dobili ste putovanje cmc- ha ha

Pa zato sto su matori ljudi radili i zaradili. A tada nije bilo interneta i gubljenja vremena pred ekranom. Ne znam dali i mene ubrajate u te matore. U svakom slucaju znam da ste vi klinci posisali svu pamet ovog sveta, ali da nema kuce za sta da vas ujede. Sve sto imate mozete da zahvalite roditeljima ( tim matorcima ). A danas ti ljudi moraju da vas pitaju kada sebi hoce nesto da kupe ( svojim parama ).
Inace, CMC radi 8 godina, pa je to malo vise clanova nego sto pominjes. Imaju turisticku licencu A kategorije, koju ne moze svako da dobije. Imaju u Novom Sadu najvecu i najlepsu turisticku agenciju na Balkanu. Imaju jos 2 u Beogradu, jednu u Skoplju i Sofiji. U svim medijima su... Pa kako ljudi??? Teska mafija, reci cete i bas cete me zacuditi. Mozda sekta?:rotf:

Eво, ја сам летос ишла са Елносом на Халкидики. Била сам презадовољна сваким детаљем путовања, али заиста нисам осетила потребу да се у сред летовања учлањујем на неки леви форум да бих хвалила агенцију, није ми пало на памет да тражим на увид њихова службена докумената и лиценце, нити би ми пало на памет да зовем иностранство да се распитујем о тако нечем...:roll:

Ко још има толико времена на губљење а да није плаћен за то? Ја своје време не бих расипала за туђ рачун за џабе.

Узгред, ово ''клинка'' могу да схватим само као комплимент.;)

Poslednja izmena:
Ovako kaze APR Датум оснивања (дд.мм.гггг): 24.07.2007. Ko je ovde lud? Otkud postoje 8 godina?
Ako imaju najlepsu agenciju na balkanu, to nista ne govori samo po sebi.
Osim toga godisnji promet od 88,000 evrica je stvarno smesan za ozbiljnu agenciju. Ili, kao sto rekoh, imaju offshore racune, uzimaju kes i ne prikazuju promet (sto nije legalno, slozicete se)...

I bio je kompliment. Opet kazem, ne mislim nista lose i ne zelim nikoga da vredjam.
Vi ste devojke super i nemam nista protiv vas. Postavljate logicna pitanja, a ja se trudim da dam logicne odgovore. PA NISMO SVI ISTI I NE RAZMISLJAMO NA ISTI NACIN.
Ali shvatite jednu stvar - ne znate sve i pravite greske. 2007 godine je osnovana Agencija za privredne registre i sve firme koje rade su morale da se preregistruju. To sto sam ja zeleo da vidim dokumentaciju sam objasnio. OPET - hocu da dam pare. Pa ako puknem, moj problem. Imam ljude i u YUTA i u Ministarstvu turizma. Za CMC nisu imali nista lose da mi kazu. Za 8 godina koliko rade imali su samo jedan spor. Bas bi voleo da neko iznese podatke koliko su sporova sa nezadovoljnim klijentima imale druge agencije. Da li citate novine.
Elem, otisao sam u njihov putnicki klub ( Nevesinjska 16 ) i pitao sve sto me interesuje. Bili su vrlo ljubazni. Rekao sam da bih zeleo da postanem njihov clan. Dali su mi sve informacije koje sam zeleo ( pitao sam i razne gluposti, ali kako kazu - BOLJE PREVENTIVA NEGO KURATIVA ). Nemam zamerku. Do sada. Nisu me smarali. Smarao sam ja njih. Ali, posto hocu da dam pare, smatram da imam pravo da ih malo maltretiram.

