Odgovor CMC Turističke agencije poseticima foruma
Poštovani posetioci foruma,
Za sve one koje zanimaju činjenice dajemo prave informacije i stojimo iza njih, tj. ne krijemo se iza nickname-ova i subjektivnih komentara ljudi koji nisu putovali...
Jasno nam je da neki od Vas rade za konkurenciju ali ako želite da zaradite mi Vam nudimo legalan posao u našoj kompaniji u kojoj radi preko 120 stalno zaposlenih.
Bavimo se standardnim turizmom (imamo licencu A od ministarstva) a imamo i članstvo u klubu za ljude koji pronalaze svoj interes i imaju mogućnosti, odnosno žele da obiđu svet na način na koji putuje preko 7 miliona porodica u svetu...
Zvanične podatke u APR-u o kompaniji pogledajte ovde:
http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPu...=1025357&RegistryCode=17404083&rnd=1937775198
A imamo i zvanični potvrdu od YUTE o članstvu i poklon putovanjima.
http://www.cmctours.com/images/poklonputovanja09/zvanicnapotvrdavelika.jpg
Evo odgovora na neke od Vaših postova:
JEROTIJE
Moj klinac se vaspitava da ne dobiva nista "gratis". Takav mu je tata [ja] i na takvog i treba da se ugleda. A te "dobre stvari" preporuci svom detetu. Ajde daj ti meni nesto dzabe a da nemoram da ti nekako uzvratim?
ODGOVOR CMC-a:
CMC nije dobrovoljna humanitarna organizacija. Mi radimo za novac kao i svaka druga kompanija, i profit je razlog postojanja firme CMC, kao i svake druge kompanije. CMC ne poklanja „nešto džabe“ već se tačno zna šta je to i šta to podrazumeva. Ljudi koji su putovali na ovakav način pronašli su svoj interes u ovom „nešto džabe“, a ljude koji nisu koristili ovakva putovanja, koji neće ni u budućnosti (što inače poštujemo), molimo da ne iznose svoje klimave stavove o nečem o čemu nisu dovoljno ili nimalo informisani.
JEROTIJE
Ima li jos koga "novog" da komentarise CMC? Pretpostavljam da ces sad da pocnes da hvalis Satelit, to je za ocekivati.
ODGOVOR CMC-a:
Sa svojim predstavništvima u Srbiji i inostranstvu firma CMC okuplja oko 120 zaposlenih osoba. Ako bi svako od njih imao samo po 1 post dnevno, ovaj forum bi bio zatrpan. Obzirom da pojedinci na ovom forumu imaju samo negativnosti na bilo kakav pozitivan komentar o CMC-u, a očigledno je da nemaju nikakve konkrente i tačne informacije već samo nagadjanja tipa „rekla-kazala“, poprilično smo sigurni da su plaćeni od strane konkurencije. Obzirom da imaju po 6.000 postova očigledno je da su debelo plaćeni za ovako nešto.
Hellen
Čim sam dobila ponudu od CMC-a, naravno da sam odmah prekopala internet da vidim sve što mogu naći o njima... (Kao što sam se, birajući agenciju za letovanje, unapred informisala na internetu o svakoj).
ODGOVOR CMC-a:
Ako neko misli da će se ovde zaista „informisati“ o bilo čemu pa i o promotivnim putovanjima firme CMC, onda je taj neko u velikoj zabludi. Kao što i sami vidite ovde su površni komentari ljudi koji uglavnom nisu koristili ovakve usluge zbog svojih predrasuda i različitih mišljenja. Ako zaista želite da se informišete uradite to u samoj agenciji CMC, ili možda u turističkoj inspekciji, ili možda u nacionalnoj asocijaciji YUTA. Tamo možete dobiti prave odgovore na vaša pitanja, a ne od nekakvih imaginarnih ljudi sakrivenih iza „nick“-ova koji se izlgeda (ne)razumeju u sve.
Milicaa
Ovako kaze APR Datum osnivanja: 24.07.2007. Ko je ovde lud? Otkud postoje 8 godina?
