Dobra devojka/zena

uradi sta sam ti predlozio ako dozvolis da ti dajem savete. uradi sad i odmah.

sto se tice mog dzonsona, pod kontrolom je.

ma zezam se lukrecijo, otrove moj...samo ti uživaj,
nego..čuj, sad ozbiljno što se tiče bloga,
sa tim ne valja krenuti stihijski, zbrda zdola...ti znaš da su recimo statistike u srbiji mizerne, znači podaci sa kojima baratamo su nula. dalje , pozivanje na neke američke izvore i podatke nikome se baš nešto ne mili, a ujedno bi valjalo biti i malo sociološki "potkovaniji" nego onako laički i literarno lupati po temama..ne znam.

ps. nastavak na pp.

ma zezam se lukrecijo, otrove moj...samo ti uživaj,
nego..čuj, sad ozbiljno što se tiče bloga,
sa tim ne valja krenuti stihijski, zbrda zdola...ti znaš da su recimo statistike u srbiji mizerne, znači podaci sa kojima baratamo su nula. dalje , pozivanje na neke američke izvore i podatke nikome se baš nešto ne mili, a ujedno bi valjalo biti i malo sociološki "potkovaniji" nego onako laički i literarno lupati po temama..ne znam.

ps. nastavak na pp.

kreni stihijski, zbrda zdola. cunami. tako to ide, sve promene krecu zbrda zdola, u rumuniji su skinuli chauseskua zbog nekog madjarskog popa. stihija je triger.

muskaprava.sr.
osh ti il ja da registrujemo?

Cao svima! Ovo mi je prvi post. Zanima me kako biti dobra devojka/zena (iako nikome to nisam bila)? Ja se trudim da budem dobre postena iskrena, znam da kuvam, spremam, za sex ne znam :rumenko:. Sta je jos potrebno?
HM , necija kloncina :think:, nasla da nas zeki.No kad si se opisala ili o , najbolje ti je da sve te osobine odnegujes do starosti u nekom mana%stiru :worth: .A sto se tice muskih forumasa svi oni bleje za tim:per: , samo cudi me da ti jos i sliku s mora nisu trazili da okacis i PS sa brojem telefona :bye:

Ne teži tome da budeš previše dobra, od te dobrote i savršenstva se obično smore...videti temu zašto muškarci vole kučke...

- - - - - - - - - -

sve ima granice, mora i da se rasire nogice povremeno radi mira u kuci.

To mi je nejasno, kako je moguće istrpeti taj seks radi reda? Eto to, radi mira u kući?

Back