dobili ste putovanje cmc- ha ha

I ja se pitam...treba pitati moderatora sto je sklanjao Dusanove i Belkove argumente.....ceo jucerasnji dan je izbrisan...????demokratija.....

Ali ja sam bila skroz ok, lepo sam trazila putovanje....a oni mi izbrisali poruke, mada na to nista ne kazu ni ovi iz cmc-a, ni moderator mi ne dgovara!!!!!
Zasto ste izbrisali moje poruke?

Nikog nisam provocirala, lepo sam trazila!

s obzirom da imas 25 711 poruka ekstremno si pismen...svaka cast(sa tobom ne bi smeo da se kacimu dopisivanju...:gace:)
Pol: muški
Re: dobili ste putovanje cmc- ha ha

--------------------------------------------------------------------------------

... mnogi od tih putnika su i javne licnosti,klubovi....putovali su Ana Stanic,Kaliopi,Ivan Bekjarev,Jovana Jankovic,Lea Kis,Darko Milicic....ljudi iz KK Crvena Zvezda..od Zlatibora,Tenerifa,New Yorka...Rotary Club...Sport klub..Pink,AMSS.,LILLY,SPORT FM.advokti,novinari,sudije......... godisnje na razne destinacije putuje preko 5000 turista(a na situ CMC-a ima potvrda od Yute da nisu imali ni jednu zalbu...)Verovatno su oni "ovce"jer putuju po svetu...???????
A dobro ako vam tako lepo ide zasto se bakcete s nama i pravdate ovde po forumu?
...i na kraju ste dobili poklon...inace imali ste domacina..odslusali...dobili poklon..i sta je tu lose:dontunderstand: kao sto je prethodno napomenuto 80 % ljudi ne kupi...tako da to sto niste i Vi nije nista neobicno..ako su bili ljubazni,dali kafu i sokic kao sto kazete...Sta je tu lose:dontunderstand:
''Poklon'' naravno nismo iskoristili jer kao sto znate put do tenerifa kosta ko petra kajgana..tako mi se cini da odreaguje vecina koja treba svoje putovanje najaviti 40 dana ranije..zamislite u drugim agencijama se ne ceka jer imaju ili nemaju slobodnih mesta i znate na cemu ste..lose je mnogo toga kao na pr neko ko pokusava biti duhovit citava 2 sata..navodno drzeci nas u neizvesnosti sto je mucenje..takodje tvrdili ste da se samo 1put dolazi na prezentaciju..mi smo poziv dobijali 3 puta..i svaki put je bila prica da se nista ne uvaljuje..nikakva prezentacija..nikakva prodaja..obaveza..timesharing..samo i iskljucivo vaucer za putovanje..naucite bar da lazete i farbate

A dobro ako vam tako lepo ide zasto se bakcete s nama i pravdate ovde po forumu?

''Poklon'' naravno nismo iskoristili jer kao sto znate put do tenerifa kosta ko petra kajgana..tako mi se cini da odreaguje vecina koja treba svoje putovanje najaviti 40 dana ranije..zamislite u drugim agencijama se ne ceka jer imaju ili nemaju slobodnih mesta i znate na cemu ste..lose je mnogo toga kao na pr neko ko pokusava biti duhovit citava 2 sata..navodno drzeci nas u neizvesnosti sto je mucenje..takodje tvrdili ste da se samo 1put dolazi na prezentaciju..mi smo poziv dobijali 3 puta..i svaki put je bila prica da se nista ne uvaljuje..nikakva prezentacija..nikakva prodaja..obaveza..timesharing..samo i iskljucivo vaucer za putovanje..naucite bar da lazete i farbate