ODGOVOR CMC-a:
Evo još jednog dokaza koliko nedovoljno znanje, tj. neznanje može dovesti do davanja apsolutno netačnih informacija. Da bi neko mogao ovakve podatke da proveri u APR-u taj neko bi morao i da zna kako se ta firma zove, a ne da nagadja. Pun naziv firme CMC je CLOSER MARKETING CLUB-VACATION CLUB SERVICE d.o.o. Lako se može utvrditi da CMC postoji od 2000. godine, kada je registrovan kao Agencija, a kasnije 24.05.2002. godine preregistrovan u preduzeće.
MilenaiDaki
Nemojte da zaključavate temu, otićiće u zaborav, a stvarno treba pročitati šta su radili drugim ljudima na tim njihovim "kratkima" prezentacijama. Vidim, namame te, kao dobio si besplatno, kada tamo odeš eto moraš "samo" da platiš jedno, drugo, treće itd. DA LI TO ŠPANICI I GRCI toliko vole Srbe pa im daju besplatno smeštaj?
ODGOVOR CMC-a:
Niko ko dodje na prezentaciju firme CMC ne mora da ostane na istoj, ako mu se bilo šta ne svidja. Tačno se zna šta je besplatno, a šta se plaća i svako vrlo lako može da utvrdi da li mu tako nešto treba ili mu ne treba. I Španci i Grci daju besplatan smeštaj zato što imaju interes od toga, a ne zato što vole Srbe. Ako nekog zanima kakav je to interes može da dobije tačne informacije, i odgovor na svako razumno pitanje.
Sirena78
I ja sam dobila pismo od njih, obradovala sam se kao malo dijete...Imala sam mogucnost kao da odem na maldive,grcku , havaje, s tim sto je kobajagi grcka bila vec prebukirana.Smjestaj obezbjedjen , a kartu ti placas, pa mislim se i jeste najskuplja avionska karta...
ODGOVOR CMC-a:
Ako neko želi negde da otputuje, onda mora u svakom slučaju da plati i smeštaj, i avio-kartu, i hranu, i sve druge troškove. Možda je najbolje putovati samo u mislima. To je jedini način (ne)putovanja kada se avio-karta ili neki drugi prevoz ne plaća.
taksistaZR
Malo sam pretrazio internet na ovu temu i moje misljenje je da su Grcka i Bugarska stavljene tu samo kao navlaka da se dodje na prezentaciju. Iako u pismu pise da sami birate nagradnu destinaciju na prezentaciji vam kazu da nema vise mesta na blizim destinacijama i svi dobijaju egzoticno putovanje.
ODGOVOR CMC-a:
Evo ponovo dokaza o tome kako neko može širiti dezinformacije iz samo jednog razloga: misli da je upućen u neku temu (uostalom kao i većina ljudi), a pritom ne raspolaže nikakvim činjenicama. Ako gospodin, ili bilo ko sa ovog foruma donese pismo firme CMC u kom piše „da sami birate nagradnu destinaciju“ dobiće besplatno vredan paket aranžman iz klasične turističke agencije CMC, koji nema veze sa promotivnim putovanjima. Svi oni koji inače ne vole da im se nešto poklanja, da prisustvuju prezentacijama, a vole razotkrivanje „zavera“, mogu doći u klasičnu turističku agenciju CMC i uplatiti običan turistički aranžman za bilo koju destinaciju. Dobrodošli.
georgejune
I bre ljudi palite vatru bzvz..oni kao agencija ne postoje u smislu da imaju prostor gde prodaju aranzmane..samim tim nemaju nikakvih troskova..cmc ima jedan jedini stan kod kalenic pijace gde se dolazi po njihovom pozivu da se zakaze vreme preuzimanja vaucera..
ODGOVOR CMC-a:
Turistička agencija CMC posluje identično kao i sve druge agencije. Prostorije turističke agencije u kojima možete uplatiti bilo kakav aranžman, nalaze se na Studentskom trgu, na adresi PTC Singidunum Uzun Mirkova 3. Turistička agencija CMC u Novom Sadu posluje na adresi PTC Pariski Magazin, Kralja Aleksandra 12. Pored klasičnih turističkih agencija, na istim adresama firma CMC ima poslovne prostorije u kojima obavlja i druge vidove turističkih delatnosti, koje su na ovom forumu zastupljene kroz velik broj nagadjanja, insinuacija, i pretpostavki. Kod Kalenić pijace, na adresi Nevesinjska 16, firma CMC ima prostor u kom se obavljaju administrativni poslovi i gde se ne prodaju nikakvi aranžmani.
...