Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 14.594
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SpamujesSta je to?
I posle zareza ide razmak.
Tema je spam, ima gomila istih.Spamujes
Jesi li ti jedini preživio od ovih forumskih vođa? Nigdje nikoga, a ti nešto kao dobar!Jel si ti puppy,papucar?
Otkaci seTema je spam, ima gomila istih.
Zabranjeno je otvarati iste teme.
Opismeni se.Otkaci se
BalansJesi li ti jedini preživio od ovih forumskih vođa? Nigdje nikoga, a ti nešto kao dobar!
E, toliko ti je dobra tema, zanimljiva, inovativna, zabavna....sve pršti od energije.Balans
Није али када кажу "добар момак" не мисле на оно на шта ти и ја и цео нормалан свет мисли већ на нешто друго -- на полтроне одн. улизице, на мушкарце који покушавају да се допадну женама тако што им удовољавају на сваки могући начин, независно да ли тиме наносе штету на женама или не. Један од начина, и то једноставнијих начина, јесу лажни комплименти.Boti dobar je znak manjka samopoštovanja?
Ali si u manjiniObožavam dobre, inteligenntne i duhovite muškarce. I nisam jedina.
Komunikacija je preduslov za upoznavanje i nekakav odnos. Ukoliko ne prepoznajem ulizivanje i bzvz šlihtanje, onda i zaslužujem da me neko prevesla, da 'prostite.Није али када кажу "добар момак" не мисле на оно на шта ти и ја и цео нормалан свет мисли већ на нешто друго -- на полтроне одн. улизице, на мушкарце који покушавају да се допадну женама тако што им удовољавају на сваки могући начин, независно да ли тиме наносе штету на женама или не. Један од начина, и то једноставнијих начина, јесу лажни комплименти.
Вреди се запитати зашто улизице називају "добрим момцима" и зашто форсирају ту лажну дихотомију између улизица и силеџија.
Слажем се да не треба бити наиван. Али нисам сигуран да се слажем да наивни људи заслужују да буду искоришћениKomunikacija je preduslov za upoznavanje i nekakav odnos. Ukoliko ne prepoznajem ulizivanje i bzvz šlihtanje, onda i zaslužujem da me neko prevesla, da 'prostite.
Ne sme se biti naivan, lakoveran ii povodljiv, a za žene važi dvostruko više.
Генерално, нико не воли улизице. Такође, нико не воли да буде прецењен ( = идеализован. ) И нико не воли да му се пружи задовољство на начин који ће га касније скупо коштати. Те три ствари су мање више универзалне. Остале ствари које се могу сматрати карактеристиком пасивности варирају.radi se o tome da li je neko zestok ,a ne dobar ,
mozda
Ili dal je neko iole opasan, problematičan, graničan a ne miroljubiv, povučen, ljubazan...radi se o tome da li je neko zestok ,a ne dobar ,
Ne vole dobre zato sto im je sa njima dosadno.Jel znate zašto žene ne vole dobre muškarce?Objasnite razlog zašto.
Ja mislila ti fin kad vidi ti..Dok ih ne udaris kurcem po celu nista neces uraditi.
Ja sam ti bezobrazna dzukela, mada mogu da budem i fin kad hocu i kad mi po voljiJa mislila ti fin kad vidi ti..
ovde treba onda rec dobar da stoji pod navodnicamaГенерално, нико не воли улизице. Такође, нико не воли да буде прецењен ( = идеализован. ) И нико не воли да му се пружи задовољство на начин који ће га касније скупо коштати. Те три ствари су мање више универзалне. Остале ствари које се могу сматрати карактеристиком пасивности варирају.
Ma u šoku sam da si ti napisao riječ racJa sam ti bezobrazna dzukela, mada mogu da budem i fin kad hocu i kad mi po volji
A šta znači dobar?Tema se malo uozbiljila, pa rekoh da se vratim.
Dobar čovjek je uvijek na cijeni. Ko ne voli imati nježnoga supruga, oca, brata, sina....? Dobar čovjek je oslonac porodice, društva, svega. Dobar komšija, kolega, radnik, predsjednik...
Kao muškarac najcjenjeniji je dobar partner, bračni drug.
Mangupi jesu izazov za žene. Lažna slika snage i čvrstine. Samoljubi.
Dobar muškarac je i dobar život pored njega.
Sto, nisam ja toliko bas fin ...pisao sam i preMa u šoku sam da si ti napisao riječ rac