Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A to kada sam napisao da ste nepismeni nisam imao nameru da vas uvredim. Samo koristim ono sto vidim, tj sto vi licno pisete.

- - - - - - - - - -

Pa normalno da si revoltiran, ko normalan voli da ga neko laze i da mu prica izmisljotine.
Hvala na podrsci u borbi protiv dezinformacija. Da se ne prepucavamo dalje,bolje da se svi vratimo i da pisemo o stvarima koje su vezane za postupke za dobijanje vize koja nam je i dalje potrebna za zivot i rad u EU.

Hvala na podrsci u borbi protiv dezinformacija. Da se ne prepucavamo dalje,bolje da se svi vratimo i da pisemo o stvarima koje su vezane za postupke za dobijanje vize koja nam je i dalje potrebna za zivot i rad u EU.

Nema sta...termini.... noks 3-5 cekanje 11 meseci i ide na gore
1-2 - 11 ipo i ide na gore.... kada ce deliti to je pitanje jer idu praznici a i dobar deo decembra je bukiran.
U vezi novog zakona tek 19 decembar treba sacekati, to je to.

Novi zakon ce biti izglasan ,vec imamo predlog tog zakona a sad sta ce on doneti to ostaje da se vidi,da li ce ubrzati rad ambasade ili ce mozda moci u Nemackoj sve da se zavrsi videcemo,uglavnom sa tim zakonom mogu svi u svijetu da pale za Nemacku da rade a ne samo mi.

Zna se vec gde se sve zavrsava, u ambasadi.

Zu beachten in diesem Zusammenhang ist ferner, dass für die Einreise zur Arbeitssuche die Drittstaatsangehörigen ein Visum zur Arbeitsplatzsuche (§ 18c Abs. 1 AufenthG) vor der Einreise im Bundesgebiet bei der zuständigen deutschen Auslandsvertretung (Botschaft oder Generalkonsulat) beantragen müssen. Die Einreise nach Deutschland mit Schengen-Visum und Beantragung der Aufenthaltserlaubnis vor Ort ist nicht vorgesehen.

Izvor https://bksberlin.de/en/blog/150

Zna se vec gde se sve zavrsava, u ambasadi.

Zu beachten in diesem Zusammenhang ist ferner, dass für die Einreise zur Arbeitssuche die Drittstaatsangehörigen ein Visum zur Arbeitsplatzsuche (§ 18c Abs. 1 AufenthG) vor der Einreise im Bundesgebiet bei der zuständigen deutschen Auslandsvertretung (Botschaft oder Generalkonsulat) beantragen müssen. Die Einreise nach Deutschland mit Schengen-Visum und Beantragung der Aufenthaltserlaubnis vor Ort ist nicht vorgesehen.

Izvor https://bksberlin.de/en/blog/150
To je predlog zakona iz novinskog clanka,jos nista nije izglasano niti ozvaniceno,rasprava ce da se odrzi 19.12.2018, i ne tice se samo nas nego i ostalih zemalja na zemaljskoj kugli.

To je predlog zakona iz novinskog clanka,jos nista nije izglasano niti ozvaniceno,rasprava ce da se odrzi 19.12.2018, i ne tice se samo nas nego i ostalih zemalja na zemaljskoj kugli.
Dok se to bude izglasalo i stupilo na snagu vi cete biti svi u De i ovo sto ste se prepucavali bice vam smesno....

- - - - - - - - - -

Dok se to bude izglasalo i stupilo na snagu vi cete biti svi u De i ovo sto ste se prepucavali bice vam smesno....

A da pozdrav za mog kolegu vozacca...

- - - - - - - - - -

Bices ti dobar vozacc nesumnjam ja u tebe...
- - - - - - - - - -

A da pozdrav za mog kolegu vozacca...
Bices ti dobar vozacc znam to...

Aman dosta vise sa tim glupostima da cete bez vize u Nemacku po prvu vizu

- - - - - - - - - -

Ziv bio bujalica

- - - - - - - - - -

Koalicija je vec postigla dogovor, nema tu sta da se menja i raspravlja.

Ista prica kao sa informacijama koje su delili do pre par nedelja i psovali pa ih je Ambasada demantovala. Ucutali na par dana pa opet dele rekla kazala informacije i izmisljotine.
A ovo sto sam rekao da su nepismeni je cinjenica, ne uvreda. Kao sto sam rekao, ko hoce da veruje nepismenoj ekipi nek veruje.

Kad ce taj 19ti da konacno zavrismo ova bespotrebna prepucavanja.Ljudi pustite to da ide kako ide,i cekajte termine.ako bude usvojeno super,ako ne idemo dalje!Nema razloga za prepucavanjima!Svi smo u istim govnima!

Jos nije nikakav zakon izglasan niti ozvanicen,19.12. se vodi rasprava o novom useljenickom zakonu.
Da pratis bundestag i da umes da koristis nemacki znao bi kako se donose zakoni tamo, ovako nisi kompetentan.

- - - - - - - - - -

Nije to Srbija pa da se raspravlja i obrce jedno isto u nedogled, kada koalicija dodje do odluke prelazi se na drugu tacku istog zakona, a tacka sa Ambasadom je jasna. Prva viza u Ambasadi, imate i na sajtu Ambasade to isto obavestenje postavljeno pre nepunih 10ak dana.

