Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz ljudi.Nadam se svom odlasku u nemacku do nove godine!A supruga i cerkica kasnije na spajanje!Moja plata od 1500e neto ne moze podneti njih obe.Ideja je da supruga preda papire u sep,a cerkica krajem oktobra,da ne gubimo vreme!tako da bi se poklopilo sve u par meseci.ako neko ima iskustva da ovim stvarima,molim za pomoc!hvala!
Postoji mogucnost da Vam moze plata od 1500€ neto podneti dolazak zene i cerke, sve zavisi od troskova stana. Na 1 i 2 strani ovog foruma imate lepo opisano i objasnjeno sve vezano za spajanje porodice. Cak ima i nekih primeraka kolka neto plata treba da bude.

Postoji mogucnost da Vam moze plata od 1500€ neto podneti dolazak zene i cerke, sve zavisi od troskova stana. Na 1 i 2 strani ovog foruma imate lepo opisano i objasnjeno sve vezano za spajanje porodice. Cak ima i nekih primeraka kolka neto plata treba da bude.
Hvala lepo..Sve se vrti u 200e.Sve zavisi koliko ce para stan biti.Posto je Minhen u pitanju.Kada bi mi racunali i dodatni posao,bilo bi ok.A cuo sam da igra ulogu i ako supruga ima ugovor za posao,a ima ga!!U svakom slucaju hvala!

Poz ljudi.Nadam se svom odlasku u nemacku do nove godine!A supruga i cerkica kasnije na spajanje!Moja plata od 1500e neto ne moze podneti njih obe.Ideja je da supruga preda papire u sep,a cerkica krajem oktobra,da ne gubimo vreme!tako da bi se poklopilo sve u par meseci.ako neko ima iskustva da ovim stvarima,molim za pomoc!hvala!

Nadjes mini job, to ti je dodatnih 450 evra za dva sata nekog npr dnevnog ciscenja kancelarija. Tako je uradio kolega od mog muza i zena i dvoje dece su dobili vizu. Dakle, mini job.

Stigla danas odbijenica ..plata od 2165e j emala i mora biti 2213e najmanja..plus pise kao da imaju dovoljno radnikanmoje branse,vozac sam i imao na terminu nemacke module95..sta se desava sa ovim zaposljavanjem mislimda niko vise ne moze da pohvata..

koja pokrajina? jel zna neko gde moze da se vidi koja je najmanja plata za koju pokrajinu dovoljna?

Stigla danas odbijenica ..plata od 2165e j emala i mora biti 2213e najmanja..plus pise kao da imaju dovoljno radnikanmoje branse,vozac sam i imao na terminu nemacke module95..sta se desava sa ovim zaposljavanjem mislimda niko vise ne moze da pohvata..

Ne znam šta mi onda da se nadamo, ja lično imam vrlo malo iskustva i imam samo potvrdu za code - dozvola mi je posle 2009 izdata! A mislim da mi ugovor glasi na 1900 bruto - baš ću da pogledam kad stignem kući - inače ima troje ljudi koji su prošli sa indeticnim ugovorom

Pa brate strasno, onda ni ja da ne očekujem bolje.... Meni je bruto 2195... A najsmesnije je to da kao ima vozača. Traži brate da ti rade drugi ugovor sa većom platom, pa se zali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back