mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.963
Kostunica je pokvaren i iskompleksiran.
I verovatno nevin.
Kako nevin pored onolikih mačkica u kući?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kostunica je pokvaren i iskompleksiran.
I verovatno nevin.

Nek to kaže Vuljem Montgomeri, a ja ću da stojim iza onoga što ja kažem.
Zašto bi njegovo mišljenje bilo vrednije, nego moje?
Ili bilo čije drugo mišljenje...
Niko njega nije ni uplitao da ima veze sa ubistvom, sama njegova izjava nakon toga je bizarna.
Toliko o njegovoj doslednosti.
Čoveka koji ga je doveo na vlast kako je okaraktrisao? Sve to što se pričalo o Đinđiću je Koštuničino maslo.
Za kojeg političara možete da kažete da je istovremeno i dobar čovek?
Za mene je to recimo (bio) Vladan Batić.
A za kojeg smatrate da ne voli ni rođenu majku, da je prevrtljivac, onako vidno podmukao?
Volim Djelica, oduvek mi je taj covek prijao...kada nesto govori ne hvatam sebe kako sumnjam u svaku rec...
Najmanje volim Kostunicu, prema njemu imam fizicku manifestaciju odbojnosti...bas ga ne volim i to ne zato sto ima opozitne stavove mojim vec zato sto nije dovoljno posten i ne kaze sta misli zaista, ne podnosim prikrivenost i vrebanje za noz u ledja, lepo kreni tim nozem napred da znam sta da ocekujem...
Koštunica je najpošteniji srpski političar.
Inače - nijedan političar na srpskoj javnoj sceni, izuzev Vojislava Šešelja, ne govori odmah šta misli. Može nam se učiniti da jeste tako, ali vi onda ne razumete politiku.
Kako jednom reče jedan od najvećih zlotvora čovečanstva, kog mi je mrsko da citiram, ali moram jer je u ovom slučaju bio u pravu:
"Politika je rezultat hladnog proračuna, i može biti razorna." - Adolf Hitler
U politici nema prevelike emocionalnosti, ishitrenih zaključaka, definitivnih rešenja nakon dolaska neke vesti. Politika je spor proces, i svaki segment iste se kreira postepeno, u hodu, tako da mnogo šta nije definisano u samom startu.
. Program i nacin vodjenja politike su vec dve politicke objektivnosti na osnovu kojih formiram simpatiju ili antipatiju prema politicaru.
Apsolutno razumem da je Kostunica nekome simpatican, mojoj rodjenoj sestri jeste ali meni nije, naprotiv.
Ne radi se o hirovitom pristupanju politici vec o sukobu misljenja koje se tice kako programa tako i nacina ostvarivanja istog. Da sam zelela da budem emotivna kazala bih kako su nam karakteri opozitni sto jeste istina ali nije merodavno. Program i nacin vodjenja politike su vec dve politicke objektivnosti na osnovu kojih formiram simpatiju ili antipatiju prema politicaru.
Zaboravih Seselja, on je tik iza Kostunice a iza njih dvojice je Ceda...![]()

Naravno da je mišljenje Montgomerija stoput vrednije nego tvoje, ili moje, bar što se tog pitanja tiče. Znaš li ti ko je on, uopšte? Mislim, ova izjava ti je klinačka i detinjasta, bez uvrede. Odgovorila si po principu "ja nisam učestvovala u kradji lubenica, ali poznajem čitav dogadjaj bolje od onoga ko jeste". Ako hoćeš nešto ozbiljno da ostvariš u životu, snizi tonalitet i nepristrasno analiziraj reči i situacije, i takodje - nauči da postaviš sebe na mesto koje ti trenutno pripada - a to je, u ovom slučaju, mesto nedovoljno informisanog posmatrača.
Montgomeri je takodje potkačio Čedu po pitanju Djindjićevog ubistva. Interesantno je bilo videti promenu Čedinog odnosa prema njemu nakon te izjave, i sva ona pljuvanja i spiranja blata po medijima. Uopšte, interesantan je način na koji se visoki diplomatski funkcioneri stranih zemalja promene kada dodje do silaska sa funkcije, i ospu paljbu po onima koji su zaista odgovorni za mnogo toga.
Mogao je Koštunica da komentariše šta hoće i kako hoće, ni ja to ne podržavam, ali je mnogo bitnije ko je bio umešan u ubistvo, nego ko je šta nakon istog rekao. A dosledan je što se poštovanja Ustava tiče, i meni je to dovoljno. Ne zanima me da li neki političar ili javna ličnost uzgaja kaktuse ili mačiće privatno, kao neke jadnike bez imena i života (ne aludiram ovde na tebe).
P.S. Listi moralno korumpiranih političara dodajem Mladjana Dinkića. Bar na njega ne treba trošiti suvišne reči.
Volim Djelica, oduvek mi je taj covek prijao...kada nesto govori ne hvatam sebe kako sumnjam u svaku rec...
Najmanje volim Kostunicu, prema njemu imam fizicku manifestaciju odbojnosti...bas ga ne volim i to ne zato sto ima opozitne stavove mojim vec zato sto nije dovoljno posten i ne kaze sta misli zaista, ne podnosim prikrivenost i vrebanje za noz u ledja, lepo kreni tim nozem napred da znam sta da ocekujem...
Razlika je u tome što mi pričamo o Koštunici, a ne o Čedi. Ne, ja ne veličam, niti umanjujem nečiju ličnost na skonto toga ko je šta uradio u nekoj sličnoj situaciji.
Naravno da ima veze šta je rekao, jer to je odraz njegove ličnosti, a ako je bila u pitanju mentalna rezerva (da nije rekao zapravo ono što je hteo, da je neko manipulisao), onda opet nije dosledan, kako si naveo. Dakle, biraj šta želiš. Ili ćeš tačno da tumačiš šta je Koštunica rekao, kojim tonom, i na koji način, ili ćeš da posmatraš pozadinu te izjave.
Kad budemo pričali o Čedi, onda ćemo da posmatramo i njegove izraze lica, i njegova stanja, i njegove reči, ja ne pričam o njemu.
Ahahahaha... dosledan što se tiče poštovanja Ustava? Pazi, ko god da krši Ustav, silazi sa vlasti, biva opozivan, nije po tome nešto mnogo drugačiji od ostalih.
Seljin problem je što je ekstremno nekulturan.