Da pojasnim nesto sto su pitali CMC-ovce a meni je jasno nakon svega
'Ajde.
300 e depozit kad dodjete traze kako biste osigurali da se nesto ne osteti , unisti i slicno, to je uobicajena praksa u apartmanima na zapadu, mi smo se navikli na grcku gde toga nema.
To je OK. Dodjes u hotel i das im depozit od 300 evra koji ce ti vratiti ako ne ostetis NJIHOVU imovinu.
200 e depozit nije ako ne otputujes , nego je deo od onih prvih 300 koji ce zadrzati ako ne ostanes svih sedam dana.
Cekaj, za odstetu ili za neostajanje sedam dana? Za imovinu hotela ili CMC-a? Ako je situacija "kazu za odstetu a to zapravo znaci ako ne ostanes svih sedam dana" onda i "vracamo" moze da znaci "ne vracamo". A sta ako ja odem na izlet , da obidjem ostrvo, izgubim se i ne budem ceo jedan dan u hotelu, onda mi ne vrate 200 evra? A sto oni sumnjaju da ja necu da ostanem svih sedam dana u hotelu, odakle im pretpostavka da necu? Misle da ja volim tako da se cekiram u super hotel i posto je sve extra, onda menjam hotel i trazim neki manje extra i sa mnom takvim hoce saradnju? Ili hotelu nesto ne fali pa oni hoce da se obezbede da cu ja u takvom hotelu ostati jer mi je dupe zinulo za tih 200 evra?
A sta ako kupim ja tih 50 nebeskih tela i resim da iskoristim negde sedam dana. hocu li da platim 11000 evra plus dvesta za slkucaj da ne ostetim sedmicu u vlasnistvu namestaja hotela cmc-a? izvinjavam se pomesalo mi se sad da li je odsteta za hotel ili da ne izlazim iz hotela. A sta ako igram monopol i imam karticu za slobodan izlazak iz zatvora?
Do bola! Ali nije to problem, ima mnogo glupih stvari, vec sto oni takvim insistiranjem da ja sudelujem (i to pevajuci od srece) meni govore u lice da sam ja glup!!! To je vec uvreda! Dakle,mnogi su pokusavali da me (kao i mnoge druge) izvacare, ali mi bar nisu govorili da sam glup, vec se trude da smisle stobolju foru za zajeb.
ali ideja i cela prica je da te opuste , da se sjajno provedes i da pozelis da stalno tako putujes.
A ja mucenik cuo da sam dobio POKLON putovanje BEZ ikakvih obaveza. Vreme mi je za usnog lekara i minimum slusni aparat. Cek', pa ja sam to i procitao, znaci i za ocnog. Ups! i moja zena je isto cula i procitala, znaci i ona je za konzilijum. Ma bre, pola ovog foruma i ko zna koliko onih koje je mrzelo da pisu ili ne koriste net (za ovo ili uopste).
i da pozelis da stalno tako putujes.
E vidis, ja bas volim da eksperimentisem. I mislim da nisam sam. Reklo mi par riba da i one vole. i lepo nam. Kad je stalno isto malo dosadi! Kakav sam ja to covek, ne bih stalno da s eodmaram na isti nacin, nekad bih i da promenim? Nastran? Ne odgovaraj, ovo je retoricko pitanje!
Ukoliko ne ostanes 7 dana njihova investicija u tebe je propala pa zato zele da ti je i naplate...
Koja investicija? Ja sad pogledah u recnik da vidim gde se investicija krije pod pojmom "poklon" i ne nnadjoh je. proverih i "dar" i "putovanje". "bez ikakvih obaveza" nisam proveravao, verovatno se tu krije.
zele da ti je i naplate...
Zele, zele. Kad vec toliko vole da lazu za pare sto ne osnuju stranku (CMC je bas lepo ime za stranku, vecina ima po tri slova) pa da covek zna s kim ima posla?
Najveca mana svega je sto vas
lazu i ocekuju da to progutate i kazete da je bas slatko!!!
Najveca mana svega je sto vas i tamo i ceka jos jedna prezentacija za koju Vam kazu da ce trajati samo 2h a traje isto 4h isto kao i ona u beogradu.
Opet? I ja cu opet da kazem da sam cuo da je JEDINA obaveza ona prezentacija posle koje se dobije vaucer, a ne neka dodatna anketa u agenciji i prezentacija na Tenerifima. O dvesta evra da ne pricam.
U Svakom slucaju : NIJE PREVARA!!! ali pazljivo da li vam i sta treba
U Svakom slucaju : JESTE PREVARA!!! i tako nesto vam sigurno ne treba- da vam uzmu pare i istovremeno podjebavaju i smaraju.
Zakljucak:
- nije prevara
- isplati se odslusati dve prezentacije od po 4h i letovati 7 dana za dz
- smestaj odlican, tenerife odlicne
- osim sa ispranim promoterima komunikacija sa cmc agencijom bila vrhunska
Moja zakljucak je:
-Jeste prevara jer lazu. Kad mi neko kaze da nemam ikakave obaveze i da sam dobio poklon, ja, kao i ostatak sveta, za razliku od CMC-ovca,mislimo da nemamo obavezu i da smo dobili poklon.
-Kad mi neko kaze da imam poklon,a onda me uslovljava i smara raznim stvarima na putu do ostvarenja tog poklona, onda on NECE da ja iskoristim taj poklon, tj,nije mi dao poklon. Kad mi neko pruzi poklon i onda povuce ruku kad ja svojom krenem ka poklonu, odmakne se korak unazad i ponovi celu stvar (pruzi ruku, povuce je i odmakne se) i tako nebrojeno puta, ja tvrdim d ame NAVLACi i da uopste nema nameru da mi da taj poklon.
-kad bi spisak tih uslova bio konacan i kad bi se unapred znalo cime sve oni (bezuslovno) uslovljavaju,mozda bih i imao misljenje da li seisplati ili ne, ovako...
Obecanje: Svima koje znam i mnogima koje sretnem u prolazu cu da blatim tu agenciju koliko god moguoni imaju promociju dnevno sa po dvadesetak ljudi. Ja cu da pisem po forumima, pricam na slavama i po rodjendanima kako postoje neki prevaranti CMC i kako treba da ih se klone ko zle pare i da se pomere s mesta i da pljunu tri puta (po CMC-u) kad god se CMC pomene ili pojavi. Ako su oni na Yuti ili vutri ili cemu jos, onda je time ta juta diskreditovana.
Bar cu to da radim dok me bes drzi, a to ce verovatno biti dok ne odem na odmor na koji idem ali NE preko cmc-a!
P.S. KOliko je sedam nocenja bez klope na Tenerifama kad ne ides prekoCMC-a?
Kazu da to nije toliko skupo i d aje jeftinije od Grcke, ako se izuzme put do tamo.