dobili ste putovanje cmc- ha ha

Djokovic u polufinalu.Super. Da je Jerotije sumljiv, jeste. To sam odavno napisao. Samo ne znam za koga radi. Mozda Kontiki, Yolly... Kada sam se vratio u Beograd, otisao sam do CMC-a da se raspitam za clanstvo. Iznenadio sam se kada sam cuo da postoji 2 paketa bodova. Postoji veliki paket od 50 bodova i on zaista kosta oko 10.000 eura. Ali, postoji i mali paket od 10 bodova i on je stvarno svakome priustiv. 2.200 eura. Pa to da se iskoristi samo u Satelitu, pa se isplati onoliko. O inostranstvu da ne govorim. Izracunajte sami. Ja cu, verovatno, postati clan. Znam da ce me mnogi pljuvati zbog ovoga sto pisem, ali, ponavljam izracunajte sami. I ovako sam sumljiv, pa nema veze.
P.S.
Jerotije, nemoj da se nerviras. Samo se salim. Ne mislim da radis za nekoga. Mislim da ne radis nista.:thumbdown:

Djokovic u polufinalu.Super. Da je Jerotije sumljiv, jeste. To sam odavno napisao. Samo ne znam za koga radi. Mozda Kontiki, Yolly... Kada sam se vratio u Beograd, otisao sam do CMC-a da se raspitam za clanstvo. Iznenadio sam se kada sam cuo da postoji 2 paketa bodova. Postoji veliki paket od 50 bodova i on zaista kosta oko 10.000 eura. Ali, postoji i mali paket od 10 bodova i on je stvarno svakome priustiv. 2.200 eura. Pa to da se iskoristi samo u Satelitu, pa se isplati onoliko. O inostranstvu da ne govorim. Izracunajte sami. Ja cu, verovatno, postati clan. Znam da ce me mnogi pljuvati zbog ovoga sto pisem, ali, ponavljam izracunajte sami. I ovako sam sumljiv, pa nema veze.
P.S.
Jerotije, nemoj da se nerviras. Samo se salim. Ne mislim da radis za nekoga. Mislim da ne radis nista.:thumbdown:
:lol::lol::lol: stvarno je divno sto je tako priustiv i isplativ :mrgreen:

P.S.

:eek:ima 2 paketa bodova..pa to je prosto neverovatno..pa fantasticno..pa hvala ti..do neba..ne mogu doci sebi sto smo bili u zabludi sve ovo vreme:dash:)aj pali bre:hahaha:

P.S.

Ti vec jesi clan i prestani da prozivas ljude! Uzivaj u svom satelitu, adio!

citat Kada sam se vratio u Beograd, otisao sam do CMC-a da se raspitam za clanstvo. Iznenadio sam se kada sam cuo da postoji 2 paketa bodova. Postoji veliki paket od 50 bodova i on zaista kosta oko 10.000 eura. Ali, postoji i mali paket od 10 bodova i on je stvarno svakome priustiv. 2.200 eura. Pa to da se iskoristi samo u Satelitu, pa se isplati onoliko. O inostranstvu da ne govorim. Izracunajte sami. Ja cu, verovatno, postati clan.
?
Kako misiš da koristiš članstvo u RCI u Satelitu kada hotel nije učlanjen u RCI.

Za aaleksandru:
Satelit je prvi hotel u Srbiji koji je uclanjen u RCI. Pokazali su mi zvanicni dokument o tome, a uskoro ce se naci i u njihovoj brosuri ( morao sam sve da proverim, posto ste svoju paranoju preneli i na mene ).
Ne mislim da vredjam niciju inteligenciju. Kada sam se prijavio na forum, to mi nije bilo ni na kraj pameti. Ali, ne vidim nista lose u tome sto nam je bilo super u Satelitu. Pa nisam ja ovde bio sam. Hotel je bio pun i, koliko sam kontaktirao sa ljudima, svi su bili zadovoljni. A sto i ne bi ( zatvoren bazen koji radi 24 sata, jakuzzi, sauna, teretana, super klopa... ), Za zlatiborske uslove vise nego dovoljno. Na kraju krajeva, koliko para , toliko muzike. Voleo bih da se javi jos neko ko je bio u Satelitu i da kaze svoje misljenje ( mada, mozda, ljudi rade, pa nemaju vremena - treba zaraditi pa opet doci u Satelit na odmor ). A, kakva reklama...:klap:

za aaleksandru:
U pravu si. Rekao sam za zlatiborske uslove. Meni je bazen jako bitan. Pogotovu jer je bilo par losih dana i ja stvarno ne znam sta bih radio na Zlatiboru da nema dodatnih sadrzaja u hotelu. A na Zlatiboru samo Cigota i Mona imaju zatvoren bazen. Samo, problem je sto je kod njih koriscenje bazena vremenski ograniceno. U Satelitu mozes da se kupas kada hoces. Jedne noci smo se kupali u 3 sata ujutro ( super je osecaj ). Mozda ih previse hvalim, ali jos sam pod utiskom.

