- - - - - - - - - -
Na ovo sam mislio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me da li se iko ikada javio bilo gde i Fb gruoe i ovde da mu rekli u ambasadi da je pogresio Noks? Jel ovi u ambasadi pomrli sa gim deljenjem Noksa 3-5. Sve najbolje svima u predstojecoj godini i da svi pobegnemo iz ove raspale drzave. Zivi bili

Moze da se odradi neko je sebi to odradio, pisao je o tome na ovom forumu proceduru,dosta stranica unazad.
Na terminu bila 19.11.2018. Od dokumenata predala ugovor, Handelsregisterauszug i certifikat B2. Nisu nista naknadno trazili. Odgovor da je viza odobrena stigao 20.12.2018.
Nećete imati problem zbog toga.Koliko se dugo čeka na termin nije nemoguće da se neko i razvede.Pozz
Druze kazi mi jel si imao neki sertifikat za jezik,posto i ja cekam vizu za industrijkog elektricaraNe, u firmi mi nisu tražili, kao ni u ambasadi, osim naravno prevoda diplome,a radiću kao industrijski električar
Mozes li da mi kazes sta je Handelsregisterauszug? Prvi put cujem da to traze od dokumenata..
- - - - - - - - - -
Nasmeja me :-D :-D super????
Izvod iz trgovinskog registra firme u kojoj se zaposljavas.
Mozes ga i sama naruciti https://handelsregisterauszug-deutschland.de
dokument je obavezan.
Ima li neko primer dokumenta kako izgleda?
Druze kazi mi jel si imao neki sertifikat za jezik,posto i ja cekam vizu za industrijkog elektricara
Papire nosite tek kad vas pozovu,dakle kad dobijete termin.Imam jos jedno pitanje, mozda malo glupo ali mi je svakako bolje da pitam vas koji znate i koji ste prosli golgotu. Kada se prijavim za termin online, jer dok ne dobijem na red za termin ne idem da nosim papire koji su potrebni? Hvala puno
Mislim da sam sam vidjao na forumu da su bili ljudi na terminu cak i sa datumima posle tebe!Vozac to bolje zna!Jos uvek nema odgovora iz ambasade termin bio 02.11.2018 noks 1-2
Izvod iz trgovinskog registra firme u kojoj se zaposljavas.
Mozes ga i sama naruciti https://handelsregisterauszug-deutschland.de
dokument je obavezan.
Trazite od poslodavca. Ako on ne zeli da vam to da onda narucite sami. Ne kosta puno.Hvala. Ali nisam znala da je to obavezno.. Nisam zapazila da u informatoru to pise..
- - - - - - - - - -
Samo jos jedno pitanje, narucujemo li to sami ovako on line ili to moze i poslodavac da nam izda?
Trazite od poslodavca. Ako on ne zeli da vam to da onda narucite sami. Ne kosta puno.