Pa zato sto su matori ljudi radili i zaradili. A tada nije bilo interneta i gubljenja vremena pred ekranom. Ne znam dali i mene ubrajate u te matore. U svakom slucaju znam da ste vi klinci posisali svu pamet ovog sveta, ali da nema kuce za sta da vas ujede. Sve sto imate mozete da zahvalite roditeljima ( tim matorcima ). A danas ti ljudi moraju da vas pitaju kada sebi hoce nesto da kupe ( svojim parama ).
Inace, CMC radi 8 godina, pa je to malo vise clanova nego sto pominjes. Imaju turisticku licencu A kategorije, koju ne moze svako da dobije. Imaju u Novom Sadu najvecu i najlepsu turisticku agenciju na Balkanu. Imaju jos 2 u Beogradu, jednu u Skoplju i Sofiji. U svim medijima su... Pa kako ljudi??? Teska mafija, reci cete i bas cete me zacuditi. Mozda sekta?
Inace, CMC radi 8 godina, pa je to malo vise clanova nego sto pominjes. Imaju turisticku licencu A kategorije, koju ne moze svako da dobije. Imaju u Novom Sadu najvecu i najlepsu turisticku agenciju na Balkanu. Imaju jos 2 u Beogradu, jednu u Skoplju i Sofiji. U svim medijima su... Pa kako ljudi??? Teska mafija, reci cete i bas cete me zacuditi. Mozda sekta?