Dobar video editing program

Ordinary Player

Iskusan
Poruka
6.040
Kao sto naslov kaze,nebitno dal "kosta",i koliko je GB-a

Ne treba mi za pravljenje efekata tipa munja i 300cuda kao sto radi Adobe After Effect vec da ima neke najosnovnije stvari kao sto je 4 slike u jednoj,zamucivanje odredjenih delova snimka tj. blur ,i ako moze da ima rotaciju kamere kao na prilozenom snimku
,sve ostalo sto bude imao dobro je doslo

treba mi samo naziv programa,hvala :hvala:

Kao sto naslov kaze,nebitno dal "kosta",i koliko je GB-a

Ne treba mi za pravljenje efekata tipa munja i 300cuda kao sto radi Adobe After Effect vec da ima neke najosnovnije stvari kao sto je 4 slike u jednoj,zamucivanje odredjenih delova snimka tj. blur ,i ako moze da ima rotaciju kamere kao na prilozenom snimku
,sve ostalo sto bude imao dobro je doslo

treba mi samo naziv programa,hvala :hvala:

Adobe Premiere Pro ili Sony Vegas Pro, pogledaj malo po netu pa vidi koji ti vise odgovara

ej drugari potreban mi je video editor koji moze okrenuti snimak koji sam ja, naravno, snimio naopacke
da je besplatan
ja imam windows ov editor i video pad editor ali ne nalazim opciju preokretanja ako znate recite gde da kliknem a ako nemaju dajte neki koji ima opciju OBRNI VIDEO

POZZZZ

ej drugari potreban mi je video editor koji moze okrenuti snimak koji sam ja, naravno, snimio naopacke
da je besplatan
ja imam windows ov editor i video pad editor ali ne nalazim opciju preokretanja ako znate recite gde da kliknem a ako nemaju dajte neki koji ima opciju OBRNI VIDEO

POZZZZ

Često ljudi mešaju ovaj problem sa problemom Winamp-a.
Da li si gledao video samo u Winamp-u ili si probao i Windows Media Player?

da je besplatan

POZZZZ

pomagaj zenoooo

ako si ikad snimala kamerom bilo kojom ako okrenes kameru naopacke i snimis snimak ti je naopacke e moj snimak je ceo naopacke
treba mi editor koji OBRCE :p i upustvo za upotrebu
U Proshow produceru moz da ga okreces kako hoces. Layers pa editing pa stikliraj kako hoces da ga okrenes, u tvom slucaju po vertikali, a moz' i po horizontali i izrenderujes i eto. Ili ga u efektima okrenes za 180 stepeni (i pocetnu i krajnju poziciju). Kako ti lakse.

Back