dobili ste putovanje cmc- ha ha

Sami ste rekli koliko košto smeštaj koji smo Vam poklonili. Prava sitnica. Bilo bi lepo da smo Vam poklonili i za decu, a možda i za još nekoliko osoba, ali eto... Baš smo bezobrazni. Mogli ste da doplatite za decu, ali u svakom slučaju niste u obavezi da koristite poklon. Želim Vam srećan put koji ćete sami organizovati. Sve najbolje.

Hvala ti na lepim željama za srećan put u sopstvenoj režiji.
Napisaću ja na ovim stranama i pozitivne stvari u vezi sa učlanjenjem kod vas, ima i toga, nisam ja bezobrazna kao što misliš.
Ali o tom potom.
Laku noć.

Dušane, Beli...
Na ovoj sam temi počela da komentarišem nakon vaše izjave da za 365 eura možete putovati svuda po svetu. Zaboravili ste da kažete da treba prvo kupiti kartu od 2200 ili 8000 eura ( 10 ili 50 bodova). Vratite se na prethodne strane, to su napisali oni koji su išli na promocije ( cenu bodova).
Onda ste misteriozno naveli proverite koliko to košta na booking.com.
Šta se dešava, 490 eura za 7 dana apartman za 4 osobe u hotelima na Tenerife koje nudite.
Cena sedmodnevnog smeštaja (za Tenerife) preko članstva kod vas košta oko 565 eura. Na booking.com je jeftinije rezervisati i platiti direktno u hotelu nakon sedmodnevnog odmora.
Vama ljudi iskeširaju ulaznicu od par hiljada eura i čekaju kada će apartman na željenoj destinaciji biti slobodan. A taj isti apartman mogu na internetu rezervisati kad god požele i plus jeftinije.

Isplativost ili neisplativost članstva u klubu ne želim ovde da komentarišem, jer ovo nije mesto za tako nešto. Uzeli ste primer putovanja od 490 EUR, takodje na booking.com, kao i po drugim agencijama, prosečna cena boljih apartmana za 4 osobe je 150-200 EUR dnevno (1.000-1.500 EUR nedeljno). Takodje, kao što ste dobro izračunali, članove sve to košta 565 EUR što je u proseku 1.000-2.000 EUR uštede na odmoru u trajanju od dve nedelje. Ponovo Vas pozivam da nas posetite u našim novim prostorijama u okviru hotela "Hyatt Regency Beograd". Onda možemo diskutovati o ovim stvarima, kao i o drugim turističkim ponudama firme CMC. Komentari koje ste čitali ovde, ostavljeni su od strane osoba koji nisu članovi kluba, ali OK. Tako je najčešće u životu. Ljudi koji nisu nikada potrčali znaju sve o fudbalu, svi znaju sve o politici, i slično. Članovi kluba da nemaju svoj interes sigurno ne bi bili članovi kluba, a firma CMC ne bi uspešno poslovala proteklu deceniju.

Poslednja izmena:
108415.jpg

Hvala ti na lepim željama za srećan put u sopstvenoj režiji.
Napisaću ja na ovim stranama i pozitivne stvari u vezi sa učlanjenjem kod vas, ima i toga, nisam ja bezobrazna kao što misliš.
Ali o tom potom.
Laku noć.

Mirjana, pre sat-dva smo završili jednu našu prezentaciju, i ja sam dobio odobrenje od našeg glavnog menadžera, a tiče se sledećeg:
Vaš suprug i Vi možete koristiti naše promotivno putovanje za Tenerife, zajedno sa decom - bez ikakve doplate za decu, koje možete iskoristiti u narednih 12 meseci, u terminu po Vašem izboru. Molim Vas da mi se javite kako bi smo dogovorili ostale detalje i zvanično Vam izdali nov Sertifikat o besplatnom smeštaju. Možete se javiti kolegi Milanu Jovaniću na telefon: 011.3133.468. Nakon Vašeg povratka sa putovanja, možemo uživo diskutovati o isplativosti članstva u klubu. CMC takodje radi individualna i grupna putovanja u okviru naše klasične turističke agencije. Trenutno imamo povoljnu "last minute" ponudu za Grčku.
Eto, lepa reč i gvozdena vrata otvara. :) Još jednom: laku noć.

