- Poruka
- 627
svaka krpa nadje zakrpu tako da nema brige, samo kakva bi ti da budes krpa
ili zakrpa
znaci ne mislim da nisam krpa ili zakrpa
ne mesaj mi se u yeb
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka krpa nadje zakrpu tako da nema brige, samo kakva bi ti da budes krpa
ili zakrpa
znaci ne mislim da nisam krpa ili zakrpa
uradi sta sam ti predlozio ako dozvolis da ti dajem savete. uradi sad i odmah.
sto se tice mog dzonsona, pod kontrolom je.
ma zezam se lukrecijo, otrove moj...samo ti uživaj,
nego..čuj, sad ozbiljno što se tiče bloga,
sa tim ne valja krenuti stihijski, zbrda zdola...ti znaš da su recimo statistike u srbiji mizerne, znači podaci sa kojima baratamo su nula. dalje , pozivanje na neke američke izvore i podatke nikome se baš nešto ne mili, a ujedno bi valjalo biti i malo sociološki "potkovaniji" nego onako laički i literarno lupati po temama..ne znam.
ps. nastavak na pp.
Kibic zasto mislis da su zene glupe? I da li se to moze promeniti ako je tako?
Pretpostavila sam da si mislila da smo glupe kada si spominjala pernatu zivinu.![]()
Pretpostavila sam da si mislila da smo glupe kada si spominjala pernatu zivinu.![]()
Jasno mi je da je pezorativ i zato se i pitam sto usvajas znanja takvog senseija.
pa ozeni ga![]()
ahahahaaahahahahaaadobre djevojke
one idu u raj bas sve
lose djevojke
idu gde god zazele
a sta ce ti forum
HM , necija kloncinaCao svima! Ovo mi je prvi post. Zanima me kako biti dobra devojka/zena (iako nikome to nisam bila)? Ja se trudim da budem dobre postena iskrena, znam da kuvam, spremam, za sex ne znam. Sta je jos potrebno?
Cao svima! Ovo mi je prvi post. Zanima me kako biti dobra devojka/zena (iako nikome to nisam bila)? Ja se trudim da budem dobre postena iskrena, znam da kuvam, spremam, za sex ne znam. Sta je jos potrebno?
sve ima granice, mora i da se rasire nogice povremeno radi mira u kuci.