Ako ste se registrovali za NOKS onda mora da vam pise u tom mailu da ste se registrovali za NOKS, jednostavno.
Da, da pise i noks i za koju sam se tacno kategoriju regostrovala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste se registrovali za NOKS onda mora da vam pise u tom mailu da ste se registrovali za NOKS, jednostavno.
Da, da pise i noks i za koju sam se tacno kategoriju regostrovala.
Samo strpljivo. Ima nas i koji od avgusta čekamoDa li je neko dobio poziv od ambasade a da je imao termin12.10.?
Koliko je meni poznato uverenje iz supa o polozenim kategorijama prevedeno kod priznatog sudskog tumaca ubrzava proces dobijanja dozvole.Pitanje za vozace..prilikom zamene vozacke dozvole u nemackoj da li potrebno uverenje iz supa o polozenim kategorijama prevedeno?
Do prolaska retrogradnog merkura, u proseku.Koliko se čeka od predavanja za vizu do odobravanja u proseku? U pitanju je spajanje porodice
Bas je nesto slabo aktivan forum danas,ali zato od sutraaaa ima da šište termini![]()
Do prolaska retrogradnog merkura, u proseku.
Ukucajte u search koliko se ceka i izacice vam bar 200 strana od ovih 500.
Ima, stranke prave dogovor o poostravanju novog zakona. Opet se spominju kvalifikacije i jezik a sada su se najvise fokusirali na one koji su odbijeni za azil i u obavezi su da napuste zemlju a to ne rade.
https://www.welt.de/politik/deutsch...sgesetz-CDU-und-CSU-wollen-nachschaerfen.html
Samo strpljivo. Ima nas i koji od avgusta čekamo
Dobio sam ugovor od poslodavca putem mejla (potpisan). Odštampao sam ga u dva primerka, oba potpisao i jedan skenirao i poslao nazad poslodavcu. Da li mislite da može biti problem u ambasadi ako odnesem takav ugovor, ili moram da pitam poslodavca da pošalje papirnu kopiju ručno potpisanu sa njihove strane?
Čekate od avgusta da Vas pozovu na viziranje? U koji grad ili pokrajinu treba da idete?Napišite nam ako Vam nije problem.Hvala
Dobio sam ugovor od poslodavca putem mejla (potpisan). Odštampao sam ga u dva primerka, oba potpisao i jedan skenirao i poslao nazad poslodavcu. Da li mislite da može biti problem u ambasadi ako odnesem takav ugovor, ili moram da pitam poslodavca da pošalje papirnu kopiju ručno potpisanu sa njihove strane?