Postoje od pre ovog 24.07.2007. ali ne znam na koju foru.
Ali znam da je pre 01.08.2007. stvar oko kupovine Satelita već bila završena i pokrenuti su planovi za učlanjenje u RCI. Zvanično je to bio oktobar.
Te nebuloze o matorcima i klincima i nisu baš interesantne. Prestani (Belisa) da ponavljaš toliko o namerama za učlanjenje jer 2200 eura ne može baš mnogo ljudi danas da ima na raspolaganju, pa to mnoge iritira.
Ne kažem da je članstvo promašaj, ko može da priušti, lepo. Ali nemaš prava da toliko reklamiraš nekoga, a još nisi ni koristio to članstvo. Oni Satelit daju gratis onima koji se učlane preko njih.

Za Milicaa:
Da li mislis da u ovoj zemlji neko radi potpuno legalno? Ako si putovala primetila si da ovde platis samo jedan deo ( avans ), a ostatak das vodicu na licu mesta. Da mozda drzava Srbija od tog ostatka ima nesto ( PDV mozda ? ).
Ovo nije tačno! Možda je tako bilo ranije, ali sada sve agencije traže da im se isplati potpuni iznos aranžmana (u agenciji), pre nego što se uopšte krene na put!

To je iskustvo od prosle godine ( Turska i to sa nasom najvecom agencijom ). Ali ne mislim da je to toliko bitno. Bitno je da se mi tamo lepo provedemo i da dobijemo ono sto smo platili. Medjutim, kada smo se vracali, pola aviona nije bilo zadovoljno. Pa ne mozes da ocekujes da za 200 - 300 eura provedes 10 dana negde ( sa avio prevozom ) i da to bude super. Opet kazem - KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE. Normalan aranzman ( Turska, Tunis, Egipat, pa na kraju krajeva i Grcka, ako se radi o hotelu ) kosta preko 1.000 eura. Pa sada zamisli cetvoroclanu porodicu i koliko je to para. Zato i hocu da kupim clanstvo. Pa neka ustedim i 20%, malo li je. Naravno, najjeftinije je da ne idem nigde. Ali sto onda radim kao crnac cele godine ako svojoj porodici ne mogu da priustim odmor jedanput godisnje.

Ali shvatite jednu stvar - ne znate sve i pravite greske. 2007 godine je osnovana Agencija za privredne registre i sve firme koje rade su morale da se preregistruju.
prvo, nije tacno da je preregistracija bila 2007, zahtevi za preregistraciju su se predavali do kraja juna 2005.
drugo, to nema nikakve veze, jer je na sajtu odvojen datum registracije od datuma osnivanja.
mada ja ne vidim nigde datum osnivanja u 2007. vec stoji da je to 24.05.2002.

Za "belisa":

Stvarno ne znam ko ovde laze? Ti ili cmc? Kada sam ja bio na toj nesrecnoj prezentaciji stvari su stajale ovako: prvo ti ponude paket od 50 zvezdica za neku cifru preko 10000E (ne znam tacno, ne bih da lupim), a ako zelis to da kupis odmah to vece kao daju ti popust, sto onda izadje oko 10000E!
Ako nisi zainteresovan ni za to (po meni, ako ne nasednes ni na to), onda ti kao krajnju mogucnost "velikodusno" ponude taj paket od 10 zvezdica za 2200E ali SAMO AKO SE MOMENTALNO ODLUCIS ZA KUPOVINU!!! Znaci nema onog "sutra cu" ili "prekosutra" ili "kad se dobro obavestim o svemu", vec samo ODMAH!
Kako ti mislis da kupis taj paket posle toliko vremena!? I kako da mi ne budes onda sumnjiv!?:think:
Neko laze! Ti ili cmc!?:thumbdown: A postoji i ta varijanta da lazete zajedno, jer mozda slucajno radis za njih!!?:thumbdown:
Ne znam, ali previse nelogicnosti i nedoslednosti nalazim u postovima nekoliko osoba prisutnih na ovoj temi...