Ne pravdamo se po forumu,vec odgovaramo na dezinformacije kako neko od potencijalnih i nagradjenih putnika koji poseti forum ne bi doneo pogresan zakljucak...Mi to radimo argumentima i pod tri imena..Dusan CMC(marketing menadzer) Always Be Closing(ja-Zeljko) i bivsi kolega Beli.....:)A Petra kajgana(karta) do Tenerifa kosta 280 eura( i moze da se plati do 60 meseci...oko 20 dinara dnevno za dve karte sa taksama)Zao mi je sto niste iskoristili poklon koji ste dobili,ali za to sigurno nije bio kriv CMC...Desava se da neko dobije pismo vise puta(uglavnom ako ima vise stanova)ali poklon moze dobiti jedanput(..to pise i na pozivnici..)..A cak i da neko dobije vise puta..moze da kaze samo HVALA,a ne da se ljuti....:super:PS.NE ZELIMO DA NAUCIMO DA LAZEMO I FARBAMO(VOLIMO REALNE ARGUMENTE,A NE NAGADJANJA)

Poslednja izmena:
I opet samo da kažem da ništa gluplje kad neko hvali sam sebe pa makar i pod više nadimaka. A ostalima slobodno iznesite svoje mišljene i nikome ne morate da se pravdate.

Ne pravdamo se po forumu,vec odgovaramo na dezinformacije kako neko od potencijalnih i nagradjenih putnika koji poseti forum ne bi doneo pogresan zakljucak...Mi to radimo argumentima i pod tri imena..Dusan CMC(marketing menadzer) Always Be Closing(ja-Zeljko) i bivsi kolega Beli(Belko Melko)

Poslednja izmena:
Vi imate argumente da smo svi a ima nas mnogo doneli pogresan zakljucak?:lol:pitam se samo o cemu pogresan..iskljucivo je kriva ta prezentacija i opis koji sam dao zasto ga nismo iskoristili..napadno i prazno..znam dobro citati izmedju redova i iz ociju..koje su iskljucivo na nasem dzepu..psihologija ubedjivanja i izvlacenja kesha po svaku cenu..da je doslo do toga..dajte vi sad samo 1000 din..sve ostalo cemo lako..ta ponuda vazi samo veceras..kad izvuku bilo sta sta ce covek kad je zaglibio nego da nastavi

Vi imate argumente da smo svi a ima nas mnogo doneli pogresan zakljucak?:lol:pitam se samo o cemu pogresan..iskljucivo je kriva ta prezentacija i opis koji sam dao zasto ga nismo iskoristili..napadno i prazno..znam dobro citati izmedju redova i iz ociju..koje su iskljucivo na nasem dzepu..psihologija ubedjivanja i izvlacenja kesha po svaku cenu..da je doslo do toga..dajte vi sad samo 1000 din..sve ostalo cemo lako..ta ponuda vazi samo veceras..kad izvuku bilo sta sta ce covek kad je zaglibio nego da nastavi

...ma daj molim te....postaje smesno..:hahaha:.pricas o firmi koja sa hotelom ,automobilima,poslovnim prostorom vredi 4 000 000 eura..a sad trazi 1000dinara:dontunderstand: Ko ima i kome se putuje sa nama postaje clan drugi mogu da iskoriste poklon...niko nije u obavezi CMC-u nista da plati ni na promociji ni van nje...?To sto se nekima promocija nije dopala(smatramo kao nas neuspeh)kao sto smatramo uspehom preko 5 000 zadovoljnih putnika svake godine,sto imamo licencu A kategorije sto smo clanovi YUTA,IATA.....Nekom se neki film dopadne,nekom ne...neko gleda Pink,neko B92..(Vi imate daljinski da promenite kanal,kao da i odaberete neku drugu agenciju sem nas...)

Poslednja izmena:
Pre dva dana izbrisano je 10-15 mojih postova, pod izgovorom da je "reklama zabranjena", a pritom 90% tih postova nisu imali nikakve veze sa reklamom. Izbrisani su moji argumentovani odgovori na zlurade komentare, dok su njihovi ostali netaknuti. Korektno!

Poslednja izmena:
Nemoj bre da lazes kad na pitanje da li mogu rodjenoj majci dati putovanje odgovor je bio ne..niko nije postavio nikakav uslov..na pitanje da li se moze preneti na neki drugi par..odgovor ne..da li mogu ici sa drugim clanom porodice odgovor je ne..s kim dodjes na jbn prezentaciju s tim moras ici..dakle to nije dezinformacija posto sam bio tamo..sta vas zabole uvo dal ja svakog dana imam novu vanbracnu devojku!!!