Poslednja izmena:
Još jedna dezinformacija. Poklon putovanje nije nikada bilo vezano "za mlade parove". Mogu ga koristiti bračni ili vanbračni parovi stariji od 27 godina, i mlađi od 65 godina. Takodje, poklon putovanje može se preneti na nekog drugog, pod uslovom da ti potencijalni korisnici putovanja zadovoljavaju gore navedene preduslove. Ne vidim ovde nikakav "penal".

Nemoj bre da lazes kad na pitanje da li mogu rodjenoj majci dati putovanje odgovor je bio ne..niko nije postavio nikakav uslov..na pitanje da li se moze preneti na neki drugi par..odgovor ne..da li mogu ici sa drugim clanom porodice odgovor je ne..s kim dodjes na jbn prezentaciju s tim moras ici..dakle to nije dezinformacija posto sam bio tamo..sta vas zabole uvo dal ja svakog dana imam novu vanbracnu devojku!!!

Mirjana, pre sat-dva smo završili jednu našu prezentaciju, i ja sam dobio odobrenje od našeg glavnog menadžera, a tiče se sledećeg:
Vaš suprug i Vi možete koristiti naše promotivno putovanje za Tenerife, zajedno sa decom - bez ikakve doplate za decu, koje možete iskoristiti u narednih 12 meseci, u terminu po Vašem izboru.

Ovo mi zvuči kao milostinja. Nisam navikla na to.
Hvala ti u svakom slučaju, ja sam svoje rezervacije završila poodavno, i ne želim da ih menjam.

Nakon Vašeg povratka sa putovanja, možemo uživo diskutovati o isplativosti članstva u klubu.

Isplativost članstva proveravam na sajtovima RCI, trip advisor, booking.com.... i naravno da ne želim da o tome diskutujem na ovim stranama. Ovde sam samo uporedila Tenerife, jer se oni spominju najviše na ovim stranama.
Što se diskusije uživo tiče - ne živim u Beogradu.
Da se nagrada može preneti na nekog od člana porodice, takođe prvi put čujem.

Sto se tice promocije cena se govori na kraju kako bi upoznali klijente sa proizvodom i kako bi oni zakljucili da li im to treba ili ne...Inace cena je po zakonu istaknuta u agenciji i nije nikakva tajna(pa kako cete kupiti nesto akone znate koliko kosta...???)
Kupovina nije danas ili nikad jer na promociji postoji popust,a svako moze doci i sutra i posle godinu dana ...i kupiti bez popusta...Pored popusta tu je i odlozeno placanje na vise godina kao i aranzman izmedju putovanja tako da klijenti u medjuvremenu mogu putovati,videti na SVOM ISKUSTVU kako sve funkcionise....upoznati druge clanove...U tom slucaju depozit nije propao vec ste imali putovanje(pored nagradnog) za svoje pare...Inace vrednost boda je oko 160eura+365 je 525eura za 7dana za 4 osobe(oko 130eura po osobi ili 19 eura dnevno po osobi)sto za luxuzne APARTMANE u hotelima je vrlo povoljno....Takodje u klubu Satelit to kosta u apartmanu sa svim pratecim sadrzajima 360eura(12 eura dnevno) sto inace kosta privatan smestaj na Zlatiboru..S obzirom da ste obrazovan covek i sami znate koliko to kosta na Sardiniji,Azurnoj obali..(pa cak i na Halkidikiju...) PS.ne zelim da Vas ubedjujem,jer na zalost vise ne radim tamo ali trudim se da pomognem cinjenicama... Na zalost vecina ljudi cesto imaju negativna misljenja prema svim vidovima promocija...ali to ne znaci da ljudi koji kao sto kazete imaju Kirby..Zepter..Klub Satelit nisu njima zadovoljni...

