Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan,da li ima zainteresovanih vozača kamiona sa položenim code95,grupni termin je druga polovina maja,firma iz okoline Minhena,imaju problem ,jer su dobili termin za 20 vozaca(to je min za grupni),medjutim 9-orica nemaju položen code95,ja sam na spisku pa sad pokušavam da sto pre popunim isti,naravno i oni traže.Mozete mi se javiti da vam dam podatke i kontakt firme,a mogu i ja pmomoci jer pricam nemacki odlično.Pozdrav!

Pozdrav,

Ja sam zainteresovan i imam Kod 95.

Kontakt na +381631960115 Viber ili Whats app

Poslednja izmena:
Dobar dan,da li ima zainteresovanih vozača kamiona sa položenim code95,grupni termin je druga polovina maja,firma iz okoline Minhena,imaju problem ,jer su dobili termin za 20 vozaca(to je min za grupni),medjutim 9-orica nemaju položen code95,ja sam na spisku pa sad pokušavam da sto pre popunim isti,naravno i oni traže.Mozete mi se javiti da vam dam podatke i kontakt firme,a mogu i ja pmomoci jer pricam nemacki odlično.Pozdrav!
Pozdrav drug. Imam C95 polagao u Nemačkoj.

Dobar dan da li je neko zainteresovan za grupni termin ,vozači su u pitanju,uslov je code 95,u pitanju je odlična firma okolina Minhena,oni obezbedjuju i smestaj ,250e,konkretno imaju termin u drugoj polovini Maja,ali od 20 vozača ustanovili su da 9 nema položen kiše.Ja sam na spisku i naravno i oni traže,ali poenta je sto pre da se popuni lista min 20 je potrebno za grupni termin da bi ga dobili.Inace kada su grupni termini čekanje na vizu je minimalno 2-4 nedelje!

Zdravo,imam HRV code,ako moze,ima nas dvijica.Hvala

Dobar dan da li je neko zainteresovan za grupni termin ,vozači su u pitanju,uslov je code 95,u pitanju je odlična firma okolina Minhena,oni obezbedjuju i smestaj ,250e,konkretno imaju termin u drugoj polovini Maja,ali od 20 vozača ustanovili su da 9 nema položen kiše.Ja sam na spisku i naravno i oni traže,ali poenta je sto pre da se popuni lista min 20 je potrebno za grupni termin da bi ga dobili.Inace kada su grupni termini čekanje na vizu je minimalno 2-4 nedelje!

Mene interesuje 060/713-5261

Kolege,drugari kako god i ja sam javio na par mesta ovako medju mojim kontaktima i neverovatan broj ljudi mi se javlja ,sve cu vas kontaktirati,samo i ja radim,mislim vozim i ovo sad završavam,pa mi treba vremena.Na vezi sam i sa tom firmom i ja nmg dočekati da odem gore i počnem raditi!Minimum je 20,sto vec ima!Firma je Amenda i voze se šleperi ,prikolicari i tandemi sa kasetama.Danas su mi rekli da im treba 20-30 sofera,ali i minimalno sporazumevanje,odnosno nemacki da je bar na osnovnom nivou,klijenti to traže!Pozdrav!

I jedno nezavanicno obavestenje zelim da podelim sa vama. Verovatno od januara 2019. svi od 18-30 godina, koji nisu sluzili vojni rok, izgleda da nece moci da dobiju radne dozvole u nemackoj dok ne rese vojni rok u maticnoj zemlji.

- - - - - - - - - -

Dopuna prethodnog posta, od januara 2020. a ne 2019, greska! Inace prva partija obaveznog sluzenja je mart 2020.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back