Djokovic u polufinalu.Super. Da je Jerotije sumljiv, jeste. To sam odavno napisao. Samo ne znam za koga radi. Mozda Kontiki, Yolly... Kada sam se vratio u Beograd, otisao sam do CMC-a da se raspitam za clanstvo. Iznenadio sam se kada sam cuo da postoji 2 paketa bodova. Postoji veliki paket od 50 bodova i on zaista kosta oko 10.000 eura. Ali, postoji i mali paket od 10 bodova i on je stvarno svakome priustiv. 2.200 eura. Pa to da se iskoristi samo u Satelitu, pa se isplati onoliko. O inostranstvu da ne govorim. Izracunajte sami. Ja cu, verovatno, postati clan. Znam da ce me mnogi pljuvati zbog ovoga sto pisem, ali, ponavljam izracunajte sami. I ovako sam sumljiv, pa nema veze.
P.S.
Jerotije, nemoj da se nerviras. Samo se salim. Ne mislim da radis za nekoga. Mislim da ne radis nista.

P.S.
Jerotije, nemoj da se nerviras. Samo se salim. Ne mislim da radis za nekoga. Mislim da ne radis nista.

ima 2 paketa bodova..pa to je prosto neverovatno..pa fantasticno..pa hvala ti..do neba..ne mogu doci sebi sto smo bili u zabludi sve ovo vreme
)aj pali bre