(1) Nisam rekao da sam uživao presedajući iz aviona u avion. Ja sam sa namerom ostajao u navedenim gradovima po par dana i uživao u njima, a ne u presedanju. Ko nema vremena za tako nešto - ne mora. Kome je muka presedanje, ne mora ni tako. Kome je muka da skupi dokumenta za vizu - ne mora ni to da radi... itd...
(2) Kao što sam rekao, i ja bih voleo da živim u Srbiji koja funkcioniše kao Švajcarska, ali nažalost nije tako. Ako neko hoće da putuje, onda taj neko mora izvaditi vizu. Ako nema neophodnu dokumentaciju, neće je izvaditi. I to je činjenica, a ne "glupost" kako kažete. Ja bih voleo da iz Beograda postoje letovi za ceo svet, ali ne postoje nažalost. Ako želimo da putujemo postoje odredjeni preduslovi koje moramo prihvatiti, dok ne bude drugačije, tako da to nije nikakvo opterećenje, već realnost. Kada se to promeni, imaćemo olakšanu realnost i tu se slažemo. Nadam se. Kao što rekoste, ako neko hoće kod Vas da uzme kredit, a ne ispunjava odredjene uslove, jednostavno je - neće ga dobiti. Nećemo valjda sada pisati eseje o tome na ovom forumu. Nismo otkrili toplu vodu.
(3) Ovo za cene ne želim da komentarišem, obzirom da je zvaničan cenovnik izložen na zidu u svakoj poslovnici firme CMC, i siguran sam da niste mogli dobiti takav odgovor. Dobili ste odgovor da postoje promotivni uslovi i vanpromotivni, pa Vas je kolega, logično, pitao šta Vas interesuje, tako da niste morali ništa da odlučujete istog momenta. O odredjenim uslovima priča se detaljno sa ljudima koje to interesuje. Koga ne interesuje onda taj čovek uzme svoje poklon putovanje i ode kući, upravo da se ne vrši nikakva "agresija" koju spominjete. Ne bih da dužim dalje, o ovome.