Dobar

Ne znam nijednu ženu da je nameravala da bude sa nekim ološem. To ukapira vremenom, pa ispadne da ga je već zavolela i zaglavila sa njim, pa joj je preostalo da pokušava da ga promeni...
Ili što veli jedna moja baba, dobri su nekad išli sa dobrima, a loši sa lošima. U svakom slučaju, svojevoljno je, tako da nema mesta mnogo sažaljevanju dok se neko ne prosvetli i osvesti.
U psihoterapiji postoji pojam "sindrom dobrog momka", koji objašnjava zašto žene ne vole muškarce koji su previše fini, ljubazni i pažljivi.

U psihoterapiji postoji pojam "sindrom dobrog momka", koji objašnjava zašto žene ne vole muškarce koji su previše fini, ljubazni i pažljivi.
Da bi znao odgovor na to pitanje, moraš da poznaješ psihologiju žene.
Ukratko,...da bi žena znala i cenila dobrog muškarca, mora da upozna i onog ko to nije ( bar jednom u svom životu).

1736434227072.png

Pa, ne znam, psihoterapija se sprovodi nad ljudima koji imaju problematičnu percepciju i saživljavanje sa ljudima i svetom. Meni su ogavni propaliteti i probisveti.
Mogu da posedim bilo s kim, ali sam radije sama nego što ću da se samokažnjavam uz neku budalčinu, strepim i drhtim jer je "loš momak".

Pa, ne znam, psihoterapija se sprovodi nad ljudima koji imaju problematičnu percepciju i saživljavanje sa ljudima i svetom. Meni su ogavni propaliteti i probisveti.
Mogu da posedim bilo s kim, ali sam radije sama nego što ću da se samokažnjavam uz neku budalčinu, strepim i drhtim jer je "loš momak".
Nisam mislio propalitet ili neko ko ce da te bije i maltretira

Ne znam nijednu ženu da je nameravala da bude sa nekim ološem. To ukapira vremenom, pa ispadne da ga je već zavolela i zaglavila sa njim, pa joj je preostalo da pokušava da ga promeni...
Ili što veli jedna moja baba, dobri su nekad išli sa dobrima, a loši sa lošima. U svakom slučaju, svojevoljno je, tako da nema mesta mnogo sažaljevanju dok se neko ne prosvetli i osvesti.
Zamisli ovu priču Bio jedan šef mafije ali nije imao devojku. Već je nemoguća!

Dok sam ovim što je fin, smaraćeš se samo tako. 😁
Životne trzavice su sasvim dovoljne za dinamiku i beg od dosade. Nemam šta da se smatram, ali to sam ja. I na najdosadnijem mestu pronalazimo način da se zabavim, a ako je moguće, i da uključimo u tu zabavu još nekog.

Jel ti je potreban neko ko nema samopostovanje?
Boti dobar je znak manjka samopoštovanja?
Pa, svaki je mangup kad mu se pružaju prilike. Još nisam srela muškarca koji ne zna da se mangupira, ali neki preteraju i ne znaju, a neki znaju da se našale pa prestanu.

Vole dobre.
Ne vole dosadne.
Ovu temu prežvakali jedno trista put 🙄
Dobrice i jesu dosadni,nema uzbuđenja sa njima.Nemaju strpljenja.Nestrpljivi su da se dopadnu i da budu voljeni.U sebi veruju da moljenjem i stavljanjem do znanja da su uvek dostupni, da će to imati pozitivan uticaj na njena osećanja.

Back