Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alfa muzijak nije dobar,vec najjaci u coporu.Jel znate zašto žene ne vole dobre muškarce?Objasnite razlog zašto.
Šta je uopšte dobar muškarac? Samarićanin?Jel znate zašto žene ne vole dobre muškarce?Objasnite razlog zašto.
Jel si ti Alfa,Beta ili neko bez kičme?Alfa muzijak nije dobar,vec najjaci u coporu.
Ničim ih ne intrigiramoJel znate zašto žene ne vole dobre muškarce?Objasnite razlog zašto.
Ljudi nisu zivotinje,ko bas hoce da bude majmunski potomak,taj neka se poistovecuje sa coporimaAlfa muzijak nije dobar,vec najjaci u coporu.
Omega muzijak.Jel si ti Alfa,Beta ili neko bez kičme?
Ja sam ,za razliku od tebe,pokusao da dam odgovor.Da zene ne traze dobrog covjeka.Ljudi nisu zivotinje,ko bas hoce da bude majmunski potomak,taj neka se poistovecuje sa coporima
dobar po dusi sa nadimkom dusmaninŠta je uopšte dobar muškarac?
ja sam optimus prajmJel si ti Alfa,Beta ili neko bez kičme?
ko kaže da me ne voleJel znate zašto žene ne vole dobre muškarce?Objasnite razlog zašto.
Dok ih ne udaris kurcem po celu nista neces uraditi.Ničim ih ne intrigiramo
kokavacopali cvrgu
Ne znam nijednu ženu da je nameravala da bude sa nekim ološem. To ukapira vremenom, pa ispadne da ga je već zavolela i zaglavila sa njim, pa joj je preostalo da pokušava da ga promeni...dobar po dusi sa nadimkom dusmanin
Ali do tog momenta treba već da dobiješ prolaz?!Dok ih ne udaris kurcem po celu nista neces uraditi.
Ne laži plizŠtznm,...meni je bitno da je meni dobar!
Ne lažem, nego kažem.Ne laži pliz
ostavila te riba a ti mislis da si dobar?Jel znate zašto žene ne vole dobre muškarce?Objasnite razlog zašto.
Ne,nije.Jel si ti bezkicmenjak?Papučar?ostavila te riba a ti mislis da si dobar?
Ne pricamo o krevetuŠtznm,...meni je bitno da je meni dobar!
Nego? O lepom vremenu.Ne pricamo o krevetu
sve sto treba sam da bi se doslo do seksa.Ne,nije.Jel si ti bezkicmenjak?Papučar?