Nemate šta da me ubeđujete, ja sam i rekao da su uštede koje se ostvaruju članstvom evidentne, samo sam govorio da ta ušteda sa sobom nosi i neka ograničenja zbog kojih pojedini ljudi ne ispunjavaju sve preduslove kako bi to članstvo koristili u punom sjaju, a pri tom ne mislim samo na materijalnu stranu već i organizaciju i usklađuvanje sa slobodnim vremenom, godišnjim odmorom, obavezama i sl., tako da svako treba dobro da razmisli da li mu taj proizvod u potpunosti odgovara ili ne. Jer ima ljudi koji puno rade puno zarađuju ali na uštrb slobodnog vremena i sl. Uglavnom recimo ove informacije koje ste naveli niko nije spomenuo na promociji, OK to je prodajna prezentacija koja je osmišljena od strane marketing tima i kao takva daje rezultate i vi od nje ne odstupate, ali bar u privatnom razgovoru za separeom mogao mi je neko podrobnije objasniti te detalje, jer mislim ako je već cenovnik istaknut javno zašto vam neko ne bi i usmeno rekao kada ga već pitate, mislim to je kao da uđete u salon automobila i niko neće da vam kaže cenu automobila jer piše na tabli.

(1) Nisam rekao da sam uživao presedajući iz aviona u avion. Ja sam sa namerom ostajao u navedenim gradovima po par dana i uživao u njima, a ne u presedanju. Ko nema vremena za tako nešto - ne mora. Kome je muka presedanje, ne mora ni tako. Kome je muka da skupi dokumenta za vizu - ne mora ni to da radi... itd...

(2) Kao što sam rekao, i ja bih voleo da živim u Srbiji koja funkcioniše kao Švajcarska, ali nažalost nije tako. Ako neko hoće da putuje, onda taj neko mora izvaditi vizu. Ako nema neophodnu dokumentaciju, neće je izvaditi. I to je činjenica, a ne "glupost" kako kažete. Ja bih voleo da iz Beograda postoje letovi za ceo svet, ali ne postoje nažalost. Ako želimo da putujemo postoje odredjeni preduslovi koje moramo prihvatiti, dok ne bude drugačije, tako da to nije nikakvo opterećenje, već realnost. Kada se to promeni, imaćemo olakšanu realnost i tu se slažemo. Nadam se. Kao što rekoste, ako neko hoće kod Vas da uzme kredit, a ne ispunjava odredjene uslove, jednostavno je - neće ga dobiti. Nećemo valjda sada pisati eseje o tome na ovom forumu. Nismo otkrili toplu vodu.

(3) Ovo za cene ne želim da komentarišem, obzirom da je zvaničan cenovnik izložen na zidu u svakoj poslovnici firme CMC, i siguran sam da niste mogli dobiti takav odgovor. Dobili ste odgovor da postoje promotivni uslovi i vanpromotivni, pa Vas je kolega, logično, pitao šta Vas interesuje, tako da niste morali ništa da odlučujete istog momenta. O odredjenim uslovima priča se detaljno sa ljudima koje to interesuje. Koga ne interesuje onda taj čovek uzme svoje poklon putovanje i ode kući, upravo da se ne vrši nikakva "agresija" koju spominjete. Ne bih da dužim dalje, o ovome.

Vi očigledno vrtite činjenice kako vama odgovaraju, sa jedne strane kriv je svako ko kuka na vize a kada vam se spomene da postoji mnogo recimo studenata koji su diplomirali a nisu se zaposlili i potiču iz bogatih porodica i žele da putuju ali sada ne mogu ni na osnovu indeksa ni na osnovu radne knjižice da izvade vizu, kao i puno onih koji rade ali im se svaka tri meseca produžava ugovor o radu i nikako im ne polazi za rukom da dobiju stalno zaposlenje i sl. njima ko je kriv jer po vama to nisu poteškoće nego činjenice, činjenica je da to jesu poteškoće, poteškoće za one nazovimo ih turistički sposobne kojima je to ograničavajući faktor. I nisam rekao da je to glupost već da vi pričate gluposti kada kažete da su sami krivi svi oni kojima viza predstavlja problem i koji čuče u zemlji godinama baš zbog tih činjenica koje navodim.

