pozdrav za sve stare i nove koji cekaju termine i vise necu nigde da spominjem ovu temu jer ako je spomenem jos u nekoj prepisci ode ona preko 1000 stranica mala sala
Sve najbolje u 2019. da sto pre napustite ovo ludillo od drzave zvana Srbija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav za sve stare i nove koji cekaju termine i vise necu nigde da spominjem ovu temu jer ako je spomenem jos u nekoj prepisci ode ona preko 1000 stranica mala sala
Tako je. Preko tog linka mozete da porucite. Ako se ne varam kosta izmedju 8-10€.Hvala vam na odgovoru. Znaci poslodavac moze to da mi izda? A u slucaju da ne bude hteo/mogao, onda da idem preko ovog linka sto je vozacc ostavio pa da to popunim?jel se to samo na taj nacin porucuje?
Takodje sve najbolje svima i da i vi ostali dodjete u De pa da vam se promeni zivot iz korena .Sve najbolje u 2019. da sto pre napustite ovo ludillo od drzave zvana Srbija...
Pa prvi sam opisao ulazak i predaju dokumenata u Ambasadi tamo negde oko 200 strane i posle dolazak u De prvih tri meseca aohohohoho presretac77 nam se javio. veliki pozdrav i sve naj naj naj u novoj 2019. Izgleda da sam jedini koji te se seca hahaha. nego kazi mi kakvi su utisci posle par meseca tamo. konacno i ja 04.01. dolazim gore pa da znam sta me ceka
Pa prvi sam opisao ulazak i predaju dokumenata u Ambasadi tamo negde oko 200 strane i posle dolazak u De prvih tri meseca a
Sta te ceka pa sve sam vam vec opisao sta da radite po dolasku od lepljenja imena i prezimena na postanskom sanducetu itd.Necu da ponavljam zbog lenjivaca koje mrzi da citaju ????????????.Dodao bih da oni koji racunaju da ce nemacki uciti kad stignu u De nece imati vremena od posla i umora osim ako ne rade 9 sati al svako je prica za sebe ucite dok ste ovde i dok cekate termin znam da nemate vremena i para ali znacice vam mnogo vise i jeftinije cete proci ovde.Ko ima porodicu nek racuna kolko ce mu trebati primanja za spajanje porodice ima tu dosta stvari preko kojih olako predjemo samo nam je u glavi da sto pre odemo iz Srbije i onda posle par meseci u De kad se slegnu utisci i sagleda sveobuhvatna situacija onda se dolazi do tacke gde cete prelomiti ostajete ili se vracate ako ostajete shvatate da u Stuttgartu ili bilo kom vecem gradu ce vam stan pojesti pola plate ako ne i celu mislim na stan koji vam treba za spajanje porodice pa onda ide menjanje posla i grada jurenje posla u okolini vecih gradova gde su jeftiniji stanovi i tako dalje to cete vec videti i sami
Pozdrav, gde se nalazis-radis u Stuttgartu.......
Pozdrav svima,
Trebao bih sada zakazati termin u ambasadi, pa neznam koju NOKS kategoriju da odaberem.
Ja sam zavrsio gimnaziju, a radicu kao dostavljac u brzoj posti. Dakle, posao za koji i ne treba kvalifikacija.
Znaci, neznam da li biram noks na osnovu svog obrazovanja ili na osnovu posla koji cu raditi u Njemackoj?
Hvala unaprijed
LP
Bio na ulaznoj vizi u Stuttgartu ali tamo da nadjes stan za cetvorclanu porodicu sa tri spavace sobe ispod 1200 evra warm a to ti dodje pola i vise od plate pa kad oces da radis spajanje porodice muke zato sam preso u okolinu Fulde gde taj isti stan moze da se nadje za 600 evra warm a plata je mozda manja 100 nak evra .Tako da pamet u glavu razmisljajte malo na duze staze jer retko kom profesionalnom vozacu se odobrava zustimung za neben job ako ste racunali na to kao dodatan izvor prihoda da bi ispunili kvotu za spajanje porodice .
Dobro veče,
Interesuje me ako se prijavim za termin za ambasadu noks 1-2 kurir/vozač je u pitanju a pošto sigurno neću doći na red do 2020 da li ću moći da idem tamo i direktno po novom zakonu kad stupi na snagu?
Nebi me iznenadilo da opet produze vreme cekanja na 2 meseca!Mesto da ta ambasada napravi mali pomak u bilo cemu,oni samo nazaduju!Znaci januar ce ocistiti krajem februara!Sada se zvanicno ceka noks 1/2 duze od godinu dana. 3/5 11 ipo meseci. A cekace se jos duze.
Kao sto sam nekoliko puta rekao, za jednu nedelju termina vase tri nedelje cekanja
ne. zakazite termin i cekajte, jedina opcija.