Meda Brundo
Primećen član
- Poruka
- 841
I ja se pitam...treba pitati moderatora sto je sklanjao Dusanove i Belkove argumente.....ceo jucerasnji dan je izbrisan...????demokratija.....
Ali ja sam bila skroz ok, lepo sam trazila putovanje....a oni mi izbrisali poruke, mada na to nista ne kazu ni ovi iz cmc-a, ni moderator mi ne dgovara!!!!!
Zasto ste izbrisali moje poruke?
Nikog nisam provocirala, lepo sam trazila!

)
kao sto je prethodno napomenuto 80 % ljudi ne kupi...tako da to sto niste i Vi nije nista neobicno..ako su bili ljubazni,dali kafu i sokic kao sto kazete...Sta je tu lose
A Petra kajgana(karta) do Tenerifa kosta 280 eura( i moze da se plati do 60 meseci...oko 20 dinara dnevno za dve karte sa taksama)Zao mi je sto niste iskoristili poklon koji ste dobili,ali za to sigurno nije bio kriv CMC...Desava se da neko dobije pismo vise puta(uglavnom ako ima vise stanova)ali poklon moze dobiti jedanput(..to pise i na pozivnici..)..A cak i da neko dobije vise puta..moze da kaze samo HVALA,a ne da se ljuti....
PS.NE ZELIMO DA NAUCIMO DA LAZEMO I FARBAMO(VOLIMO REALNE ARGUMENTE,A NE NAGADJANJA)
pitam se samo o cemu pogresan..iskljucivo je kriva ta prezentacija i opis koji sam dao zasto ga nismo iskoristili..napadno i prazno..znam dobro citati izmedju redova i iz ociju..koje su iskljucivo na nasem dzepu..psihologija ubedjivanja i izvlacenja kesha po svaku cenu..da je doslo do toga..dajte vi sad samo 1000 din..sve ostalo cemo lako..ta ponuda vazi samo veceras..kad izvuku bilo sta sta ce covek kad je zaglibio nego da nastavi
.pricas o firmi koja sa hotelom ,automobilima,poslovnim prostorom vredi 4 000 000 eura..a sad trazi 1000dinara