Bensedin93
Početnik
- Poruka
- 23
Ne, vrate vam na licu mesta sta je potrebno sta ne. Slobodno ponesite.
Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, vrate vam na licu mesta sta je potrebno sta ne. Slobodno ponesite.
Ima. Ako vas interesuje dokle su stigli sa vasim predmetom posaljite mail Ambasadi sa brojem koji ste dobili na terminu i pitanjem naravno.
Da li je uopste neko dobio informaciju slanjem mejla? Ja sam slao. ali uvek dobijem genericni odgovor tipa "Vreme obrade dokumenata je 10-12 nedelja...bla bla..."
- - - - - - - - - -
Da li je neko dobio odgovor na ovaj nacin? Ja kad posaljem mejl, stigne mi ono "Vreme obrade dokumenata je 10-12 nedelja, neretko i duze..." cuda i Bogovi...
20.11,2018 био на термину НОКС 3-5, заваривач - још ништа.
Kakve to veze ima?Prvi put cujem!!!!Postavio bih pitanje !
Interesuje me da li pre termina moramo biti prijavljeni na biro (a mislim da treba) i koliko dugo ?
Pitam jel trenutno radim kao samostalni taksista i ne placam bas redovno dazbine
Kakve to veze ima?Prvi put cujem!!!!
Ja sam cuo da moramo bit na birou rada prijavljeni , koliko je tacno neznam !
Vozaccc , znaci nije istina !? Ja sam cuo da kao sporazumom izmedju Srb i De , De ima pravo da zaposli nase radnike tj nas kukavce sto cekamo termine al kao sa biroa !? Jeste vi prijavljeni na biro ?
Moze. Jer grupni termin ne zakazujete vi nego firma za vas a spisak ne ide online nego u saradnji sa Ambasadom direktno. Jednostavno kada odete na termin npr grupni pojedinacni stornirajte i to je to.Postovani saborci. Moram da postavim jedno pitanje koje se provuklo nekoliko puta i proslo bez odgovora, ocegledno niko nema takvu informacuju, ali evo jos jednog pokusaja. Da li oni koji su u epohi cekanja individualnog termina mogu BEZ POSLEDICA na isti da podnesu zahtev za grupni termin i sezonsku vizu?
Kad pričamo o grupnom terminu, misli se samo na detašman ili mogu i nemačke firme zatražiti grupne termine ukoliko im je potrebno 15-20 radnika iste struke?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Pozdrav ljudi. Zakazao sam termin za vizu davno, ali u tom trenutku nisam imao ugovor o radu iz firme, jer mi je poslodavac kojeg poznajem rekao da zakazem termin jer se dugo ceka i kad budem blizu termina da ce mi poslati ugovor o radu. Da li moze da ispadne problem jer nisam imao ugovor o radu u trenutku podnosenja termina?
Ne, u firmi mi nisu tražili, kao ni u ambasadi, osim naravno prevoda diplome,a radiću kao industrijski električar