Pre nego sto neko preuzme poklon putovanje, to isto putovanje MOŽE preneti na druga lica (bracne ili vanbracne parove starije od 27 godina i mladje od 65 godina). U momentu preuzimanja poklon putovanja, ili nakon preuzimanja, poklon se NE MOŽE preneti na druga lica. Naravno, da možete ići sa članom porodice, ukoliko je taj član supružnik, ili vanbračni partner. Takodje, apsolutno nas ne interesuje da li cete Vi imati "svakog dana novu vanbracnu devojku". To je Vaša privatna stvar.

Vi očigledno vrtite činjenice kako vama odgovaraju, sa jedne strane kriv je svako ko kuka na vize a kada vam se spomene da postoji mnogo recimo studenata koji su diplomirali a nisu se zaposlili i potiču iz bogatih porodica i žele da putuju ali sada ne mogu ni na osnovu indeksa ni na osnovu radne knjižice da izvade vizu, kao i puno onih koji rade ali im se svaka tri meseca produžava ugovor o radu i nikako im ne polazi za rukom da dobiju stalno zaposlenje i sl. njima ko je kriv jer po vama to nisu poteškoće nego činjenice, činjenica je da to jesu poteškoće, poteškoće za one nazovimo ih turistički sposobne kojima je to ograničavajući faktor. I nisam rekao da je to glupost već da vi pričate gluposti kada kažete da su sami krivi svi oni kojima viza predstavlja problem i koji čuče u zemlji godinama baš zbog tih činjenica koje navodim.

Sve u svemu bezpredmetno je sa vama nastavljati bilo kakvu diskusiju sa obzirom da ne želite da sagledate situaciju realnije!

Nisam imao nameru da "okrivljujem bilo koga". Nije CMC kriv što državljanima Srbije trebaju vize. Smatram da je naša komunikacija u pismenoj formi doprinela tome da se ne razumemo, i da bi smo se SIGURNO razumeli u živom razgovoru. Vaši komentari su najozbiljniji i najrealniji od većine komentara na ovom forumu, koji su poprilično infantilni.

Poslednja izmena:
Pre dva dana izbrisano je 10-15 mojih postova, pod izgovorom da je "reklama zabranjena", a pritom 90% tih postova nisu imali nikakve veze sa reklamom. Izbrisani su moji argumentovani odgovori na zlurade komentare, dok su njihovi ostali netaknuti. Korektno!

Ili se praviš glup, ili si STVARNO glup ? ZABRANJENO je postavljanje linkova.
To se zove reklama, a za reklamu postoje MALI OGLASI, ili PLATI baner ?

Ne može na kraju svakog posta da staviš adresu tvog smrdljivog web sajta. Nismo mi glupavi, TI SI !

JASNO SADA ?

...ma daj molim te....postaje smesno..:hahaha:.pricas o firmi koja sa hotelom ,automobilima,poslovnim prostorom vredi 4 000 000 eura..a sad trazi 1000dinara:dontunderstand: Ko ima i kome se putuje sa nama postaje clan drugi mogu da iskoriste poklon...niko nije u obavezi CMC-u nista da plati ni na promociji ni van nje...?To sto se nekima promocija nije dopala(smatramo kao nas neuspeh)kao sto smatramo uspehom preko 5 000 zadovoljnih putnika svake godine,sto imamo licencu A kategorije sto smo clanovi YUTA,IATA.....Nekom se neki film dopadne,nekom ne...neko gleda Pink,neko B92..(Vi imate daljinski da promenite kanal,kao da i odaberete neku drugu agenciju sem nas...)
:lol:ovde si se pokopo i videce to pametniji malo..dakle svako ce potvrditi da se cenkate ko na pijaci..trazeci prvo jednu cifru..pa onda sta god..sve manja..ako nismo poneli novcanik..kesh...kartica..bilo sta..potpis..samo neke pare da izvucete na toj prvoj prezentaciji!!!:ok:
Pre nego sto neko preuzme poklon putovanje, to isto putovanje MOŽE preneti na druga lica (bracne ili vanbracne parove starije od 27 godina i mladje od 65 godina). U momentu preuzimanja poklon putovanja, ili nakon preuzimanja, poklon se NE MOŽE preneti na druga lica. Naravno, da možete ići sa članom porodice, ukoliko je taj član supružnik, ili vanbračni partner. Takodje, apsolutno nas ne interesuje da li cete Vi imati "svakog dana novu vanbracnu devojku". To je Vaša privatna stvar.