Sve u svemu bezpredmetno je sa vama nastavljati bilo kakvu diskusiju sa obzirom da ne želite da sagledate situaciju realnije!

Nemoj bre da lazes kad na pitanje da li mogu rodjenoj majci dati putovanje odgovor je bio ne..niko nije postavio nikakav uslov..na pitanje da li se moze preneti na neki drugi par..odgovor ne..da li mogu ici sa drugim clanom porodice odgovor je ne..s kim dodjes na jbn prezentaciju s tim moras ici..dakle to nije dezinformacija posto sam bio tamo..sta vas zabole uvo dal ja svakog dana imam novu vanbracnu devojku!!!

Pismeni ljudi procitaju pozivnicu...a na njoj JASNO PISE...da se poklon odnosi na parove od 27 do 65 godina starosti....da se moze ustupiti uz odobrenje CMC-a(sto je i logicno jer Vam oni poklanjaju)...i da je bez preduslova(da morate nesto kupiti preko njih,uplatiti bilo sta....
Verujem da niste imali vremena da je procitate...svratite kod kolega u neku od poslovnica siguran sam da ce Vam je dati na uvid...

Pismeni ljudi procitaju pozivnicu...a na njoj JASNO PISE...da se poklon odnosi na parove od 27 do 65 godina starosti....da se moze ustupiti uz odobrenje CMC-a(sto je i logicno jer Vam oni poklanjaju)...i da je bez preduslova(da morate nesto kupiti preko njih,uplatiti bilo sta....
Verujem da niste imali vremena da je procitate...svratite kod kolega u neku od poslovnica siguran sam da ce Vam je dati na uvid...

U bre al ste se nakotili..dovoljna mi je bila jedna prezentacija i sve mi je bilo jasno kakvi su to leshinari..kad vide da nista necete uzeti samo sto pre da se otarase..da ne bi mozda lose uticali na druge potencijalne ovce..a do tad smeshkanje i uvlacenje u dupe..kao jel sve u redu..jel vam ovde prijatno..kafa..sokic.kao skretanje misli da nas opuste..pa onda mi kao jedva cekamo da se vrati ljubazna hostesa koja je zamislite samo za nas tu..mi smo njeni gosti..nash domacin..koja hrpa gluposti..i taj nepismen koga pominjete bi video s kakvim oloshima ima posla

U bre al ste se nakotili..dovoljna mi je bila jedna prezentacija i sve mi je bilo jasno kakvi su to leshinari..kad vide da nista necete uzeti samo sto pre da se otarase..da ne bi mozda lose uticali na druge potencijalne ovce..a do tad smeshkanje i uvlacenje u dupe..kao jel sve u redu..jel vam ovde prijatno..kafa..sokic.kao skretanje misli da nas opuste..pa onda mi kao jedva cekamo da se vrati ljubazna hostesa koja je zamislite samo za nas tu..mi smo njeni gosti..nash domacin..koja hrpa gluposti..i taj nepismen koga pominjete bi video s kakvim oloshima ima posla

s obzirom da imas 25 711 poruka ekstremno si pismen...svaka cast(sa tobom ne bi smeo da se kacimu dopisivanju...:gace:)
Pol: muški
Re: dobili ste putovanje cmc- ha ha

--------------------------------------------------------------------------------

... mnogi od tih putnika su i javne licnosti,klubovi....putovali su Ana Stanic,Kaliopi,Ivan Bekjarev,Jovana Jankovic,Lea Kis,Darko Milicic....ljudi iz KK Crvena Zvezda..od Zlatibora,Tenerifa,New Yorka...Rotary Club...Sport klub..Pink,AMSS.,LILLY,SPORT FM.advokti,novinari,sudije......... godisnje na razne destinacije putuje preko 5000 turista(a na situ CMC-a ima potvrda od Yute da nisu imali ni jednu zalbu...)Verovatno su oni "ovce"jer putuju po svetu...???????