Potpuno siguran. Zvao sam predstavnistvo RCI u Atini i oni su mi potvrdili pricu. Kazu da je uclanjenje Satelita u RCI u toku, a da ce se to do zimske sezone svakako zavrsiti, ali da je CMC vec dobio odobrenje da vrsi prodaju bodova u Satelitu i da clanovi kluba imaju sva ovlascenja kao i clanovi svih klubova u svetu koji su uclanjeni u RCI ( mogu vec da vrse razmenu, bez obzira sto je procedura u toku ). Bili su jako ljubazni i izrazili zadovoljstvo sto je, najzad, jedan hotel u Srbiji postao deo sistema.

Licno sam video sertifikat koji je CMC dobio od RCI-a, da mogu da vrse prodaju clanstva u klubu Satelit. Ne vidim tu nista cudno. Pa mozes da narucis i automobil mada ga nemaju na lageru ili da kupis stan koji je jos u izgradnji...Meni to samo govori da je uclanjenje u toku i da je pitanje dana kada ce taj posao biti zavrsen. Ne bi RCI pravio posao sa bilo kime. Ocigledno da u CMC imaju poverenja. Naravno, za razliku od vas poznavalaca.

Dobro pitanje. Pa vec sam rekao da sam od vas negativaca poparanoisao. Bre, sve sto ne znate, sve sto je novo ili nije novo ali nemate pojma o tome, pljujete. Necu da citiram Duska Radovica, reci cu - NEZNANJE NIJE OPRAVDANJE.
Ja sam se na forum prijavio da bi smo, zajedno, videli o cemu se radi. Ali to nikoga od vas ni ne interesuje ( casni izuzetci ). Moji motivi - DOBRONAMERNI, vasi ?????????????:think:

Dobro pitanje. Pa vec sam rekao da sam od vas negativaca poparanoisao. Bre, sve sto ne znate, sve sto je novo ili nije novo ali nemate pojma o tome, pljujete. Necu da citiram Duska Radovica, reci cu - NEZNANJE NIJE OPRAVDANJE.
Ja sam se na forum prijavio da bi smo, zajedno, videli o cemu se radi. Ali to nikoga od vas ni ne interesuje ( casni izuzetci ). Moji motivi - DOBRONAMERNI, vasi ?????????????:think:

О каквом знању ти причаш кад прво кажеш да јесу чланови, чак и да су ТЕБИ ЛИЧНО показали службени документ о томе.(службена документа показују сваком туристи који затражи?)..а онда те не мрзи да ''зовеш Атину'' да би проверио...шта?
(И успут се установило да нису чланови, да ће тек бити...кад буду...)

:roll:

Искрено, летос сам ишла у Грчку са једном агенцијом, била сам презадовољна до последњег детаља, али не би ми пало на памет да се толико посветим хваљењу те агенције, да тражим од њих увид у службену документацију и после још да зовем агенцију у иностранству да бих проверавала да ли су папири који су ми показани - веродостојни.

Да није то мало превише ангажовања?

Za aaleksandru:
CMC je kupio Satelit proslog oktobra, tako da procedura uclanjenja nije mogla da pocne proslog leta.
Sto se mog angazovanja tice, vec sam rekao da nameravam da kupim mali paket od 10 bodova ( 2.200 eura ). Valjda je normalno da se raspitam pre nego sto dam novac. Uopste ne nalazim da sam hvalio CMC, obzirom da sa njima ni nemam nikakva iskustva. Jedino sam proveo 8 dana sa suprugom godisnji odmor u Satelitu i bili smo prezadovoljni. Ali iritira me to sto ljudi koji, kao i ja, nemaju pojma o njima, pljuju. Pominju se i sekte, prevaranti. Pa procitajte prvu poruku na ovom forumu ( da razotkrijem prevarante da vise ne varaju narod ). Gde je taj PREVARENI NAROD ? Sto se oni ne prijave na forum da objasne kako su prevareni. Kako su mene prevarili? Tako sto mi se njihov proizvod dopao pa zelim da ga kupim? Ko ne zeli ili nema novca za to, ne mora. To nije razlog da se ljuti.

Pa, zato sto tih ljudi i nema bas mnogo, (vec sam ranije pisala) po podacima agencije za privredne registre, tj prema godisnjem finansijskom izvestaju. Rekla sam vec, godisnji promet im je 88.000 evra. Znaci da su prodali max 40 clanstava. Hvala bogu, nije ih mnogo naselo.

Back