Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje za vozace..prilikom zamene vozacke dozvole u nemackoj da li potrebno uverenje iz supa o polozenim kategorijama prevedeno?
Koliko je meni poznato uverenje iz supa o polozenim kategorijama prevedeno kod priznatog sudskog tumaca ubrzava proces dobijanja dozvole.
Nije nuzno. Moji iz porodice su vadili dozvole tamo bez tog papira.

IMA LI NEKO ODGOVOR NA MOJE PITANJE,ZAPRAVO POMOĆ MI TREBA!
Interesuje me kako se gleda na to da ako si imao delo koje se kategorise kao krivicno delo
Sta se desava sa takvim iskustvima prilikom zahteva za vizu ? I imam 2 ugovora jedan mi je za Stuttgart,a drugi mi je za Wessel,koja je minimalna zarada u Wessell? Jer sam na ugovoru hausmaister ? Koja je brutto zarada minimalna prolazi za vizu?

Dobio sam ugovor od poslodavca putem mejla (potpisan). Odštampao sam ga u dva primerka, oba potpisao i jedan skenirao i poslao nazad poslodavcu. Da li mislite da može biti problem u ambasadi ako odnesem takav ugovor, ili moram da pitam poslodavca da pošalje papirnu kopiju ručno potpisanu sa njihove strane?

U informatoru se spominje original + 2 kopije. Sta vi mislite

Dobio sam ugovor od poslodavca putem mejla (potpisan). Odštampao sam ga u dva primerka, oba potpisao i jedan skenirao i poslao nazad poslodavcu. Da li mislite da može biti problem u ambasadi ako odnesem takav ugovor, ili moram da pitam poslodavca da pošalje papirnu kopiju ručno potpisanu sa njihove strane?

Pozdrav,meni je poslodavac posle 6 .meseci čekamja poslao samo poslednju stranu ugovora sa njegovim podpisom,pečatom i izmenjenim datumom.Obična preporučena pošiljka.Stiglo za dva dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back