Poslednja izmena:
Svaka čast ljudima na forumu koji imaju živaca da razotkrivaju ovu lopovsku bagru sa sektaškim pravilima poslovanja koji ispiranjem mozgova pokušavaju nekog da prevare.

Ja nemam ...:evil:

Svaka cast tebi kad imas petlju da pljujes nekoga i nazivas sektasem ko zaposljava ljude,placa porez drzavi i legalno posluje...O sekti najbolje govori tvoj nickname,lokacija i oko za mudrost..Inace vlasnik CMC-a je SRBIN PRAVOSLAVAC,slava firme je Sveta Petka...i donatori su humanitarnih akcija za decu bez roditelja,Instituta za majku i dete,osobama sa autizmom....sta je tu sektaski?:dontunderstand:

...i na kraju ste dobili poklon...inace imali ste domacina..odslusali...dobili poklon..i sta je tu lose:dontunderstand: kao sto je prethodno napomenuto 80 % ljudi ne kupi...tako da to sto niste i Vi nije nista neobicno..ako su bili ljubazni,dali kafu i sokic kao sto kazete...Sta je tu lose:dontunderstand:

Vidi se da je hemafrodit, kao i njegov Guru - Dušan.....

U stvari, sve to piše jedna ista osoba.....hoštapler i prevarant kao i cela ''FIRMA''

Inace vlasnik CMC-a je SRBIN PRAVOSLAVAC,slava firme je Sveta Petka...i donatori su humanitarnih akcija za decu bez roditelja,Instituta za majku i dete,osobama sa autizmom....sta je tu sektaski? Inace glavni Guru:dash:(u savremenom svetu vlanik firme)je Srdjan Vasic...Pogledaj na youtube Srdjan Vasic-Ziveti sa ...gde je gostovao na Studiu B sa ministrom Rasimom Ljajicem...mozda nesto naucis...

Zato što ste primitivci pa ne shvatate da nije dozvoljeno stavljati linkove prema svom sajtu.
Vi ste mislili da ste pametniji od svih, ali smo vam doskočili ......

..pa nisu izbrisani samo postovi sa linkovima...inace CMC se reklamira na STB,Novosti Blic,Pink..autobusi,bilbordi...ZVEZDINIM UTAKMICAMA..a ovde se ne bi na forumu pojavili sem da nema dezinformacija(mozda i od konkurerencije...) Svi negativni komentari su ljudi koji NISU putovali sa CMC...a oni koji su putovali i hvale CMC po "pravilu"rade za CMC...JA RADIM 7 GODINA U CMC I ZNAM PUNO LJUDI KOJI SU SA CMC ZADOVOLJNI PUTOVALI...

JA NE RADIM 7 GODINA U CMC I ZNAM PUNO LJUDI KOJI SU SA CMC NEZADOVOLJNI.

kazi im da se jave na 011 31123 95 u hotelu Hyatt i sve ce biti reseno...siguran sam u to..(sumnjam da znas ikoga ko se nezadovoljan vratio sa putovanja)ONO STO SVI MOGU DA VIDE A NE NAGADJAJU JE NA SITU CMC-A POTVRDA OD YUTE DA NIJE BILO OSNOVANIH ZALBI....Za 7 godina rada znam samo za mali broj ljudi koji su posle putovanja imali sitnije primedbe(hrana,peskir..)Kad imas 5 000 putnika godisnje i ni jednu osnovanu zalbu ipak je nesto,zar ne?:super: Inace gledam na forumima...pa skoro svi pljuju sve agencije...(da je foruma niko preko agencija ne bi putovao..) Svrati do Hyatta kod mene na kafu(na racun CMC-a),trazi Zeljka i sve ce biti razjasnjeno...:bye:

Poslednja izmena:

Back