Da pratis bundestag i da umes da koristis nemacki znao bi kako se donose zakoni tamo, ovako nisi kompetentan.

- - - - - - - - - -

Nije to Srbija pa da se raspravlja i obrce jedno isto u nedogled, kada koalicija dodje do odluke prelazi se na drugu tacku istog zakona, a tacka sa Ambasadom je jasna. Prva viza u Ambasadi, imate i na sajtu Ambasade to isto obavestenje postavljeno pre nepunih 10ak dana.
Ti ces da mi kazes da li ja znam da koristim Nemacki jezik,ko si ti da mi to kazes,ja zadnjih 10 godina radim po Nemackoj i znam sigurno ne samo jezik nego i ostale stvari vezane za Nemacku od tebe,mnogo se pravis pametan nevalja ti to.

Ti ces da mi kazes da li ja znam da koristim Nemacki jezik,ko si ti da mi to kazes,ja zadnjih 10 godina radim po Nemackoj i znam sigurno ne samo jezik nego i ostale stvari vezane za Nemacku od tebe,mnogo se pravis pametan nevalja ti to.
Ma da mnogi su se ovde uziveli i misle da sve znaju,a u stvari nisu presli ni granicu Srbije.Sto se tice novog zakona to je vec poznata stvar u ne znam cemu tolika frka,bice velike olaksice i smislu sto se nece gledati imali kandidat iz Eu i Nemacke za to radno mesto,mocices da radis dok ti diploma jos bude na proveri sto samo ima da olaksa tj.ubrza rad ambasade,dalje da li ce se sta dalje menjati u vezi viza ili jos neke dopune ili izmene zakona to ostaje da se vidi kad se sve stavke zakona zvanicno usvoje,ovde svako tera svoju pricu a samo je ovo istina i nema druge.

Za par dana te nece ni biti ovde, ili ces ignorisati sve sto si pisao, posto pojma nemas. Vec sam ranije imao prepiske sa tobom gde si ispao neznalica, nista novo

- - - - - - - - - -

Nemoj te tako on je ipak informaticar ali je prepametan za to zanimanje pa zeli da bude vozac.

A vidi ovu, do pre par dana vozacc ovo vozacc ono hvala hvala a sad druga ploca

- - - - - - - - - -

https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/visa-einreise

ljudi imaju opciju da veruju ambasadi i bundestagu ili liku sa foruma koji je dokazano neznalica, nemam sta drugo da dodam.

Ignore za take likove je majka mamara

- - - - - - - - - -

Ma da mnogi su se ovde uziveli i misle da sve znaju,a u stvari nisu presli ni granicu Srbije.Sto se tice novog zakona to je vec poznata stvar u ne znam cemu tolika frka,bice velike olaksice i smislu sto se nece gledati imali kandidat iz Eu i Nemacke za to radno mesto,mocices da radis dok ti diploma jos bude na proveri sto samo ima da olaksa tj.ubrza rad ambasade,dalje da li ce se sta dalje menjati u vezi viza ili jos neke dopune ili izmene zakona to ostaje da se vidi kad se sve stavke zakona zvanicno usvoje,ovde svako tera svoju pricu a samo je ovo istina i nema druge.

Mnigo su se uziveli, velika istina!

- - - - - - - - - -

Prodje petak a nista od termina koliko vidim.
Idemo dalje.
:(

Idrmo dalje, samo laganica i bez sekiracije
Strplen spasen

Nemoj te tako on je ipak informaticar ali je prepametan za to zanimanje pa zeli da bude vozac.

Ha ha,ma on je jedan obican lozac prijatelju,lazov sad je informaticar a sad vozac i govori nekoliko stranih jezika i to tecno,idi bezi klasicni lozac.Ja sve sto sam napisao je putpuna istina,imamo sad u sredu raspravu o tom novom zakonu to je samo rasprava,sad taj predlog zakona vec imamo i dali ce oni sta izmenti i kad ce taj zakon usvoji to ko zna,ovde je stvar samo da usvajanjen tog zakona ambasade budu brze u davanju termina i ako bude moglo sta gore da se resi ,ali videcemo u bucnosti sta ce biti.ajd pozdrav

Ha ha,ma on je jedan obican lozac prijatelju,lazov sad je informaticar a sad vozac i govori nekoliko stranih jezika i to tecno,idi bezi klasicni lozac.Ja sve sto sam napisao je putpuna istina,imamo sad u sredu raspravu o tom novom zakonu to je samo rasprava,sad taj predlog zakona vec imamo i dali ce oni sta izmenti i kad ce taj zakon usvoji to ko zna,ovde je stvar samo da usvajanjen tog zakona ambasade budu brze u davanju termina i ako bude moglo sta gore da se resi ,ali videcemo u bucnosti sta ce biti.ajd pozdrav

Pahahhahaha
I sve naučio preko yt i neta
Pahahhahhahahh

Ja razumem da vi iz vase perspektive ne mozete da shvatite sta znaci biti kapacitet uz ulaganje velikog truda, nismo na istom nivou.

- - - - - - - - - -

Moze pp telefon slobodno da popricamo na tim jezicima a i ako imate racunar ili treba nesto javite se da dodjete u servis, da ne duzimo mnogo ???? a i da se ne reklamiram mozda je zabranjeno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back