Ne znam zasto opet ta prica - radim za CMC. Kako ja to reklamiram CMC. Lepo sam objasnio. Bio sam na odmoru pre 20 dana u Satelitu. Dok sam bio tamo nisu mi nista ni nudili da kupim. O paketima bodova sam saznao od vas na forumu. Raspitivao sam se, posto do tada o CMC-u nista nisam ni znao. Nisam bio ni na kakvoj prezentaciji i nisu me nista zavlacili. Kada sam otisao kod njih u kancelariju rekli su mi da, obzirom da sam letovao kod njih u Satelitu, imam mogucnost da postanem clan kluba i ponudili 2 paketa - 50 i 10 bodova, rekli cenu i odgovorili na pitanja koja sam im postavio. PONAVLJAM, bili su vrlo ljubazni. Tada sam i saznao za clanstvo u RCI, mogucnost da se sa bodovima u Satelitu putuje po svetu itd... Na forumu o tome nisam mogao da saznam nista jer svi pricate neku svoju pricu ( nagradno putovanje, gusenje na prezentaciji od 2 sata, razna pametovanja tipa - nemam ja vremena da me neko davi, imam obaveza ). Pa sta ste vi, predsednici vlade. Nemate vremena :rotf: Ocigledno da ste i na toj prezentaciji bili vrlo ljubazni prema ljudima koji tamo rade. Nije ni cudo sto ste imali takav tretman.
Meni su sve objasnili u roku od 10 minuta.
Sve ovo pisem i to vrlo iznerviran, obzirom da, kao sto sam rekao, od svih vas koji ste se javili na forum nisam saznao bas nista, ali ste se nasli pozvani da komentarisete svasta i nista. Pa koliko po vama ,, NAS,, radi za CMC. I nemaju ljudi pametnija posla nego da se sa vama preganjaju oko nicega. Verovatno ,, NAS ,, 100 samo sedi na forumu i ceka da se neko od vas, koji nemate nikakvu informaciju, javi svojim duhovitim porukama.
Sto se nelogicnosti tice, slazem se, ali one proizilaze iz vasih izjava.
Pitanje:
KO JE OD VAS PUTOVAO PREKO CMC-A ( i imao lose iskustvo ).

Poslednja izmena:
Znaci, ti si otisao kod njih i oni su ti ponudili oba paketa, i od 50, ali i onaj od 10 zvezdica. To znaci da je petnaestak ljudi, na prezentaciji na kojoj sam ja bio, bilo SLAGANO da taj paket od 10 zvezdica mogu kupiti SAMO AKO SU POZVANI NA TU PREZENTACIJU i SAMO U TOM MOMENTU!!! Ponavljam, ne sutra, ne za koji dan, vec iskljucivo ODMAH na prezentaciji, jer navodno ponuda nakon toga vise ne vazi! Po njima, ako odes kod njih svojevoljno, bez poziva, mozes kupiti samo ceo paket od 50 zvezdica i to po punoj ceni koja je vise od 10000E! Na taj nacin, ti kao treba da budes srecan sto si uopste pozvan na tu prezentaciju, jer samo tako imas omogucen popust na 50 zvezdica i mogucnost da kupis tih 10 zvezdica!
Dakle, resili smo to KO LAZE! CMC
Moje logicno pitanje na to bi bilo: ZASTO bih poklanjao poverenje agenciji koja me je u startu SLAGALA!?
I jos da ti odgovorim...Veoma se pristojno i kulturno ponasam, i takav pristup sam imao i na toj prezentaciji, znaci veoma ljubazno sam dva sata slusao sve sto imaju da kazu (smatrao sam da je nekulturno ustati na sred izlaganja i otici!), i pored VEOMA nekulturnog ponasanja njihovih prezenterki, stoga nema smisla da mi govoris kakav sam TRETMAN zasluzio.
Posto, kako kazes, nisi bio na njihovoj prezentaciji, ocigledno nemas pojma o cemu govorim, jer nemas to iskustvo...
Sto se tice tvoje posalice o predsednicima Vlade i vremenu...nemam komentara, osim toga da ti svoje vreme ne moras da cenis, ali ima i onih drugih koji to cine.
Takodje, posto ovde nisi saznao "nista" i posto "smo se nasli pozvani da komentarisemo svasta i nista" nasim "duhovitim porukama", cemu da zahvalimo na tvom i daljem prisustvu na ovoj temi, kada vec imas njihov br. telefona i mozes da dobijes sve informacije koje te zanimaju od njih licno?Mozda si nesiguran u njihove informacije?