Pa onda ok..ja cu prodati komsinici za neku cifru to nagradno putovanje i reci vam da mi je verenica..jel moze tako?naravno da ne moze..s kim sam dosao s tim moram ici..ako je ne daj boze taj neko bolestan i sprecen vi cete nas ubaciti u drugi termin kad ozdravi..lukavi ste do da ne kazem cega

:lol:ovde si se pokopo i videce to pametniji malo..dakle svako ce potvrditi da se cenkate ko na pijaci..trazeci prvo jednu cifru..pa onda sta god..sve manja..ako nismo poneli novcanik..kesh...kartica..bilo sta..potpis..samo neke pare da izvucete na toj prvoj prezentaciji!!!:ok:

Pa onda ok..ja cu prodati komsinici za neku cifru to nagradno putovanje i reci vam da mi je verenica..jel moze tako?naravno da ne moze..s kim sam dosao s tim moram ici..ako je ne daj boze taj neko bolestan i sprecen vi cete nas ubaciti u drugi termin kad ozdravi..lukavi ste do da ne kazem cega

Nadam se da ovo ponavljam poslednji put:
Pre nego što preuzmete poklon putovanje možete isto ustupiti drugim licima, pa i komšinici. Kada poklon putovanje preuzmete, onda ga možete koristiti isključivo sa tom osobom sa kojom ste ga preuzeli, i ne možete ga ustupati nikome. Zavedeni ste u dokumentaciju pod tim imenima, i izdati su sertifikati pod tim imenima.

Poslednja izmena:
90% izbrisanih postova nisu imali nikakav link.

Pa postavio si u 20 postova link, ako 90 % postova nije imalo link, znači da ti je bez razloga brisano 180 postova ???

Baron Minhauzen je za tebe mala beba, ili si na nekim opijatima ?

438ba84b068bf55cc10fba834f7e47d7_image_document_large.jpg

Poslednja izmena:
do kada će trajati tolerisanje reklamiranja firme CMC, prepucavanja zastupnika ove firme
sa svim njegovim kloniranim nikovima i permanentno maltretiranje forumaša ?

isčitala sam celu temu od početka u nameri da se uključim jer već imam konkretno iskustvo
sa CMC ali nemam nameru da sa njihovim promoterom ovde polemišem...

preterao je sa reklamiranjem i neprimerenim polemisanjem sa forumašima i krajnje je vreme
da bude stopiran u tome...

ili da organizujemo demokratsko glasanje o tome?

do kada će trajati tolerisanje reklamiranja firme CMC, prepucavanja zastupnika ove firme
sa svim njegovim kloniranim nikovima i permanentno maltretiranje forumaša ?

isčitala sam celu temu od početka u nameri da se uključim jer već imam konkretno iskustvo
sa CMC ali nemam nameru da sa njihovim promoterom ovde polemišem...

preterao je sa reklamiranjem i neprimerenim polemisanjem sa forumašima i krajnje je vreme
da bude stopiran u tome...

ili da organizujemo demokratsko glasanje o tome?

Firma CMC nije započela ovaj forum, a ne znam o kakvom neprimerenom ponašanju govorite. Da li sam ja možda ovde nekoga uvredio? Da li je firma CMC možda ovde nekoga uvredila? Ti isti forumaši, koje spominjete, u svom rečniku koriste primitivne klevete tipa: sektaš, lažov... i slično... Da li je to možda "primereno" polemisanje?

Argumentovano je da ste zaboravili da napišete link ka vašem sajtu !?

Jel' ste postali zaboravni, ili ste KONAČNO shvatili da nas NE MOŽETE praviti budalama ?

Postoje dve stvari:

1. Ako ste mislili da smo toliko glupi, onda direktno vređate našu inteligenciju.
2. Ako ste vi toliko glupi da ne shvatate pravila igre ...onda nemam komentar....

Poslednja izmena:

Back