Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok.Hvala puno vozacc.

- - - - - - - - - -

Ok.Hvala puno vozacc.

- - - - - - - - - -

Znači kako sam ja skapirao ovo sa novim zakonom je dobro samo za ove koji idu u struci a mi koji hoćemo da budemo vozači ili kuriri nećemo imati vajde o toga nego termin i čekaj?

Zaboravite na novi zakon, cak i da sada aplicirate za termin po noksu 1/2 zavrsicete sve nego sto on stupi na snagu.

Zna li neko ovde da li je bilo podele termina danas? I gde smo trenutno, tj na kojim datumima stojimo, noks 1-2, noks 3-5 medicinari i vozaci?[/QUOT
Ja nemam info da je skoro neko bio na terminu!Sta rade ovi u ambasadi to je sramota!

U tome i jeste stvar...nerade nista...

- - - - - - - - - -

U tome i jeste stvar...nerade nista...

Oni slave cele godine...

Strasno zaista, pa nema smisla onda ni cekati termine tako da kazem, jer niti daju termine niti ista konkretno rade, ne znam kome se uopste isplati ulaziti u sve ovo kada je toliko neizvesno. Mnogi ce penzije docekati cekajuci..

Ja licno da sam znao da ce ici sve ovako drugacije bi uradio neke stvari.Usao u sve ovo,nema nazad!U zivotu se ovako nisam nervirao!Predao u februaru prosle godine.Sto puta sam pomislio da odustanem!Gde god podjes samo ponizenja!

Jel dobio neko odgovor ko je bio na terminu 20.11 ili sve ide nasumicno?
Noks 3-5, Kuvar
Ono sto je na mene ostavilo utisak kad sam bio (drugi put apliciram za vizu, vec jednom bio) je to da kad sam sada biio i kada su me prozvali ispred mene su usli mozda 7oro njih od 17oro prozvanih.. znaci to je vise od 50% koji su se prijavili, zauzeli termin, potvrdili a nisu dosli i uzeli nekom ko rado ceka termin.

Zaista je strasno sta se radi, ali zaista! Deluje mi kao da se neko namerno igra sa nama, kao sa detetom kome dajes sarenu lazu. Prvo su uveli glupo pravilo da svako moze da zakaze termin, umesto da to ogranice samo na one koji imaju npr ugovor zar ne?zato eto idolazi dotoga cega dolazi. Neverovatno kolika kolicina neozbiljnosti i neorganizacije od jedne tako ozbiljne ustanove

Zaista je strasno sta se radi, ali zaista! Deluje mi kao da se neko namerno igra sa nama, kao sa detetom kome dajes sarenu lazu. Prvo su uveli glupo pravilo da svako moze da zakaze termin, umesto da to ogranice samo na one koji imaju npr ugovor zar ne?zato eto idolazi dotoga cega dolazi. Neverovatno kolika kolicina neozbiljnosti i neorganizacije od jedne tako ozbiljne ustanove
Da svako to je jedan veliki propust ambasade da svako moze da zakaze termin imao ugovor ili ne,samo na raznim portalima imas sad likove koji navode da imaju termin ali im treba ugovor,sto reko jedan moj prijatelj iz Nemacke "Was mal Deutschland war,ist schon lange vorbei"ili ono sto je Svabija nekad bila to vreme je vec odavno proslo.

Ja licno da sam znao da ce ici sve ovako drugacije bi uradio neke stvari.Usao u sve ovo,nema nazad!U zivotu se ovako nisam nervirao!Predao u februaru prosle godine.Sto puta sam pomislio da odustanem!Gde god podjes samo ponizenja!

Druze za sve sto kazes u pravi si..za par meseci kad dobijes vizu ovo ce ti biti smesno..i ja sam u februaru aplicirao i nemislim da odustajem..kad si cekao ovoliko strpi se jos malo..pozdravljam te i glavu gore..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back