Mi ovde razmenjujemo nasa iskustva, bilo dobra ili losa, mozemo da pisemo i "svasta" i "nista", "duhovito" ili "ne duhovito", i da pri tom zadrzimo PRAVO da nekom verujemo ili ne!Ako ti se ne dopada...:bye:

Pa zato sto su matori ljudi radili i zaradili. A tada nije bilo interneta i gubljenja vremena pred ekranom. Ne znam dali i mene ubrajate u te matore. U svakom slucaju znam da ste vi klinci posisali svu pamet ovog sveta, ali da nema kuce za sta da vas ujede. Sve sto imate mozete da zahvalite roditeljima ( tim matorcima ). A danas ti ljudi moraju da vas pitaju kada sebi hoce nesto da kupe ( svojim parama ).
Inace, CMC radi 8 godina, pa je to malo vise clanova nego sto pominjes. Imaju turisticku licencu A kategorije, koju ne moze svako da dobije. Imaju u Novom Sadu najvecu i najlepsu turisticku agenciju na Balkanu. Imaju jos 2 u Beogradu, jednu u Skoplju i Sofiji. U svim medijima su... Pa kako ljudi??? Teska mafija, reci cete i bas cete me zacuditi. Mozda sekta?:rotf:

Ne vredi pricati..obrati im paznju na to da ne shalju po 5i put nekome isto..pogotovo sto je taj neko bio na prezentaciji i svaki sledeci ih pita da li je to u pitanju na sta dobija slatkoreciv odrican odgovor..da je u pitanju samo preuzimanje vaucera za putovanje na lepe oci.:ok:

Pravo da kupim bodove kada hocu dobio sam time sto sam bio u Satelitu ( znaci vec sam bio njihov klijent - CITAJ : ostavio sam im novac ). A da si ti dobio mogucnost da dodjes kasnije i kupis bodove, da li bi to ucinio? Odgovor znamo i ti i ja. Pa kada vec pricas o tome da cenis svoje vreme, verovatno ga cene i oni. Ne zele da gube vreme sa nekupcima. Treba i oni od necega da zive.
Sto se tice tvog misljenja o mom ucestvovanju na ovom forumu, u pravu si. Gubljenje vremena. :bye:

Znaci, ti si otisao kod njih i oni su ti ponudili oba paketa, i od 50, ali i onaj od 10 zvezdica. To znaci da je petnaestak ljudi, na prezentaciji na kojoj sam ja bio, bilo SLAGANO da taj paket od 10 zvezdica mogu kupiti SAMO AKO SU POZVANI NA TU PREZENTACIJU i SAMO U TOM MOMENTU!!! Ponavljam, ne sutra, ne za koji dan, vec iskljucivo ODMAH na prezentaciji, jer navodno ponuda nakon toga vise ne vazi! Po njima, ako odes kod njih svojevoljno, bez poziva, mozes kupiti samo ceo paket od 50 zvezdica i to po punoj ceni koja je vise od 10000E! Na taj nacin, ti kao treba da budes srecan sto si uopste pozvan na tu prezentaciju, jer samo tako imas omogucen popust na 50 zvezdica i mogucnost da kupis tih 10 zvezdica!
Dakle, resili smo to KO LAZE! CMC
Moje logicno pitanje na to bi bilo: ZASTO bih poklanjao poverenje agenciji koja me je u startu SLAGALA!?
I jos da ti odgovorim...Veoma se pristojno i kulturno ponasam, i takav pristup sam imao i na toj prezentaciji, znaci veoma ljubazno sam dva sata slusao sve sto imaju da kazu (smatrao sam da je nekulturno ustati na sred izlaganja i otici!), i pored VEOMA nekulturnog ponasanja njihovih prezenterki, stoga nema smisla da mi govoris kakav sam TRETMAN zasluzio.
Posto, kako kazes, nisi bio na njihovoj prezentaciji, ocigledno nemas pojma o cemu govorim, jer nemas to iskustvo...
Sto se tice tvoje posalice o predsednicima Vlade i vremenu...nemam komentara, osim toga da ti svoje vreme ne moras da cenis, ali ima i onih drugih koji to cine.
Takodje, posto ovde nisi saznao "nista" i posto "smo se nasli pozvani da komentarisemo svasta i nista" nasim "duhovitim porukama", cemu da zahvalimo na tvom i daljem prisustvu na ovoj temi, kada vec imas njihov br. telefona i mozes da dobijes sve informacije koje te zanimaju od njih licno?Mozda si nesiguran u njihove informacije?

