Kako za gde. Ja sam za Minhen cekao svega 6 dana. Neko ceka 2 meseca. nema pravila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako za gde. Ja sam za Minhen cekao svega 6 dana. Neko ceka 2 meseca. nema pravila
Kako znas da je iz ambasade?
Sto mu nisi automatski odgovorio ������
Ima li neko predlog ili primer kako do ugovora za vozača? Koja je procedura ako se šalje CV na njihove oglase (vidim ima ih na Linkedin-u), treba li da se ide lično...? Ima li neko iskustva u vezi toga, to je najteži deo pripreme za ambasadu.
Neki su rekli gledaj na internetu , fejsu .... ali dajte da čujemo konkretna iskustva i primere.
Da li neko ima kontakt Sonje SoRo? Pisala sam joj na fb profil, na stranicu, i na mail. (Too much?) Poruke na fb nisu dostavljene, ne znam zbog cega, a mail izgleda niko ne proverava.. Bas mi je hitno ukoliko neko zna kako da dodjem do nje neka mi odgovori.
Pozdrav svima, pratim temu nekih pola godine od Avgusta 2018 kada sam i aplicirao sa ugovorom nks 3-5 ostali. Kako sam juce dobio odgovor da odustaju od mog angazmana i da moraju hitno nekog zaposliti posto mene nema u najavi jos 10 meseci. Tako moram traziti i druge alternative.
Supruga je aplicirala za med. Radnika u Aprilu 2018,. Moje pitanje je mogu li aplicirati sa sinom za spajanje porodice?, a da mi uporedo ostane aplikacija za 3-5 u nadi da cu naci novi posao do termina.
I jos jedno pitanje je zanimljivo mozda:
3. ako se supruga jos nije porodila, da li se po vama moze zakazati termin za dete unapred?