...shto mi nikako ne ide u glavu...

Back