Mi ovde razmenjujemo nasa iskustva, bilo dobra ili losa, mozemo da pisemo i "svasta" i "nista", "duhovito" ili "ne duhovito", i da pri tom zadrzimo PRAVO da nekom verujemo ili ne!Ako ti se ne dopada...:bye:

E neka si mu rekao.....:klap:

Ne zele da gube vreme sa nekupcima

Па чему онда презентације људима које ватају по случајном избору?

И куповина бодова под условом ''сад или никад''? (Неостављање могућности да човек размисли, пресабере се са ловом, извага, распита се....)

Pravo da kupim bodove kada hocu dobio sam time sto sam bio u Satelitu ( znaci vec sam bio njihov klijent - CITAJ : ostavio sam im novac ). A da si ti dobio mogucnost da dodjes kasnije i kupis bodove, da li bi to ucinio? Odgovor znamo i ti i ja. Pa kada vec pricas o tome da cenis svoje vreme, verovatno ga cene i oni. Ne zele da gube vreme sa nekupcima. Treba i oni od necega da zive.
Sto se tice tvog misljenja o mom ucestvovanju na ovom forumu, u pravu si. Gubljenje vremena. :bye:

Drago mi je da smo se razumeli, jer ipak PROPAGIRANJE AGENCIJE sa kojom vecina ljudi na ovoj temi ima negativna iskustva, i to jos pri prvom kontaktu sa njima, JESTE GUBLJENJE VREMENA!!!
Nadam se da si konacno shvatio da ne mozes predstaviti ljudima nesto kao belo, kad oni iz svog iskustva znaju da je to crno !
Zato...nemoj vise traciti svoje vreme, jer bi u suprotnom svaki tvoj sledeci post znacio jednu od sledecih tri stvari: ili smo te bas ispizdeli, ili ponavljam, radis za doticnu agenciju, ili si jednostavno previse dokon...;)

Uzgred, Hellen, pravo zboris...!:bye:

Па чему онда презентације људима које ватају по случајном избору?

И куповина бодова под условом ''сад или никад''? (Неостављање могућности да човек размисли, пресабере се са ловом, извага, распита се....)

Odgovor:
Niko se nikad nakon prezentacije nije vratio i učlanio. Ko se na brzinu odluči tada na promociji, pojeo ga. Povratka nema kad daš pare.

Za sch:
Znaci, na prezentaciji ste dobili i pice. Jel ste ga platili ili je bilo za dz...? Ma, majku im namazanu.

Da, da, .....nemam pametnija posla u životu, nego da idem na '''''''''prezentacije'''''''''' prevaranata da bih dobio besplatno piće ??????????????????????????????????????????????????????????

Pre bih popio vodu iz bare nego što bih od vas prihvatio piće .......

P.S. Dali ste mi dobru ideju za ''BIZNIS''

Otvoriću rent a car, zvati ljude telefonom da im kažem da su izvučeni iz kompjutera i da su dobili auto na korištenje 7 dana besplatno. A kad dođu, ja ću im reći da je sve već podeljeno, ali da ja imam i rasadnik ruža i buregdžinicu, pa ako kupe 10.000 bureka, dobiće BESPLATNO 10 ruža, ili obrnuto ....

Poslednja izmena:

Back